אמממ שלום

יאירו21

New member
אמממ שלום

סליחה אם זו לא הכתובת אני בן 22 בתהליכי חזרה בשאלה וגר בראש העין. אני רוצה לצאת לבילויים ואין לי עם מי מה אני עושה בידיק? איפה אני יכול לימצוא? אולי זה נישמע טיפשי אבל אין לי מה שניקרא את המיומנות החברתית הזו.. כאילו אני לא ממש יודע ליקשור קשרים עם בחורות וזה חסר לי בחיים - חברה... זה מוזר לי לדבר עם בנות מה אתם אומרים?

abup

New member
אחי רוצה לבלות מסיבות מה הבעיה ?

רוצה בנות כוסיות בשפע?? בוא לבגין ... אהה בעצם כוסיות אז אל תבוא לבגין...!
(לא תמצא) סע לת"א לטיילת יש שם כוסיות בשפע ...
אם אתה לא טוב בקשרים לא הולך לך בת"א ויש לך כמה ג'ובות אקסטרה סע לחוף תל-ברוך, שמעת עליו נכון?, מ-9 בערב אתה משיג לך שם מישהי אפילו ללא שום כישרון בדיבור עם בנות, אלא משהו ספץ ללא השקעה מי יודע מה..
רוצה מקומות בילוי בוא ללב אפק בנווה אפק, משהו יותר טוב? בוא למרכז טל בגבעת טל... אם לא בראש שלך מרכזי קניות קטנים אז - נחש מה?
ס-ע לת"א!! שם יש קניונים בתי קולנוע מקומות בילוי יש הכל! ... רוצה מועדון משהו מטורף? בוא לכאוס מאחורי בית גרמה, מכיר?, אחלה מקום מוסיקה דיכאון וטראנסים כל הלילה (מה הקשר בינהם בטח אתה שואל! אז אין קשר)... אבל אם אתה רוצה מסיבה רצינית עם רחבת ריקודים שגדולה מ-4 מטר מרובע, סע ל.... (אתה יודע לאן נכון?!) לת"א... שם יש מועדנים בשפע ברחוב קיבוץ גלויות במסגר ובכל חור!!! קיצר תבין לבד בראש העין לא מבלים לא חוגגים ולא מתחילים עם בנות! מראש העין תופסים אוטובוס\מונית\אוטו\טרמפ ועפים מפה למצוא בילויים במקום אחר כמו כפר סבא\ראשון לציון\הוד השרון\הרצליה וכל השאר... מצטער שביאסתי אותך... רק שאני לא יגרום לך לחזור בתשובה חזרה...

mr blofer

New member
אמית!!!!

אל תיהיה ילד מסכן!! יש מה לעשות פה....אחי אל תקשיב לו...הוא נשבר מאהבה....הייתה לו חברה ממטולה ולא עבד בניהם אז הוא שונא את החיים אחרי שאבא שלו הרביץ לו...ושלא תבין לא נכון יש להם כסף...אמא שלו סגרה עיסקה חבל"ז מכרה איזה 400 ק"ג (אם אתה יודע למה אני מיתכוון) אז עמית...שתוק!! אני אגיד לו מה לעשות פה ברה"ע רוצה כוסיות סוף הדרך?! לך לגן הפעמון בנווה אפק!! הם חמודות רצחחח אבל בעיה אחת....הם כיתות ט' ומטה....חיחיחיחיחי סתם סתם בוא איתי לגו טל....חחחחחח יש שם מה לעשות!!!! סתם אחי סע לת"א!

S h A b i T

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלמוג...

את לא חושבת שההודעה שלך דומה מאד להודעה של שי? אני לא יודעת מה אני מנסה להגיד כאן אבל זה הפריע לי בעיניים

למעלה