אמממ.. שבירת מיתוס?

FreakOn

New member
אמממ.. שבירת מיתוס?

טוב... אז... איכשהו נזכרתי בזה... אז בכללי, נראה לי שכולכם מכירים את הסיפור על משה ויציאת מצרים, כן? יופי
אז... את זוכרים... את.. אממ... הנחש, או יותר נכון המקל שהפך לנחש...? אז ככה: השאלה שלי היא כזאת... קיים נחש שכשהוא מרגיש מאוים הוא פשוט "מתמקל"? אם כן, אשמח לדעת את השם העברי שלו ואם אפשר גם מדעי
אני יודע שזה דפוק... אבל זה דיי מעניין אותי... אני בסוג של ריצה "להוכיח לאנשים שכל יציאת מצרים מוסברת גם מדעית"... תודה מראש...

salingre

New member
ישנם נחשים

שעושים עצמם מתים בתור התגוננות.. באיזור מצרים אני לא יודע אם ישנם נחשים כאלו שהם עושים עצמם מתים הם "נפולים" ולא מתקשים (כמו מקל) וגם נדמה לי שהם משחקים מתים עד שאתה נוגע בהם כאשר אתה מחזיק אותם ביד הם "מתעוררים לחיים" ותוקפים תקנו אותי אם אני טועה אורי

salingre

New member
אופס

אני קורא את ההודעה וזה לא נשמע שאני מדבר על נחש.. (או שכן)

etay983

New member
הריצה שלך לא מובילה לשום מקום

לא רק שכל נסיון לאנוס את המציאות על מנת שתתאים לסיפור המקראי של יציאת מצריים הוא מפוקפק מאד, אין שום ראיה ארכאולוגית שמאורע זה אכן התרחש, שום מסמך מצרי על הארועים המתוארים ושום עדות ארכאולוגית. תבין, אמונה היא לא רציונלית וכל נסיון לגרור אותה לשם נתון לכשלון.

zoomp

New member
או שכן?

אני מסכימה שלא צריך להוכיח את הכל באופן מדעי (אחרי הכל זה נס...) אבל להגיד שאין עדות היסטורית? קודם כל יש מסמכים על שיעבוד בנ"י ועוד מסמכים על מלחמה יותר מאוחרת בניהם... אני לא יודעת מה על יציאת מצרים אבל אם הכל נכון למה לא גם זה? ואגב... עם שלם שזוכר אותו דבר וכמעט עולם של שמסכים שהתנ"ך אמיתי לא מספקים הוכחה מספקת??????

salingre

New member
יודעת מה

תני לי טלפון של אדם אחד שזוכר את יציאת מצרים ואני אמצא לך נחש שהופך למקל

dreaming h

New member
וואווו

אדם שזוכר ממקור ראשון את יציאת מצרים? אני חייבת למצוא כזה, זה יהיה שיא השיאים שלי!

zoomp

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!!!

אני זוכרת! ;)נו באמת... אם לא זוכרים ממקור ראשון זה לא קיים? את זוכר את לאונרדו דה וינצ'י ממקור ראשון? ואם לא אז הוא לא היה? אתה בטוח ב100 אחוז שהיה כזה בן אדם והוא היה דווקא צייר ולא נגיד מנקה רחוב? יש עדות כתובה למה שאמרתי, אני לא מצליחה להיזכר כרגע בשם של הפורפסור שחוקר את זה, אבל אם זה מעניין אותך, תשאל ותודיע לי :)....

FreakOn

New member
אנשים... אתם סוטים מהנושא...

את הרוב כבר יש לי מוכח, גם אמונה קצת יש לי, לא חסר... אני רק רוצה לדעת אם יש \ אין נחש כזה
תודה על התגובות בכל מקרה... העיקר שזה לא יגרר לעוד שרשור צמחונות (No hard feelin's Dreaming eh?)

למעלה