אמממ רק דבר קטן

KsesWes

New member
אמממ רק דבר קטן

אנשים אתם שואלים אחד תשני אם הם מכירים להקות שלכתס כולם מכירים אני חושבת אני נכנסתי לפורום בתיקווה שאני אוכל ללמוד על הקות חדשות ובנתיים אנשים שואלים אם מכירים להקות כמו ביוניק ג'ייבס או הופספול מה הולך איתכם יש פה אנשים מהמירק ותכלס הידע שלכם במוסיקה בן זונה אז תתחילו להביא להקות חדשות בבקשה דברים פחות מוכרים וככה אולי נוכל לפתח קצת יותר את הידע שלנו אם העלבתי מישהו אני מתנצלת מראש

7percent

New member
kseswes יש לי להקה בשבילך

glassjaw משו מטורףף ועם את רוצה יותר אנדרגראונד יש head automatica שהם בכללל משו מטורףף ברצינות, haste the day, את לא מכירה, תורידי.. משו בסט, את אתהבי השירה הנקיה שלו מזכירה את פרום זירו.

T a L L L

New member
glassjaw די מוכרים..

אמממ, הנה כמה להקות...לא נראלי שהן ממש מוכרות אבל יכול להיות שאני טועה.. Unloco Trapt Seether Three Days Grace להקות מעולות!

KsesWes

New member
אתה רציני?

זה מוכר ועידן glassjaw? שתוק חוץ מזה הבנתי מאיפה נדבק לי המשהו בסט!!! אוקיי אני אתן להקה דוגמא: Element Of Surprise Coheed and Cambria שתיי להקות בסגנון מאוד שונה משאר הניו מטאל לפחות הם עושים משהו מיוחד או 7%mindusage שהם מסריחים!!!

7percent

New member
סטלן.. הגלאסג'ו זה בצחוק

תכלת ואני ידידם way ay ay way back

הדיסק שלהם משעמם

מרדים, חד גוני, ונשמע כמו דיסק של כל להקה שצצה ונעלמה תוך חודש בשנתיים האחרונות... מעבר לזה שאין להם שומדבר מיוחד (שזה לא דבר פסול), גם את הרגיל והאובר-עשוי הם לא עושים טוב... אבל זו רק דעתי

T a L L L

New member
לא..

לדעתי לא. הדיסק שלהם ממש טוב, הליריקה ממש נחמדה, הקצב מעולה, והקול של הסולן די מיוחד. יש שם כמה שירים שהם להיטים בטוחים, חוץ מHeadstrong שהיה להיט, Still Frame יהיה לא פחות גדול..

צ'מע

עזוב אותך מדיונים על טראפט, זה לא מעניין תוריד minus.driver יצא להם אי פי לא מזמן משהו בסט

KsesWes

New member
אהם

את אכן נבלה ממוסחרת ואם אני לא טועה הציטוט הנכון הוא "גל-10 שקל סיבוב"

למעלה