אמממ רעיון למשחק

amnonha7

New member
אמממ רעיון למשחק

נסו לשלב שירי רוק בתוך סרט או מחזמר נוסטלגי במקום השירים שהופיעו בסרט המקורי או בסרט שבו אין שירים למשל "מלך האריות" אי שם באפריקה נמצאת "ארץ התקווה" שם שולט המלך מופאסה, בעל יועץ ציפור נאמן זזו ונולד לו בן שאמור לקבל את השלטון אחריו ושמו סימבה. בנוסף למופאסה יש אח זממן ושמו סקאר שיש לו 3 צבועים, שרוצה להשתלט על השלטון. ביום בהיר אחד מספר סקאר לסימבה שאביו מופאסה מכין לו הפתעה ושולח אותו לעמק צר ומבריח לשם עדר של חיות תאו. סקאר קורא למופאסה שיבוא להציל את סימבה! מופאסה מציל את סימבה אך אינו מצליח להציל את עצמו ונהרג. סקאר אומר לסימבה לברוח ואכן סימבה בורח לג'ונגלים שם פוגש את טימון ופומבה אשר מלמדים אותו את סגנון החיים שלהם "האקונה מאטאטא", חיים בלי דאגות. לאחר הרבה שנים מוצאת אותו חברת הילדות שלו נלה מתאהבת בו ומסנה להחזיר אותו לארץ התקווה שם הכל הפך להיות שחור כי דודו סקאר השתלט על המלכות אך הוא מסרב, לאחר שהבבון החכם רפיקי (בערבית חבר) מראה לו שנשמתו של מופאסה נמצאת בתוכו הוא חוזר ונלחם בקרב מלא אש וברקים כנגד אחיו סקאר ומנצח. אני מאמין שרובם ראו את הסרט... בואו נראה איפה תכניסו שירי רוק... במה תחליפו את "גלגל החיים" או את "האקונה מאטאטא?"...

melancholy man

New member
את הסרט הספציפי הזה

הייתי מחליף בשמחה בשעה וחצי של צפייה מרוכזת בסיד מתיבש על קיר לבן...

wawadhani

New member
וואלה?

לדעתי הדיבוב העברי הפך אותו לכמעט קאלט (מכירה מאחי הקטן, לא באמת צופה בזה בשעות הפני...) "דוד סקאר, כשאני אהיה מלך, מה אתה תהיה? - דוד של קוף..." וה... סנטה סנטה קוץ בננה... לה לה לה..." משהו כזה בכל אופן, כבר עייפה מדיי

wawadhani

New member
לא מאמינה שאשכרה שלחתי את ההודעה

תסלחו לי, באמת עייפה מדיי...

Barmelai

New member
לא נסלח ולא נשכח ../images/Emo13.gif

בתור הורה לשני צאצאים שגדלו על סימבה אני מחשיב את עצמי פליט של הסרט הנורא הזה ודורש מהמדינה בתוקף שתכיר בי כנפגע דיסני ותשתתף בהוצאות הטיפולים שאני עובר מאז ללא הצלחה. אני הולך לשמוע בצורה מרוכזת את האלבום שבו סיד מייבש חרקים על קיר לבן. תודה על ההמלצה איל.

melancholy man

New member
שנית מצדה לא תפול

מדהים אותי תמיד מחדש המרחק שאני מוכן ללכת בשביל דייט, אבל באמת, זה היה סוג של חדש ומעצבן במיוחד של השפלה שנית מצדה לא תיפול... (ראבק, אני באמת מעדיף לראות סרטים משפחתיים ממקרן סופר שמונה של משפחות אחרות מאשר לראות את השטות המשמימה הזאת).

wawadhani

New member
מה שעצוב

כשאחי היה רואה את כל סרטי הדיסני, אני הייתי מקטרת, ולומדת את הכל בע"פ. מן כשרון לא חשוב שכזה...

הקטע שמופאסה מת

זה אחד הדברים הכי עצובים שראיתי אבל זה לא חוכמה, אחרי שרואים את הסרט 200 פעם בגיל 6 ויודעים בדיוק מה כל דמות אומרת לאורך כל הסרט - חייבים לאהוב אותו. רוצים איכות של דיסני ? תראו אליסה בארץ הפלאות

Barmelai

New member
עכשיו תנסה להבין

מה מתרחש במגעי החיבורים בראש של מי שרואה אותו 200 פעם בגיל 36 . זה אחד הדברים הכי עצובים שקרו לי. עובדה, תראה איפה אני משוטט היום.

amnonha7

New member
אוף

אתם לא משתפים פעולה בכוונה החרתי את הסרט הזה כי הוא קאלט (אישית אני שונא אותו) ומי שדיבר פה על עליסה בארץ הפלאות הוא באמת היה הכוונה שלי לסרט הבא

wawadhani

New member
היית צריך להתחיל עם עליסה

כנראה התכווצתי, לא איכפת לי...

noosh

New member
הדיבוב בעברית? את רצינית?

לא ראים דיסני בעברית
. ובנוגע לסרט הזה (שאני אוהבת עד מאוד), הפסקול שלו, בהלחנתו של האנס זימר, הוא אחד הטובים, לדעתי (ואני מדברת על ה-Score, למרות שגם הסאונדאטרק לא רע בכלל, אבל זה כבר חלק מהסרט בשבילי).

wawadhani

New member
אף פעם לא רצינית ../images/Emo13.gif

אם תקראי שוב מה שכתבתי תראי שלא ממש ראיתי, אחי ראה. אני רק למדתי בע"פ. כבר אז הייתי מספיק בוגרת בשביל לצחוק על הדיבוב, ועד היום הוא מצחיק אותי.

Investigations

New member
לגבי המשחק

יש אגדה שאומרת שאם שמים את הקוסם מארץ עוץ יחד אם Dark side ברקע זה מתאים ברפקט.

Papito

New member
כשמצרפים לנוסחה

חומרים שחוקיים בהולנד וכאן לא..זה מתאים פרפקט

ומפתיע, זה גם נכון

תכנס ליוטיוב ותחפש שם dark side of the rainbow. מוזר, אבל זה הגיוני

melancholy man

New member
זהו שלא

זו הוכחה נפלא לעד לאן אפשר להגיע אם אתה מספיק משועמם ומספיק מסטול, אין קשר בין הסרט לאלום, מה שכן מוצא מי שמוצא, זה בדיוק מה שקורה כשאתה מנסה למצוא קשר בין דברים, בסוף מוצאים משהו.

למעלה