אמממ... מה דעתכם ?

אמממ... מה דעתכם ?

אז ככה, יש לי חברה טובה חרמנית שחבל"ז ויום אחד בא אליה ידיד טוב שלה, שהיא ממש דלוקה עליו הבעיה היא מבחינתה שהוא לא דלוק עליה, כאילו, הם ידידים מאוד טובים והכל אבל הוא לא נמשך אליה והיא החליטה שהיא רוצה איתו משהו ותתפלאו, היא ידעה שלא משנה איך היא תציע לו או מה תעשה בשביל לשכנע אותו, למרות שהוא בן מצוי הוא לא יסכים (וזה לא שהיא מכוערת או משהו כן ? הוא פשוט טיפוס כזה...) אז מה היא עשתה ? יום אחד שהוא בא אליה היא שמה לו טיפות חשק בשתייה, הוא התחרמן שחבל"ז, והם אומנם לא שכבו אבל עשו מספיק מעשים שעלולים להיחשב לא חוקים בכמה מדינות
הקיצר - מה דעתכם על זה ? לדעי זה לא מוסרי במיוחד... אבל אם הייתי במקומה לא יודעת מה הייתי עושה... אה ועוד משו - אתם יודעים איפה בכלל אפשר לקנות ת'טיפות האלו ? (לא בשביל לשים את זה בשתייה של אנשים תמימים
אלא בשביל לנסות על חבר שלי או על עצמי ולראות עד כמה באמת זה משפיע
)

אווווי איזה מסכן...

אני כל כך מרחם עליו בטח עבר טראומה.. ילדה יפה רצתה אותו ושמה לו טיפות חשק והוא מרגיש מנוצל... ע ל ק ! זה סיפור אמיתי נכון? מה הבעיה שלו??? וטיפות חשק זה דבר חמוד. באמת משפיע (מה לעזאזל זה מכיל??) אפשר למצוא פה בב"ש בשוק (לא יודע איפה אפשר באיזור שלך)

../images/Emo6.gif

סיפור אמיתי בהחלט
הבעיה שלא היא שהוא פשוט לא כזה... כלומר, הוא לא טיפוס שיתחרמן/ישכב עם מישהי אם הוא לא נמשך אליה... (אין הרבה כאלו בימינו
) ולדעתי הקטע פה הוא יותר מוסרי... כאילו - מה אם זה היה ההפך ? מה אם בן היה שם לבת כלשהי טיפות כאלו בשתייה ? סביר להניח התגובות היו שונות לא ? אז למה פה זה בסדר שהיא עשתה משהו בשביל "לחרמן" אותו בלי שידע בכלל ?

Love Fruite

New member
קוראים לזה מוסר כפול

זה משהו שנשים מפציצות אותו כשהן מרגישות פגועות, ומתי שכביכול מפרים את הזכויות שלהן, ושוכחות להזכיר כשהן הופכות לביצ'יות... סתם מושג

במילה אחת: טוסטסטרון..

ההורמון החמוד הזה שיש הרבה ממנו לגברים הוא זה שמבדיל. אין מה לעשות, זה ככה.. לגבר לא אכפת אם ינצלו אותו ככה, אפילו עדיף ורצוי שיעשו את זה (וכל יפי הנפש שעכשיו יקפצו ויגידו "מה פתאום! אני לא אתן למישי לנצל אותי!", אז שפשוט ישתקו כי עם ההורמונים כאלו אי אפשר להתווכח). זה חלק מאיתנו, תמיד היה ותמיד יהיה, וזה מה שיעשה את הנשים לאלו ששולטות בקטע של הסקס וקובעות את הכללים והזמנים (סקג'ואול), כי מה לעשות, גברים שיגידו להם: אתה תעשה איתי סקס עכשיו יגידו תודה לאלוהים (למרות שאין אלוהים), ונשים יגישו תלונה במשטרה. למרות ההכללות, בוא נכניס לדברים לפרופורציה: נכון, יש כאלו שאוהבים להיות טיזרים ויגידו לבת "לא" בשביל הקטע, והם יתכוונו לזה.. מן קטע של "עכשיו אני קובע ת'כללים פה". מודה, גמאני עשיתי את זה פעם, ועדיין עושה מידי פעם, וטוב שיש איזון. וכן, יש בנות שלא יגישו תלונה במשטרה אלא יגידו "מה לקח לך כ"כ הרבה זמן??", ולא, הן לא שרמוטות, זה האופי שלהן וזה לגיטימי...

אגב- תוספת קטנה:

זה עדיין לא בסדר מה שהיא עשתה.. שתיקח ויברטור אן תמצא מישו אחר למה לגרור בחור למיטה בכוח? (ולא, זה גם לא בסדר כשגברים עושים את זה, מרוצות?)

למעלה