אמממ שירים

Nola Rice

New member
אמממ שירים

ראיתי שיש פה הרבה שאלות על שירים שהיו בפרקים... עכשיו החלטתי בשיעמם שיש לי טיפה עד לצהריים לחפש את השמות של השירים ומצאתי 2 אתרים. הם בקישורים שלמטה מקווה שתהנו

../images/Emo34.gifנ"ש-קצת עזרה...../images/Emo9.gif

היי
קוראים לי שיר וגם אני רואה או סי.. אבל בדרך קצת שונה אפשר לומר
אני פשוט משכירה את הפרקים דרך הבלוקבאסטר.. אתמול סיימתי לראות את העונה השנייה,מה שאומר שאין לי דרך לראות את העונה שלישית בינתיים
אז החלטתי לנסות להוריד את זה דרך הקאזה(אפשר לדבר כאן על הורדה בתוכנות לא חוקיות,נכון
) אבל בגלל שאני ממש שונאת להוריד פרקים(אני פשוט מסתבכת עם זה בטירוף
)יש לי כמה שאלות: 1.איפה אני משיגה תרגום
2.איך אני מעבירה את התרגום לפרק
אני פשוט גרועה בדברים האלה
תודה מראש לעוזרים

Nola Rice

New member
אמממ אי אפשר לדבר על הורדות לא

חוקיות בתפוז וגם אין לי שמץ של מושג , מצתערת

אבל אתם מדברים פה על איפה אפשר

להשיג תרגום.. וגם לא מזמן קראתי פה הסבר של איך להעיבר..אני פשוט לא זוכרת איפה הוא היה וגם אז לא התעסקתי בזה

Nola Rice

New member
אז אני לא יודעת על מה הם דיברו

תנסי בפורום סרטים או תרגם או משהו כזה יש פה בתפוז פורות לתרגום לסרטים , בטח יהיה להם לסדרות

m i c k e y 15

New member
געדע

קודם כל זה שיר חדש ששמעתי ואני חורשת עליו משלשום זה ממש שיר יפה!! Aly & AJ - Chemicals React זה שיר כיפי כזה ואפשר איכשהו להתפרע איתו חיחי Green Day - She's A Rebel. זה שיר שמרגיע אותי איכשהו..ופשוט נעים לשמוע אותו וזה שיר ממש יפה Blink 182 - I Miss You עוד שיר שלהם..שגורם לכם לחשוב בפזמון כזה על החיים וזה..הוא מעלה בי הרבה מחשבות כשאני שומעת Blink 182 - Adam's Song זה שיר שחלק מהמילים שלו ממש נכונות למצב עכשיו..וגם לא לעכשיו בכלל הוא מעביר כזה מסר Sum 41- Still Waiting כמה המלצות שלהם- הראשונה זה שיר שקט כזה שגורם לי עצבות אבל עצבות טובה כזאתי לא יודעת איך לתאר שיר מאוד מאוד יפה The Vines - Homesick השני שלהם-שיר כיפי ואני נורא אוהבת את הפזמון שלו חיחי...והכי מצחיק זה אם ישמעו אותו ברדיו The Vines - Don't Listen To The Radio מה אפשר להגיד על השיר הזה..מושלםםםם והתופים בו
אלכס
Artic Monkeys - The View From The Afternoon תגידו לי מי לא מכיר!! אבל מי שלא אז הנה לכם השיר שכולם שרים אותו חיחי והשורה הכ"כ מוכרת בו Lustra - Scotty Doesn't Know לוספרופטס
עוד שיר שאני מכורה לו חוץ מרופטופס...שיר מאוד יפה וגם מעביר מסר בדרך שלו..תקראו את המילים Lostprophets - Last Train Home אוקיי..זה שיר פשוט מושלם!!
הכל בו..המילים המוזיקה..הסולן
פשוט שיר יפה The All-American Rejects - The Last Song. שיר יפהההה...חרשתי עליו בצורה לא נורמלית...זה להקה ששרון הכירה לי ואני כ"כ מודה לה חח כי זאת להקה ממש טובה Falling Up - Ambience שיר רגוע כזה..לא ממש פופי..אבל שיר מאוד יפה וכיף להאזין לו Vanessa Carlton - A Thousand Miles חפרתי נכון..אבל אז מה..להמליץ זה כיף

למעלה