אמממ ניממ

אמממ ניממ

מממ מישו שמע פעם את השיר "באה המלכה למלך" בביצוע של מירי מסיקה מתוך המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר"?? שיר מהמםםם!! מומלץץ אש!!! (((((:)

noa8bar

New member
יאאאאאא איזה קטעעע...

אחי בדיוק ראה איזה שהיא תכנית בערוץ 1 משו כמו חטף פתח או אנאערף ופתאום הוא כזה קורא לי לבוא לראות שם את מירי
והראו שם קטעים מההצגה של שלמה המלך ושלמי הסנדלר.. :)

חחחחח P:

וואיי חח איזה מטוורףף!! אממממ אמא שליי מסכימה לשלםם לי להופעה של מירי מסיקההההההההה!!! איזה כיףף לייייי!! ויייי אתם לא יודעים כמה אני מאושרתת כרגעעע!!! :) ~מממ באיזה עמוד ההודעות שלי מופיעות?!~

נימניממ

אהה חח מצאתי אותם P: איך חברהה שלי שמחה לי על הדיסק.. אבל היא כעסה ש"בזבזתי" עליה כסף :|

noa8bar

New member
על מה ביזבזת..!?

אם זה על הדיסק של מירי זה לא ניקרא לבזבז
אבא שלי קנה לי תדיסק בהפתעה.. הוא כזה התקשר אליי ואמר לי "נועה קניתי לך את הדיסק של מירי מסיקהה!!" אני כולי "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" חחח משו מצחיק אששש.. גם אמא שלי מסכימה לשלם על ההופעה אבל.. אבל.. רציתי ללכת ב1/10 אבל אמרו שניגמרו הכרטיסים
איזה בעסה

ברור שלאאאאא!!

חחח זה לא בזבוזז!! בגלל זה כתבתי "לבזבז" כאילו במרכאות כזה.. חח יאא איזה כיףף לךך!! אניאקנה לעצמי ברגע שאני אקבל משכורתת!! הלוואי שאבא שלי היה עושה לי כאלו הפתעות.. בנתיים אני אסתפק בליי.. בואי איתי להופעה בזאפה!! אני מתקשרת עכשיו לברר אצלהם P: חחח וואיי בואנה נראה לי ההורים שלך שיא הכליםםם!! חלוםם חיי!!!

noa8bar

New member
חחחח בכיףףף אני באה איתך להופעהההה

אבל אני לא טובה בלהזמין כרטיסים
לא נורא אמא / אבא / מישו אחר יזמין לי
חח תודה על מה שאמרת על ההורים שלי [אם אמא תקרא את זה היא תעשה לי סרטים
] אבל ההורים שליזה לא שיא הכלים... לפעמים הם ממש אבל ממש מעצבנים ["לא נימאס לך לשמוע מירי מסיקה!?!?" "תנמיכי ע-כ-ש-י-ו את הווליום..!"] אז יאאלללההההה להזמין כרטיסים להופעהה
ד"א יש לך משנזר..? [מסנג'ר
]

יאוו מוולהה!!

חחחח את תמצאי מי שיזמין לך כברר... למה שהיא תעשה לך סרטיםם?? פרטי נמקי והסבירי
חח גם להתעצבן זה סוג של כליי.. "לצאת מהכלים" זה אומר להתעצבן ממש.. חח עזבי השנינות הורגת לי את החיים \: אמא שלי דווקא לא מתעצבנת עליי הרבה ואני כל היום מירי מסיקה!! במחשב שלה, באמפי3, ברדיו, מנגנת באורגן, בחלילית.. חח אבל היא התרגלה!! אפילו לפעמים נתקעים לה השירים בראש :) אממ וכע יש לי משנזר
[email protected] חחח

noa8bar

New member
טווב אז נדבר כבר שם ../images/Emo6.gif

סרטיםבקטע של אם אני יגיד לה "אוףף אמאאא למממהה..!?!" אז היא תגיד לי רק תזכרי את ההודעה ההיא מהפורום של מירי...#$%# חחח עדיף שלא תראה
איזה כיףף לך שאמא שלך לא אומרת כלום
אמא שלי אם אני שומעת את הדיסק יותר מ125 פעם ביום [וכע.. זה קורה] היא מקבלת ג'ננה... כי אני שומעת במערכת קולנוע ביתית והרמקולים מפוזרים בכל הבית חחח אז זה כבר מעצבן אותה [
] קיצ יפתי נדבר כבר במשנזר

יייישששששששששששש!! ../images/Emo6.gif

וואוווו ממעעעווולההההההההה!! נשארו בזאפהה כרטיסיםם!! בואו בהמוניכםםם!!! יאאאא יהיהה מזהה כיףףף!! ((:) אני אקנה היום בערבב בע"ה אני מקווה!! P:

noa8bar

New member
יאאאאאאאא יעעעעשששששששש

איך מבררים..!??!!?!? [סורי על הבורות
]

אני שוטףף ידיים טרילילילילילי

חחחח יוופיי עכשיו רק מה שנשאר לך זה להזמין.. ולי זה להזמיןןן!!

noa8bar

New member
חחחח זה מה שנישאר למי שיזמין לי ../images/Emo6.gif

טוב כי הוא מזמין [או היא..!?] חחעחעח כ"כ בא לי ללכת להופעה של מירית מסיקית
תתחבי למשנזר יפשלי.. [:

למעלה