אמממ שלום

ladybug2

New member
אמממ שלום ../images/Emo41.gif

היי ובכן, קראתי פה קצת מהפורום (שגיליתי במקרה) וזה עשה לי נחמד על הלב. בחיים לא יצא לי להתקל בפורום כזה (או שאולי לא חיפשתי..) בכל אופן אצלי אובחנה אפילפסיה מסוג פטיט מל בגיל 8. מאז נדדתי בין תרופות דפאלפט, ולפורל, זרונטין ולמיקטל. הפסקתי לקחת תרופות בכיתה ט',וכיום אני יציבה למרות שהיא לא עברה לי לגמרי (פה ושם יש לי התקפונים) והאמת שיש לי שאלות. עברתי על המאמרים ולא ראיתי התייחסות לאפילפסיה ואלכוהול- בילדותי נאמר לי המנע לשתות בגלל חשש להתקפים-אני היום בת 21 ושותה לי להנאתי ולא נתקלתי בהשפעות. אז האם זהו מיתוס בלבד? כנ"ל לגבי התקעקעות. שמעתי שרעש של מכנת הקעקועים עלול להיות טריגר,ושוב אני מקועקעת לא מעט ולא ראיתי שום השפעות. אז האם גם זה מיתוס? זהו.. נראה לי. יום נעים.

ufo11

New member
העניין עם אזהרה מפני אלכוהול הוא

משום שאלכוהול עלול להתנגש בפעילות התרופה ובכך בעצם לגרום לתרופה לא להשפיע על המערכת החשמלית. אי לכך, תדירות ההתקפים עלולה לגדול. לגבי קעקועים, בחיים לא שמעתי על דבר כזה.

qt1

New member
ברוכה הבאה ladybug2 ../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מילה שUFO (מושי) כתב לך , לגבי קעקועים , נראה לי שליידי
התכוונה לרעש שיש בזמן הקעקוע , וזה באמת מן זמזום מעצבן משהו... אבל גם אני לא שמעתי על זה כלום. איפה יש לך קעוקועים ואיזה? יש תמונות כאילו?
יופי שהצטרפת , תשארי , שמח כאן

ladybug2

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אכן התכוונתי לבזזזזזזזז המרגיז של מכונת הקעקועים. האמת ששמעתי את זה רק פעם אחת, אבל ממישהי שממש מבינה מקעקועים. אך מאחר והיא לא מבינה באפילפסיה אין לי שמץ איך להתייחס לזה. מה שכן לדעתי הסיכויים הם שמקעקע ידע יותר על זה מנוירולוג, כי הוא רואה יותר מקועקעים אפילפטים מאשר שנוירולוג רואה אפילפטים מקועקעים
יש לי 2 קעקועים אך התקעקעתי 5 פעמים. קעקוע ראשון היה צפרדע שחורה. עליו עשיתי קאוור של גיישה, שערכה 2 סשנים (כל אחד מהם שעתיים פלוס) ----> ופיה שערכה שעה וחצי. בקרוב עוד קעקוע גדול ורבים עוד יבואו!

qt1

New member
מקסים ../images/Emo70.gif היא עושה בלונים ויש לה

גרביים, איזה יופי
טוב נו נשברתי שלחי שם של מקעקע טוב במסר , אל תעשי לו פה פרסום... ד.אגב , אם אני לא טועה יש לשוש גדולה קעקוע של שד עם מגרפה
בקשר לאלכוהול וכל מה שכתבת ,אני מבינה ושמחה שאת נזהרת , גם אני שותה רק בירות ומעדיפה קרלסברג, אבל לא משתוללת בעניין שתיה , סתם כי אין לי חשק לזה. יום טוב מותק

qt1

New member
UUUUU מדהים! ליידי../images/Emo15.gif

מאיפה הרעיון הזה? זה כל-כך יפה עכשיו לקטע פסיכולוגי עאלק , למה גיישה אחותי? יש לך תמונה של הצפרדע שהיתה לפני כן?וואלה , אני עוברת לפיה!

hashy

New member
הי ליידיבאג ברוכה הבאה...

כל עניין האלכוהול וטריגרים בכלל הוא אינדיבידואלי. אני למשל, מרגישה את התופעות של אלכוהול אחרי שעה וגם אם שותים לידי בכמויות ויש הרבה אדי אלכוהול בסביבה זה משפיע עליי. אני לא מכירה את מכונת הקעקועים ולא שמעתי על העניין אבל כן ידוע לי שכל דבר שהוא מהבהב בויזואלי או שמיעתי שחוזר על עצמו במיקצב קבוע (כמו באסים) והוא בתדר הספציפי שמשפיע על אותו אדם יכול להיות טריגר [שוב, אצלי - מוסיקת האוס גורמת לתיקים וטכנו לא..] שוב, זה לא אצל כולם ואשריך על שאלכוהול לא משפיע עלייך אני מקווה שאת נהנית מכל רגע
ושתי אחת של יין לבן בשבילי טוב?

ladybug2

New member
מצטערת,בשבילי רק בירות...../images/Emo6.gif

ואכן המכונת פלאשים במועדונים לא עושים לי טוב וגם נסיעות בשדירות של אקליפטוסים/ברושים, כשיש את האור צל אור צל.. יש לי ידיד שכל הזמן צוחק עלי ומחכה לראות מתי אני אפרכס.. הגיע הזמן אחרי 9 שנות הכרות שהוא יבין שאני לא מהמפרכסים

S E M 151

New member
כייף לך!!

כמו שהאשי כתבה - אפילפסיה זה אישי. הבת שלי לא יכולה להריח אלכוהול. כנ"ל שמרים. היא מתרחקת מהם כמו מאש. מקצב מהיר ומונוטוני והיבהוב של אורות גורמים לה לקפאון. - מזלך.

לרוב האנשים עם אפילפסיה מותר רק

מעט אלכוהול. מעבר לזה טוענים שזה עלול להגביר את ההתקפים. אם מישהו ימפה את הטריגרים להתקפים אש בטח יש אלפים. שמעתי על מישהו שמלמול ביד של סוכר גורם לו להתקפים ומישהו שדפדוף בספר גורם לו להתקפים וכו'. כך שמה שגורם לחלק מהאנשים עם אפילפסיה להתקפים הוא לא גורם לחלק ניכר מהאחרים.

qt1

New member
מעניין - מלמול ביד של סוכר וגם -

שאר התופעות שאתה מתאר... ידוע על קשר בין רגישות יתר לריחות? מעניין אם יש מאמר איפושהו על זה. המשך יום נעים

ladybug2

New member
וואי רגישות יתר לריחות! ../images/Emo41.gif

אני המלכה של זה! מריחה דברים מקילומטרים. אבל כל החושים שלי ממש ממש מוגברים בעיקר שמיעה וריחות.. אגב יש הסבר לתופעה הזו של הרגישות לריחות?

ריחות כסוג של אאורה

נתקלתי באנשים שהאאורה שלהם היא ריחות מסויימים או טעמים מסויימים. אני מניח שיש ריחות או טעמים שהם טריגרים להתקף.

ufo11

New member
וואיי... אמא'לה... אולי אני אנסה את

זה?:))) רק בשביל לבדוק מה הטריגרים:)

למעלה