אמממ כמה שאלות..

FreTleSS

New member
אמממ כמה שאלות..

אני מלפני כמה שבועות שאלתי אתכם כמה שאלות על איי פוד במסגרת הבירורים שעשיתי לגביי הנגן אמ פי 3 שאני רוצה לקנות..ובאמת החלטתח בסוף שאני הולכת על האיי פוד... אז יש לי כמה שאלות אחרונות לכל הבעלי האיי פודים פה בפורום.. 1.כמה זמן יש לכם את האיי פוד ואיזה דור? 2.כמה שעות בממוצע אתם מוציאים מהבטריה שלו? 3.האם הוא נשאר במצב טוב? 4.אתם מרוצים ממנו?...מהתפקוד..מהתוכנה?...מאיכות הצליל?.. 5.מה אתם ממליצים עוד..? כלומר,האם אתם ממליצים לקנות דגם מסוים אביזרים מזוימים וכו'. ורציתי לשאול שאלה אחרת גם...אם אני משתמשת בתוכנה winamp כתוכנת נגיון המדיה הראשית שלי(default),אז ברגע שאני אתקין את itunes אז הוא יהפך לתוכנת ניגון המדיה הראשית שלי?.. כי אני כבר רגילה לwinamp מאוד אוהבת את התוכנה ולא רוצה להחליף אותה.אני מבינה שitunes היא התוכנה לניהול האיי פוד עצמו והקבצים עליו אבל אני רוצה לדעת אם הוא לא יהפוך לברירת מחדל שלי בכלל בניגון שירים וניהול הספריות שלי על המחשב עצמו..כי אני כבר רגילה לwinamp...

FreTleSS

New member
החלטתח=החלטתי מזוימים=מסוימים

נגיון=ניגון.. חח כמה טעויות דפוס.

weird dust

New member
את לא חייבת אי טונז

יש אפשרות בווין אמפ החדש או בעזרת פלאג אין לתוכנות הישנות שגורם לווין אמפ אפשרות להכניס שירים ואין צורך באי טונז אם תחפשי ליפני כמה ימים פירסמתי את הקישור לפלאג אני לא יודע כמה טוב הוא עובד אבל יש אפשרות.

FreTleSS

New member
אבל אם אני בכל זאת מתקינה itunes

זה אומר שאני לא אוכל להשתמש בwinamp?

weird dust

New member
את תוכלי להמשיך להישתמש

השאלה אם זה יהיה לך נוח להישתמש בשתי נגנים זה מאוד קשה לנגן ב2 נגנים בגלל העיניין שכל אחד מציג בצורה שונה כל אחד עובד שונה ואז זה יותר מסובך. אני ממליץ לך להישאר אם התוכנה שאת אוהבת למרות שאני יותר ממליץ על אי טונז בסופו של דבר. האי טונז והאי פוד עובדים על צורת כתיבה של שמות של שירים שונה מהווין אמפ כחי את זה בחשבון שתיצטרכי לעבוד קשה יותר במעבר לאי טונז ולאי פוד. (הווין אמפ מציג שם קובץ והאי טונז את האי די טאגז או משהו כזה)

JustThomas

New member
כל משתמש מכור מכובד

של שירים, הרבה לפני המצאתו של האייפוד, משתמש בווינאמפ. גם בווינאמפ יש טאגים כאלה, אבל בפלייליסט הם במקור לפי שם קובץ, ואפשר לשנות לפי הטאג...

weird dust

New member
נכון אבל העיניין שעד שהגיע האי טונז

אצלי ועוד אצל רים אחרים די עבדתי לפי השם קובץ אז יש לי שמות קובץ מאוד מסודרים אבל לא היה לי טאגים ואם היא תירצה לעבוד עם הטאגים זה יהיה יותר קשה בעיקרון עכשיו כי צריך לשנות את כל הקבצים אני עבדתי עם סונקיו עד שהם התברברו ואחר כך עם מיוזיקמאצ' בערך שבועיים ואם שתי אלו רוב הקבצים שלי הסתדרו אבל בווין אמפ לא ידעתי בכלל על הטאגים כי לא היה לי צורך בהם

