אמממ.... שאלה....

shabluly

New member
אמממ.... שאלה....

יש לי חברה, שההורים שלה חושבים על לעבור לחו"ל כי יש לאבא שלה שנה חופש מהעבודה והם רוצים לנסוע לארה"ב. היא סיפרה לי על זה והתגובה שלי הייתה לא בדיוק מה שהיא ציפתה(ואת זה הבנתי מהפרצוף שלה
) בעיקרון ההורים שלה שאלו אותה מה דעתה בנושא אבל בתכלס? לא נראה לי יש לה יותר מדי השפעה. אני אמרתי לה שזה מזה מגניב והייתי נותנת המון כדי לעבור לחו"ל והכל ושיש אינטרנט וטלפון וזה לא כאילו נפסיק להיות בקשר... בעיקרון היא ציפתה לתגובה של מה? למה? איך? ואחרי כל הפרטים האלה שאני אומר שאני לא רוצה שהיא תיסע ויהיה באסה בלעדיה... אני יודעת שא לי הייתה הזדמנות כזאת הייתי עוברת... אבל לי חרא פה. ברור שיהיה באסה בלעדייה אבל היא רצתה את דעתי ונתתי לה אותה... עשיתי נכון בזה שאמרתי לה מה אני חושבת באמת באמת על הענייין?

MissUnKnown

New member
חחחח גם לי אמרו את זה

כשאני עברתי הנה...זה המקום היכ יפה בעולם וזה טיילי... וזה דיי מבאס כשאתה מצפה למשהו אחר. כרגע כול מה שאני יכולה להציע מנסיון זה להנות כמה שיותר היחדואני מתכוונת לזה אחרת אתה והיא תאכלו את עצמכם על זה שלא הייתם ביחד וסתם נתתם לאדישות לנושא לנצח. ואל תעשה את הטעות שחבר שלעבר שלי עשה וזה לנתק קשר... אפילו עם זה קשה להיות בקשר כשרחוקים. חוץ מזה, זה רק שנה זה לא כול החיים. אם אצלי זה היה רק לנשה הייתי ממש מתעודדת. מקווה שעזרתי... אממ אתה יכול לפנות אלי עם יש עוד משהו :)

shabluly

New member
חוששתני שלא ממש הבנת....

אני בת
(עד כמה שידוע לי) וזו חברה שלי כלומר ידידה שלי לא חברה של בת זוג... ככה שזה די שונה מאיך שהצגת את זה

MissUnKnown

New member
אההה חחחח(סורי) בכול מקרה

עם זה רק לשנה זה לא כול כך נורא ...תעודדתי אותה שזה לא לכול החיים

למעלה