אמממ עזרה >:

גרברון

New member
אמממ עזרה >:

אוקיי אז ככה..לפני איזה שבועיים ככה אני וכמה חברים שלי תכננו כזה להקים להקה כזה אממ דת' קור כזה... אני כרגע לא בדיוק שולט בדאבל וזה אבל יש לי שליטה בת זונה בטריאלות וזה קיצר אמרו לי כזה קח בינתיים ת'שבועיים האלה תתאמן ואל תדאג קיצר יש לנו בתחילת השבוע הבא חזרה ואני באמת ישבת כל יום על הדאבל איזה 20 דקות ככה עושה 1-1 בדר"כ במהריות ממש לא משהו..כי זה רק מה שאני מצליח להישאר בקצב איתו...או פשוט להישאר איתו מישהו אולי יכול לתת לי איזה תרגיל משהו שיעזור לי להחזיק ת'רגליים שלי בקצב כזה? אני לא רוצה 190 bpm רק איכשהו להצליח להחזיק דיי טיפה 120 ככה וזהו בבקשה עיזרו לי >:

WinterZ

New member
זה הכל בקטע של ההתיישבות של הרגל השמאלית.

והשליטה הקוגנטיבית שלך בעובדה שאתה מנגן עם 4 גפיים בו-זמנית (ומצטער לאכזב, העבודה בדאבלים פי כמה וכמה יותר קשה מכל ההייהאטים למיניהם). ה-1-1 כמה שהוא נשמע קל, דווקא הוא דורש הרבה ריכוז. תשב על 100 בששעשריות, תטחן איזה עשר דקות אבל לא רק רגליים, שב תעשה שמיניות או רבעים הייהאט וכמובן איך לא 2-4 סנר, או אם בא לך כבד, רבעים-הייהאט/רייד/קראש/צ'יינה ו-3 סנר. תשב כמה שאתה רק יכול עד שתצא לך הנשמה תבדוק שרגל שמאל לא זזה מהפלטה. שאתה עושה את אותה התנועה ב-2 הרגליים, ושאתה שולט נקי וטוב ב-100 תשב כמה שאתה רק יכול כי שוב, זה רק עניין של יציבות על הדאבל וההרגשה הכללית של הרגליים תוך כדי. יציבות, יציבות, יציבות - אחרי זה המהירות תגיע לבד, וזה לא כ"כ הרבה אחרי. בהצלחה בנאדם. דת'קור זה שפיץ לעין.

drums123

New member
וואיי

שמע טריולות לדעתי כולם טובים בדאבל כי גם לי זה בא בצ'יק אבל אם יש לך 100 בששעשריות תבקש עוד שבוע הארכה... בתכלס זה להתאמן ואם אתה רוצה נטו לשפר מהירות ודיוק בששעשריות תעשה שני דברים: תתחיל לנגן על המערכת ברגיל עם רגל שמאל כבייס דראם.. והשני לטחון ולטחון ולטחון דאבל. תתאמן כל יום חצי שעה על ששעשריות בדאבל (תגיד מה שתגיד הרבה פחות מורט עצבים קל וכיף מאשר אימון ידיים) ותוך שלושה שבועות אתה שולט. מצד שני יכול להיות שהם רוצים ששעשריות ב-200 BPM אז אני הייתי מבקש מאיזה ערס שישבור לי בטעות רגל..

drums123

New member
אגב, לא מדבר איתך כאן טכניקאי מהשורה...

יש לי 140 בגג למשך זמן, וגם זה די קשה לי. (זה רק כי אני עצלן כדי לפתח את רגל שמאל) אגב, כמה יש לך ברגל ימין לבד? אם יש לך 100 אז תכלס לא יהיה לך נורא קשה..

גרברון

New member
אוקיי

אממ אין לי מושג כמה יש לי רק ברגל ימין האמת ורגל שמאל שלי דווקא חזקה כמעט כמו ימין.. הקטע שלי זה שאני מאבד כזה ת'קצב אם אני עושה מהר בכל מקרה מחר ומחרתיים אני הולך לקרוע לעצמי ת'צורה אני קובע לעצמי תיגר , אני הולך לשבת על הדאבל בלי הפסקות בלי כלום , שעתיים לפחות לא זז עד שאני לא יכול להזיז ת'רגליים ומה שבאסה אצלי זה שאני לא בדיוק יכול לנגן בזמן הקרוב (אחשלי עבר ניתוח וזה) אז אני שם ת'דאבל על כיסא שוכב כזה ואז זה רק רגליים אבל אני יכול לארגן תכלס ת'פד על הסנר כזה ויהיה סבבה קיצר אני מקווה מאוד שעד יום ראשון אני אוכל לעשות משהו ואי אפשר לדחות חח החזרה כבר קבועה..אבל טוב שככה..שאינ לא יחפף כל מקרה תודה :)

Mother Man

New member
זאתי כולה חזרה.

אפשר לחשוב שהגיטריסטים לא יעשו טעויות. תחזיק כמה שתחזיק בחזרה, ותתמידו בחזרות כדי שהטכניקה שלך תשתפר, מצטער להגיד לך את זה אבל קשה לי להאמין שתקבל את מה שאתה רוצה על החזרה הראשונה, תצטרך לעבוד קשה מאד ויסודי. כל הטיפים שכולם נתנו פה זה העיקר, רק תשים לב שיש מהירות מסויימת שהרגליים משנות מצב ושרירי הקרסול מתחילים לעבוד כמו ההבדל בין הפרקים ולאצבעות בידיים. פשוט תנסה למצוא את הנקודה הזו ודע לנצל אותה בכל מצב אתה תגיע מהר מאד למטרה אם תזהה זאת.

WinterZ

New member
גרברון אל תקשיב לו הוא סתם מבלבל ת'ביצה

חתיך שלי, מה איתך ? יאללה מתי האלבום של אקרופוליס ? (גם אותו אפשר לקבל הזמנה לשמוע בסלון שלך ?)

bmt29

New member
נתנו לך פה כמה עצות.

אישית אני לא קונה אף אחת מהן אבל תחליט בעצמך: מה זה שבוע? זה המון זמן! שב על 80 BPM. כן אחי 80. אבל שב על זה שעה שעה וחצי, שעתיים אם אתה יכול. זה פי אלף יותר קשה אבל זה יפתח לך טיים וסאונד טירוף. תעשה ככה יומיים. אחרי זה תעלה ל90. יומיים ותעלה ל100. אם אתה מחזיק 100 שעה רצוף אתה תוכל להחזיק 120 הרבה יותר מדיי טיפה. תתחיל לקרוע ת'תחת!
JB

גרברון

New member
זה על כיסא שוכב

אין כמעט בכלל רעש <: ועדיין לא התאמנתי כי אבא הלך לישון שבאתי להתחיל עכשיו בדיוק חזרתי ממשחק כדורגל אני יתקלח ואז יעשה D:

למעלה