אמממ לגבי Dark Jedi

juggernaut

New member
אמממ לגבי Dark Jedi

קראתי בטאגליינס את כל הסיפור של הסית' היה כתוב שם שאסור להיות יותר משני סית' בבת אחת...זה לא הגיוני.... ב Knights of the old republic יש המון דארק ג'דיי(סית', לא?) אותו דבר גם בגלקסיס ובג'דיי נייט(בשלושתם...) אז זה קצת לא הגיוני או שאמרו שאסור להיות שני סית' לורדס? כלומר כמו ג'דיי מאסטר או משהו כזה? והמאסטר לא סתם ככה מת, ברוב המקרים התלמיד שלו מתנקש בו והורג אותו. זה מראה שהוא חזק יותר ממנו ושמגיע לו להיות הסית' לורד הבא....

the Sithari

New member
הם לא....

סית' זה מישהו שמאמין וחי לפי תורת הסית' ולפי הלימוד שלהם, ודארק ג'דיי זה ג'דיי שנפל לצד האפל... דארק ג'דיי הם לא בהכרח סית'

Lu Tze

New member
ההסבר בהגדרה:

בכל נקודה בזמן יש שני סית' - מאסטר ותלמיד. כשהמאסטר מת, התלמיד הופך למאסטר ומוצא לו תלמיד חדש. כל מי שלא חלק מהשרשרת הזאת, הוא לא סית', גם אם הוא משתמש בצד האפל של הכח. ווידר הוא סית' מכיוון שהוא תלמיד של סידיוס, שהוא בתורו תלמיד של מאסטר אחר, שהוא גם כן היה תלמיד של מס\אסטר שלישי וכך הלאה עד שמגיעים (אם זכרוני לא מטעה אותי) לסית' בשם דארת' ביין.

the Sithari

New member
בדיוק!

בהתחלה הסית' לימדו המוני אנשים להשתמש בצד האפל אבל אחרי שהם נהרגו כולם ע"י הג'דיי בקרב על RUUSAN (אני חושב) ביין, שהיה הסית' האחרון הגיע למסקנה שהשיטה של חניך\מאסטר תהיה טובה יותר ותשמר את המסדר

mace windu1

New member
טעות.. מה שקרה זה...

שהיו יותר מדי סית'ים והם פשוט החלו להילחם ביניהם, ויצרו מאין מלחמת אזרחים! הג'די שראו בדבר, דבר נפלא- הרגו את רובם, הם מצאו בזה נקודת תורפה של הסית'ים. רק סית' אחד נשאר, לא זוכר אבל מה שמו.

הכל מופיע בטאגליינס, תקראו שם

ואם לעשות פאראפראזה נחמדה - לא כל ג'די אפל הוא בהכרח סית', אבל סית' הוא בהכרח ג'די אפל.

juggernaut

New member
מה ההבדל בין>

ה"אימון" של דארק ג'דיי לבין האימון של הסית'? זה לא אותו דבר? בKnights of the old republic הדארק ג'דיי עובדים תחת דארת' רייבן. אז יש קשר ביניהם..

ההבדל הוא שלדארק ג'די אין אימון.

דארק ג'די הוא פשוט ג'די שנפל לצד האפל - בלי אימון, בלי מסגרת - סתם ככה. אפשר לאמן אותו כלוחם, ואפילו כדארק ג'די, אבל זה לא הופך אותו לסית'. בשביל להיות סית' הוא צריך להיות חניך של אביר סית' אחר ולהבחר להיות היורש שלו. כמו כן, עליו לעבור מספר משימות שבלעדיהן הוא לא יהיה סית'. בערך כמו ההבדל בין סתם ג'די לאביר ג'די, ובין אביר ג'די לחבר מועצת הג'די.

the Sithari

New member
לפי מה שאני קראתי

ביין היה עדיין חניך כשהוא הסתתר מהג'דיי... ואז כשהוא הגיע לקוריבאן הוא מצא הולוקרון של איזה סית' לורד בשם פרידון משהו, ושם היה לו את כל המידע שהוא היה צריך כדי להפוך למאסטר.

the Sithari

New member
מלחמות פנימיות לא גרמו לסית' להיעלם

אם זכרוני אינו מטעה אותי כל הסית'ים חוץ מדארת' ביין נהרגו בקרב על ruusan וביין היחיד ששרד

mace windu1

New member
לא אמרתי כזה דבר..

אמרתי שהג'דאי ראו במלחמות הפנימיות שנוצרו בין הסית'ים כדבר טוב וחולשה ונלחמו בהם בתקופה זאת!

תקרא טוב טוב מאד את הכתוב

Dark Jedi ו- Sith זה לא אותו דבר. "ג'די אפל" הוא כל ג'די שנפל לצד האפל, לכן יכולים להיות הרבה. בשביל להיות באמת סית' צריך להיות מוכשר על ידי אדון סית' ולסיים את ההכשרה כאדון הסית' האפל ו- 'לקבל' תואר DARTH

AceMagician

New member
אם אני לא טועה

המילה DARTH היא ראשי-תיבות של כמה מילים אחרות נכון? או שזו מילה אחרת?

למעלה