געדע
קודם כל זה שיר חדש ששמעתי ואני חורשת עליו משלשום זה ממש שיר יפה!!
Aly & AJ - Chemicals React זה שיר כיפי כזה ואפשר איכשהו להתפרע איתו חיחי
Green Day - She's A Rebel. זה שיר שמרגיע אותי איכשהו..ופשוט נעים לשמוע אותו וזה שיר ממש יפה
Blink 182 - I Miss You עוד שיר שלהם..שגורם לכם לחשוב בפזמון כזה על החיים וזה..הוא מעלה בי הרבה מחשבות כשאני שומעת
Blink 182 - Adam's Song זה שיר שחלק מהמילים שלו ממש נכונות למצב עכשיו..וגם לא לעכשיו בכלל הוא מעביר כזה מסר
Sum 41- Still Waiting כמה המלצות שלהם- הראשונה זה שיר שקט כזה שגורם לי עצבות אבל עצבות טובה כזאתי לא יודעת איך לתאר שיר מאוד מאוד יפה
The Vines - Homesick השני שלהם-שיר כיפי ואני נורא אוהבת את הפזמון שלו חיחי...והכי מצחיק זה אם ישמעו אותו ברדיו
The Vines - Don't Listen To The Radio מה אפשר להגיד על השיר הזה..מושלםםםם והתופים בו
אלכס
Artic Monkeys - The View From The Afternoon תגידו לי מי לא מכיר!! אבל מי שלא אז הנה לכם השיר שכולם שרים אותו חיחי והשורה הכ"כ מוכרת בו
Lustra - Scotty Doesn't Know לוספרופטס
עוד שיר שאני מכורה לו חוץ מרופטופס...שיר מאוד יפה וגם מעביר מסר בדרך שלו..תקראו את המילים
Lostprophets - Last Train Home אוקיי..זה שיר פשוט מושלם!!
הכל בו..המילים המוזיקה..הסולן
פשוט שיר יפה
The All-American Rejects - The Last Song. שיר יפהההה...חרשתי עליו בצורה לא נורמלית...זה להקה ששרון הכירה לי ואני כ"כ מודה לה חח כי זאת להקה ממש טובה
Falling Up - Ambience שיר רגוע כזה..לא ממש פופי..אבל שיר מאוד יפה וכיף להאזין לו
Vanessa Carlton - A Thousand Miles חפרתי נכון..אבל אז מה..להמליץ זה כיף