אני מוכרחה להגיד שאחרי שנה ו... ללא חבר [ואיי מלא זמן...] עברתי את כל ה - soul searching האפשריים ועכשיו אני יוצאת ל``ציד`` שוב..., אבל התקופה שהייתה לי לבד הייתה מועילה במיוחד [במפתיע אומנם] אבל בן אדם צריך קצת לבד לפעמים...
אני שמחה שהתהליך שעברת בלהיות לבד החזיר לך את האנרגיה לזוגיות. את צודקת, צריך לפעמים להיות לבד כדי להבין ולהכיר את עצמנו טוב יותר וכדי להתכונן לצעד הבא... אני בטוחה שתהיה לך הצלחה מסחררת... ) נשמח לשמוע סיפורים וחוויות, עיצות/טקטיקות ציד מוצלחות... או סתם... בהצלחה חמודה! @ @ J U
Sorry but I don`t have Hebrew on py pc. I went over a similiar phase during the last 2 years, only lately I started dating. its not easy after a long relationship I had. How is it for you, what are you looking for?
שנה בלי לרצות לראות שום דבר שמתקרב לתחום הרומנטי עשתה לי הרבה חסד. למדתי על עצמי ונהנתי לבלות זמן איכותי בגפי. לפני חצי שנה יצאתי מהפרישות אחרי שהבשלתי אליה טוב. מניסיון- כדי להיות בקשר זוגי יש ללמוד קודם איך להיות לבד. ואז הקשר שנוצר לא מתקיים מתוך הפחד להיות לבד כי אם מתוך הרצון להיות יחד. אז גם משכילים למצוא מישהו שבאמת שווה שתוותרי על כל הלבד שלך למענו. מזדהה איתך יותר ממה שאת מעלה בדעתך. ויודעת שהיציאה מהפרישות לא תמיד קלה. בהצלחה - ואל תתפשרי על פחות מהטוב ביותר עבורך.