אמממ שאלה קטנה

tttttttttt1

New member
אמממ שאלה קטנה

ומוזרה שפתאום עלתה לי לראש ואני לא מצליח למצוא תשובה למרות כל שיעורי הנהיגה שלי (כנראה זה כבר אוטומטי בשיעורי הנהיגה שאני לא שם לב לזה..) האם יש מעגל תנועה עם שני נתיבים? עוד שאלה קטנה- בכיכר עם שני נתיבים-אם אני רוצה להמשיך ישר לאיזה נתיב אני נכנס? ואם אני רוצה לפנות ימינה? ואם אני פונה שמאלה? וואי זה ממש מוזר כי בדרך כלל אני ממממש טוב בכיכרות וכל זה אבל פתאום השאלה עלתה לי לראש ולא מצאתי תשובה
אשמח לתשובה...{מוסמכת!!}

tttttttttt1

New member
ואם יש למישהו תמונות שימחישו לי את

התשובה זה יהיה מצויין כי פתאום יש לי בלאק אאוט רציני......שלא נדבר על זה שאני לא מכיר חצי מהמקומות שאני נוסע בהם בשיעורי הנהיגה...חחחחח...אני פשוט לא מצליח לזכור תמונה של כיכר בעל 2 נתיבים או מעגל תנועה וכו...{כן,בעיות רציניות..אני יודע..
)

tttttttttt1

New member
כתוב שם "אם אני לא טועה.."

אני צריך תשובה בטוחה לחלוטין כי זה מממש חשוב לי לדעת........... אבל תודה על העזרה

lsd600

New member
יש לי תשובה לא מוסמכת...

יש מלא מעגלי תנועה עם שני נתיבים. אני מכיר אחד גם על שלושה, דרך אגב... אתה צריך לעשות את הפנייה בדרך הכי קצרה שלא תפריע לאף אחד. אם אתה רוצה לפנות ימינה, אתה נכנס ויוצא בנתיב הימיני. אם אתה רוצה להמשיך ישר, אתה נכנס ויוצא בנתיב הימני. אם אתה רוצה לפנות שמאלה, אתה נכנס ויוצא בנתיב השמאלי. (עוברים לשמאלי לפני הכניסה לכיכר ונשארים בו עד הסוף. כשיוצאים ממנו- חוזרים לימין..)

tttttttttt1

New member
אהה..אוקי..את אתה אומר

שבטסט אם אני מגיע לכיכר אז אני נוהג ככה- ימינה-מימיני ישר-מימיני שמאלה-שמאלי (כלומר עם יש שני נתיבים אז מהנתיב הפנימי ביותר..) נ.ב האם יש מעגל תנועה בעל יותר מנתיב אחד? תודה על התשובה

lsd600

New member
בקשר לפסקה הראשונה:

כן. נזכרת במשהו? כתבתי לך שאני מכיר. אתה רוצה שמות של רחובות עם כיכר שני נתיבים? חחחחחחח

tttttttttt1

New member
אההה סליחה קראתי מהר וחשבתי

שאמרת שיש הרבה כיכרות עם שני נתיבים ואפילו שלושה.... עכשיו בקריאה שניה אני רואה שכתוב מעגלי תנועה...חחחחח אז תודהש וב

tttttttttt1

New member
אז בעצם,לסיכום,

אני נוהג אותו דבר גם במעגל תנועה וגם בכיכר? כי אם אני לא טועה אין בעיה במעגל תנועה לפנות שמאלה מהנתיב הימיני....או שאני כן טועה??

למעלה