אמממ.. כנסו!

DaNieL aBu

New member
אמממ.. כנסו!

רציתי רק להזכיר לכם מה שמומו או מורי (איך שאתם קוראים לה) אמרה להתעלם מההודעות של מירל גירל המעצבנת הזאת ואם לא תתיחסו אליה זה עוד יותר יעצבן אותה ואם אם כן אז אתם נותנים לה את מה שהיא רוצה.. צ-ו-מ-י!!! זה רק מה שהיה לי להגיד ושתיהיה לכולנו שנה טובה חג שמח וצום קל!

A N I g M A

New member
חיחי קוראים לה מורי

ואני מתגעגעת אליה מורי תחזרי כבר!

אני אומרת את האמת גם זה לא טוב?

אני לא ליחלחתי את הפה זכותי לא לאהוב את ירושלים ולהגיד שזאת עיר עייפה בלי תרבות ואמנות ושום דבר לא קורה שם חוץ מחרדים

yariv t

New member
חחחח בלי תרבות ואמנות?../images/Emo6.gif

מעניין מהו שמו של המקום הזה
ב-צ-ל-א-ל......אחד המוסדות הגדולים במדינה לתרבות ואמנות,מעוז הפתיחות והחילוניות מקום שלא מתאים לך, גברת "ליחלחתי"

../images/Emo45.gifמוסיף גם את מוזיאון ישראל

שנכלל בין 10 המוזאונים הגדולים בעולם.

WorldCenter

New member
מוסיף גם את קניון ירושלים

שנחשב עד לפני כמה שנים אחדות כקניון הגדול ביותר במזרח התיכון!

עם כל הבצלאל שלכם זה לא הענין

הענין הוא שלא משנה מה יש בעיר שלכם כי היא תמיד תהיה עיר חרדית שהדתיים מחתיבים לכם את החיים כי הם הרוב שמה לעומת תל אביב שהיא עיר חופשית אני לא בענין של לריב אני רק שואלת אתכם

אני מסכימה עם מירל בדבר אחד

הרב החרדי הוא בעייה רצינית בירושלים או שאני טועה? אפשר לשמוע את דעתכם? מירל הזאת לא שמה לב אבל היא פתחה בנושא לויכוח אוהבת אתכם

eliormagick

New member
חרדים וכל שאר הסלטים

נכון יש הרבה חרדים בירושלים אז מה נעשה? נמגר את כולם ונעלים אותם? לא אי אפשר לעשות דבר כזה כי הם נרצה או לא נרצה הם חלק מהעם הזה נכון הם לא עושים צבא(לא כולם) הם לא עובדים הם יושבים בישיבות ולוקחים כסף ופשוט אוכלי חינם אבל מתוכם יש גם אנשים שהם אנשים טובים שעובדים ועושים שירות צבאי ומלואים ותורמים לקהילה יותר מהרבה חילונים שאני מכיר אז יש ויש אי אפשר להדביק על קבוצה סטיגמה וכמו בכל קבוצה יש את הטובים ויש את הרעים וככה זה עם החרידים וצריך לחיות איתם איכשהו זה אפשרי

eliormagick

New member
תגידי לי מי את חושבת את עצמך בכללל?

מי את בכלל שתבואי ותעירי הערות טיפשיות על העיר הכי מדהימה במזרח התיכון יש בה תרבות יש בה אנשים מיוחדים מקומות מדהימים זו עיר רוחנית עיר יפה מדהימה בלילה עם האורות העיר הכי גדולה בישראל עם הכי הרבה אנשים וכן יש חרדים פה לא צריך להיות גזענים כלפיהם אבל יש פה גם חילונים והומאים ולסביות וערבים ודרוזים וערבים ורוסים ובוכרים וכל העדות שיש בעולם יש פה בירושלים וזה מה שמיוחד בה איך שלמרות הכל ולמרות כל החלוקי דעות כולנו עוד מצליחים לחיות פה בשקט ובשלווה איכשהו אז שמרי את הערות הטיפשיות האלה לעצמך את לא מכירה את ירושלים כנראה מספיק טוב ואני גר בירושלים כל החיים שלי וזו עיר יפה מדהימה מלאה בבילוים ואף אחד לא מחטיב לנו את החיים פה ותל אביב עם כל הכובד... ויש כבוד כן מלאה בזואומה ובהרבה טינופת סמים פשע בלי סוף בלגן אחד גדול וים של זונות מקום גרוע לגור בו אין בו אויר מחניק לחות רוצחת ופשות מתים שם אבל עדיין גם היא עיר יפה ומדהימה אז מסקנה שכל עיר יש לה את החיסרונות והיתרונות שלה אבל אם את רואה רק את החיסרון אז את ממש דפוקה

yariv t

New member
אם ירושלים היא עיר חרדית אז.....

מצבינו מעולם לא היה טוב יותר ......קבלי את ירושלים החרדית והמוכתבת ע"י החרדים למרות מחאות הדתיים היה גדולללללל והאוירה היתה מצויינת אז נא לא לבלבל ת"שכל דרך אגב...היתה כתבה על חוק החמץ שלא בוצע השנה(כל הכבוד)ודווקא בירושלים היתה הנהירה הגדולה ביותר למכירת חמץ והכל היה חופשי ופתוח לציבור החילוני

rshamir

New member
בדיוק, ועוד יותר

מורי ואני זקוקים לעזרה של כל החברים והחברות בפורום אם אנחנו רוצים להתגבר על הטרולית ה"חביבה" שלנו. אני חוזר ומבקש לא להגיב להודעות שלה. בשום מקרה, לא משנה מה היא כותבת, אל תגיבו. הכל כדי שנוכל להמשיך קדימה ולנסות לשמור על הסדר כאן. אני יודע שהיא מעצבנת, אך תפגינו גדלות רוח ותתעלמו מנה.

eliormagick

New member
אני לא מבין...

למה מור לא מעיפה אותה מוחקת אותה או מרחיקה אותה מהפורום משהו כזה בטח יש אפשרות כזאת לא?

A N I g M A

New member
היא כבר עשתה את זה לפחות פעמיים

ואין למירל בעיה לתת לעצמה שם אחר ולחזור עוד 50 פעם. *אני פשוט חושבת שכן אפשר להגיב לה אבל בלי לקלל ובלי כלום. אפשר לעשות ממנה דיון... ולא מריבה. ואז אם זה מתחיל להיות מכוער למחוק.

rshamir

New member
מה לא ברור פה?

ביקשנו לא להגיב בכלל. לא להגיב בנימוס ולא להגיב לא בנימוס. פשוט לא להגיב. בפורומים אחרים כבר יש נסיון בהתמודדות מוצלחת עם טיפוסים מהסוג הזה ואנחנו רוצים לעבוד באותה צורה. אז שוב אני מבקש, לא להגיב בכלל לאף הודעה שלה.

למעלה