אמממ כנסו

BaRbiK

New member
אמממ כנסו../images/Emo9.gif

שרשור איסיקיו, כי פשוט חייבים את זה פה.. אני לדוגמא לא מכירה אף אחד חוץ מהודיה
230067485 תווודה

MaayaNushit

New member
גמניי

כמעט לא מכירה פה אפחד
ועוד יש מפגשפורומ וזה.. 190187372

אני בעד שכבר נהפוך את זה לשירשור

התפקדות אוקטובר. אז כל אחד ירשום שם: גיל: מקום מגורים: איי סי קיו/ מסנג'ר: ולכבוד ראש השנה: מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה החדשה?

-1-

שם:
הדס גיל:
16 וחצי מקום מגורים:
קרית ביאליק איי סי קיו/ מסנג'ר:
279896735 [email protected] ולכבוד ראש השנה: מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה החדשה?אמממ רק בריאות,אושר,אהבה ושירד כל הלחץ הנוראי הזה!!

רעיון טוב ../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: 15 בקרוב מאוד מקום מגורים: נווה סביון איי סי קיו/ מסנג'ר: [email protected] ולכבוד ראש השנה: מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה החדשה? האמת, או שיהיה ממש טוב, או שאני לא אהיה פה יותר.

BaRbiK

New member
היייייייייייייייייי

התפקדות אוקטובר זה התפקיד שליייייי

אווופס ../images/Emo122.gif אני ממש ממש ממש

מצטערת
אני פשוט שכחתי,הזיכרון שלי על הפנים. וכבר פתחו שירשור איי סי קיו ואז ראיתי שהיום כבר מתחיל חודש חדש אז היה נראה לי הגיוני לפתוח התפקדות אוקטובר. אני ממש מצטערת זה לא יחזור על עצמו!!!

BaRbiK

New member
חח זה פסדררר

אממ אני אפתח אחד חדש מסודר ונעשה גם עם איסיקיו הרעיון של השרשור הזה לא היה משהו=\ אז נעשה מסודר..הודיה אל תהרגי אותי

אני

שם: אדר גיל: 18 וחצי מקום מגורים: יהוד איי סי קיו 245139655 מסנג'ר [email protected] מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה החדשה? שאני אתחיל את השירות הצבאי יפה ולחזור בשלום ולא לאבד אנשים יקרים כעמו שקרה לי בשנה שעברה

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif מתפקדת

שם: דנה. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: ר"ג. אייסי/מסנג'ר: [email protected], 148691235. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה החדשה? שיהיה פחות לחץ.. ושיהיה רק טוב.

keds

New member
חזרתי../images/Emo3.gif

היי אנשים, לא הייתי פה בערך שבוע וחצי.. כי הייתי חולה ולחץ של לימודים. וגם השבוע אני לא יודעת כמה אני אהייה בפורום כי יש לי מבחן בתנ"ך ביום חחמישי על 23 פרקים
בלללע.. קיצר יש לי מסנג'ר ולא איסיקיו.. אז מי שלא מכיר אותי קוראים לי: שני אני בת 16.5 מנתניה..

Gefi Giraf

New member
יאללה

תום 18 ראש פינה 293429089 מה אני מאחל לעצמי בשנה החדשה? שאני אהנה ואמצה את הזמן שלפני הגיוס, ושהשירות יתחיל לי ברגל ימין!

למעלה