הצורה הנכונה לעבוד על הקבצים היא

רק דרך הטאג id3 כי בצורה של שם הקובץ אתה לא יכול לנווט ברמה של אומן/אלבום/סיגנון ועוד אי אפשר לנווט בצורה נוחה ככה זה סתם זרוק שם נכון, אפשר לחלק לספריות אבל לדעתי העבודה עם טאגים הרבה יותר הגיונית

../images/Emo108.gif

אז יש לי כמה שאלות אחרונות לכל הבעלי האיי פודים פה בפורום.. 1.כמה זמן יש לכם את האיי פוד ואיזה דור? היני אייפוד שלי נמצא אצלי חודש וחצי-חודשיים והוא מיני (כלומר שמבחינת התכונות והחוגה הוא מקביל לדור הרביעי 2.כמה שעות בממוצע אתם מוציאים מהבטריה שלו? אממ, לפי מה שכתוב הוא צריך להחזיק בערך 10-11 שעות אחרי טעינה של 5 שעות אבל לא יצא לי לבדוק את זה. אני משתמש בו באופן יומיומי בערך שעתיים שלוש ביום והוא מתפקד מצוין (גם עם המשחקים ותאורה אחורית שזוללים ת'סוללה) 3.האם הוא נשאר במצב טוב? מה הכוונה מצב טוב? 4.אתם מרוצים ממנו?...מהתפקוד..מהתוכנה?...מאיכות הצליל?.. מאוד מאוד מאוד מאוד 5.מה אתם ממליצים עוד..? כלומר,האם אתם ממליצים לקנות דגם מסוים אביזרים מזוימים וכו'. תלוי בדרישות שלך-כמה מוסיקה יש לך?

בקשר לטאגים

זה הכיתוב שבד"כ מופיע באפור מתחת לשם הקובץ שאותו אפשר לשנות על ידי לחיצה על מקש ימיני בעכבר ו"שנה שם"? אם כן איך משנים אותו ומוסיפים אותו? יש לי קבצים שהוא לא קיים בכלל.

באיטונז זה פשוט כפתור ימיני

ותבחרי get info ושם את יכולה לשנות הכל בwinamp אותו הדבר בערך ,אני לא זוכר בדיוק אבל זה גם שם ברגע שאת נכנסת לחלון הזה את רושמת את הפרטים ושומרת אותם בקובץ ע"י אישור לא משהו מסובך כלכך יש תוכנות שמאפשרות לערוך בקלות id3 אבל האיטונז די נוח בקטע הזה

קובץ קובץ? אויי

זה יקח לך שנה לגמור את השינויים הללו באיטונז אתה יכול לשנות בבת אחת למשל שם האומן/אלבום לכל השירים באלבום

ALMIGHTY

New member
לא לא

אפשר לקחת קבוצת שירים. אתה משנה להם את שם האומן ושם האלבום. רק צריך לשנות את שם השיר. בדיוק כמו האייטונז

אוקיי הסתדרתי עם זה כבר בווינאמפ

וכדאי שאני אתחיל לעבוד כי יש לי במחשב 20 ג'יגה של מוסיקה. עכשיו סתם שאלה, למה זה טוב שיש שני טאגים?

בעצם לא לגמרי

כשאני לוחצת על שיר עם הימני נפתח חלון ואז אני בוחרת ב- view file info ושם כבר משנה. אבל, רק כשהרצועה נמצאת על הווינאמפ עצמו כלומר-אחרי שהוספתי אותה לרשימת השמעה. אפשר בתוך הספריה עצמה לשנות? וגם, איך אני משנה שם כמה ביחד? ודבר אחרון לבינתיים, אני לא יכולה לעשות את זה דרך הספריות עצמן שבכונן שלי מבלי להיכנס לתוכנת נגינה?

ניסיתי דרך הסייר והוא אומר לי

שישום אחר משתמש בקבצים. איזה ישום זה יכול להיות? הווינאמפ סגור.

למעלה