אמממ שאלה

shlomicho

New member
אמממ שאלה

שלום לכלום
רציתי לדעת איך אתם מתמודדים עם העניין הבא:
ידוע לרב שגברים יותר חרמנים מנשים (מקווה שאני לא טועה , אבל גם אם לא)
אני מרגיש לפעמים שזה שאני יוזם יותר ,וכך גם מעלה את הסיכוי שלי לקבל סירוב...
וכמובן שבת הזוג יוזמת אין כמעט סיכוי שאסרב לסקס
העניין יוצר מערכת כוחות לא שיוויונית יש משהוא שרודף יותר או רוצה יותר...(קשה להשגה יותר יוצר אמונה של שווה יותר ונחשק יותר...)
ולפעמים זה גורם לי להרגיש שזה מוציא אותי קטן מול האישה, שהיא יודעת שהיא יכולה לקבל מתי שהיא רוצה
ואני אסכים , ואני אקבל סירוב לפעמים מכל מיני סיבות מחוסק חשק , עייפות וכהנה וכהנה..
כמובן שגם התחושה שהיא תעשה לי טובה ותפרגן קצת לא מחמיאה.

רציתי לשמוע את דעתכם בעניין ?
טיפים ? והאם בכלל הרבה ממכם מזדהים עם מה שרשמתי..
נ.ב אני לא פוסל אפשרות של מצב הפוך שבת הזוג רוצה יותר...(אך משום מה נראה לי שזה מצב נדיר יותר)
שבת שלום.

אני חושבת שבראש ובראשונה...

בנאדם צריך להגיע למערכת יחסים ממקום נקי ושלם. אתה לא אמור לחפש אצל בת זוגתך תחרות בפידבקים או סוג של רדיפה כי היא זוגתך, איתך, יחד. ברגע שזה לא מתקיים זה אומר שאו שאתה אוכל עליה סרטים סתם, כי מין הסתם רצון למין משתנה מאדם לאדם (נשים וגברים כאחד) או שהיא לא גורמת לך להרגיש בנוח עם עצמך.. ואז יש מצב שאתה לא עם הבחורה הנכונה והמתאימה לך.אני לא אגיד לך שתמיד אני אומרת כן כשלאדם שאני נמצאת איתו בא סקס, אבל מנגד אף אחד לא אוכל עלי סרט שהם תמיד מבקשים ולפעמים מקבלים ואני תמיד מבקשת ומקבלת. זה בא ממקום כנה.. שאם לא בא, אז לא בא (ונשים בצד את הרעיון המדהים את זה שכשאני חרמנית על אמת זה הרבה יותר מטורף מאשר מבכאילו או לייד) . המערכות יחסים שלי היו עם נשים והן היו הרבה יותר חרמניות ממני.. והיו פעמים שאמרתי לא.. והן התמודדו עם זה יפה מאוד בלי שום קטע מוזר של אגו. אם לא היום, אז מחר;)

shlomicho

New member
תשובה מעניינת

למרות שלקחת את זה לכיוון קצת קיצוני שלא אליו התכוונתי..
&nbsp

אוחחחחח

&nbsp
כשאת כותבת ככה, ממש בא לי עליך

&nbsp

כמה דברים

&nbsp
1. אני גבר ואני במערכות יחסים עם נשים והחוויה שלי היא שהן יותר חרמניות ממני. בכל מקרה, הרבה פעמים יש פערים או שאחד רוצה והשני לא והחוכמה היא להתנהל עם זה - לפעמים לקבל את הלא ולפעמים לרתום את הפרטנר

&nbsp
2. אם מישהי אומרת לי לא זה מקטין אותי? לא. אני לא רודף אחרי נשים. אני מציע ואם זה מתאים יופי ואם לא, אז לא. תפריד בין שני הדברים... אני יודע שזה קשה לפעמים
&nbsp
3. יש משהו בלהיות עם אדם שאומר לפעמים לא לסקס. מי שתמיד מסכים לסקס... טוב, זה אומר הרבה על האדם וגם על הקשר, נכון? אני מעדיף שתהיה איתי בת זוג שלפעמים אומרת לא ולפעמים מציעה, גם אם אני לא בעניין ומסרב
&nbsp
4. כן אני מכיר את העניין של להרגיש שאני רודף אחרי האישה - היתה לי מערכת יחסים כזו עם בחורה שמאוד אהבתי, אבל היה לה קושי עם המיניות שלה. זה יצר דינמיקה שלא אהבתי בינינו וניתקתי את הקשר איתה
&nbsp

Aיש

New member
אתה צריך לצאת מהלך המחשבה

של מערכת כוחות ביחסים זה אף פעם לא מועיל לקשר. זה יוצר הלך מצב בו יש סוג של יריבות בקשר שאמור להיות הכי הדוק והכי ביחד נגד כל השאר.
&nbsp
אני מכיר את התחושה, גם בתחילת מערכת היחסים עם חברה שלי המצב היה דומה, אבל דיברתי איתה והסברתי לה שזה חסר לי שהיא תיזום, היום היא יוזמת לא פחוות ממני ויש מצבים שגם אני מסרב. לא תמיד תהיה סמטריה בדרך כלל יש צד אחד יותר חרמן, אבל את הדינמיקה אפשר לשנות רק בשיח פתוח בין אנשים.

כמעט מעולם

לא פגשתי זוג שהצורך המיני שלהם בהתאמה מלאה, תמיד יש צד שרוצה יותר.
אצלנו זה אני שרוצה יותר מחבר שלי, ולקח לנו הרבה מאוד זמן להתמודד עם זה ״טוב״. הסיבה היא התרגומים שאנחנו עושים..
אני מתרגמת את חוסר החשק שלו לכך שהוא לא אוהב אותי, לא חושב שאני סקסית מספיק או סתם מיצה.
הוא מרגיש שהוא לא מספיק גבר ונדרש לספק משהו שאין לו כח וחשק- זה מוציא ממנו כעס והתרחקות.
&nbsp
הפיתרון הגיע לאחר המון המון שיחות.
אני מסוגלת לקבל סירוב טוב יותר ובלי לחשוב שהוא לא אוהב ורוצה אותי. הוא מסוגל לתת לי חיבוק או אפילו קצת לעזור לי לאונן עם היד.
&nbsp
בזוגיות תמיד יש פשרות.
&nbsp

לדעתי לרוב אתה צודק...

בכל מקרה אתה יכול לעשות (כמו בנזוגי) את ההצעה מאד באלגנטיות וככה בחיים לא לקבל סירוב. למשל להתחיל משהו שלא קשור (לפחות לא ישירות) להצעת סקס, ואז תראה לאן זה מתפתח לפי מצב רוחה של זוגתך. למשל ללטף את הפנים, לתת נשיקה...
&nbsp
לא יודעת האם העצה טובה לכל אחד. אנחנו נוגעים הרבה אחד בשנייה וביחוד מתחבקים גם ללא קשר לסקס, אולי אצל זוגות שזה לא ככה זה לא יעבוד וכל מגע בעצם יתפרש כהצעה לסקס.

למעלה