אמממ... היי.

PiCaBoO

New member
אמממ... היי.

טוב, אז ככה: אין לי חבר אבל יש מישהו שאני ממש אבל ממש מחבבת וחשבתי על זה שניהיה חברים אבל מה שהרתיע אותי בעניין הזה זה שכשניפרד (טפו) אנחנו לא נדבר אחד עם השני וכאלה דברים.. מה את\ה אומר\ת?

nutmeg

New member
כלומר

לא להכנס למערכת יחסים מכיוון שיש סיכוי שתיגמר? אז אולי גם לא לצאת מהבית כי יש סיכוי שלא נחזור, ולא נקום מהמיטה - כי בין כה וכה נחזור אליה בלילה... בקיצור נעדיף לא לחוות כלום כי יש סיכוי לחוות גם דברים מגעילים. בקיצור - זה לא עובד ככה. מתאהבים, מחבבים, נפרדים, חוזרים, כואבים, שמחים - הכל בעסקת חבילה. כשנמנעים מחוויות חיים בגלל שפוחדים להפגע יוצא שבאותה עיסקת המנעות גם ויתרת על הדברים הנעימים והטובים. בכלל, רצוי להיות מונעים כמה שפחות על ידי פחד... עד כמה שאפשר.

The Charmd One

New member
נו באמת

בכל החלטה יש סיכון...אם תצאי מהבית אולי תדרוס אותך מכונית ואולי תחברן עליך ציפור..אז לא תצאי
אולי יהיה מצא הקשר הכי טוב שלך, ואם כן תיפרדו, לא כל פרדה חייבת להיות עויינת..אולי תישארו בקשר די בסדר...וגם אם לא- את תחיי..למה לחשוב על זה ככה?, כאילו ישר על הפרדה....אתם עוד לא ביחד עדיין אפילו! בקיצר-לדעתי, אל תתני לדברים כאלה להפחיד אותך... אה ו- סליחה על האמ אם תעלבי אבל- איך את יודעת שזה ייקרה? שהוא בכלל ירצה אותך? את קופצת לבעייה שאת עוד לא אמורה בכלל לחשוב עלייה..

ולמה לא נלך יותר רחוק?

אתה מתאהבים, יוצאים לכם להנאתכם, בשלב מסוים עוזבים את בית אבא ועוברים לדירה משותפת, רוכשים רהיטים בצוותא, מבלים ערבים משמימים עם חבריכם המזווגים אף הם, מחליטים שכבר משעמם ומתחתנים ברוב הדר ורוב משתתפים, סופרים צ´קים ומסמנים את הקרובים הקמצנים, עושים ילד, עושים עוד אחד, מתחרטים על שניהם, עובדים כמו מטורפים, עובדים כמו משוגעים על הגג, נמאסים האחד על השניה, בוגדים פעם אחת ומבטיחים שזה לא יקרה שנית, בוגדים פעם שניה והפעם ממש נהנים מזה, ובפעם השלישית נתפסים. מתגרשים, מחלקים את השלל (אה, את הרהיטים) רבים מי ייקח את הילדים (את לא רוצה וגם הוא לא), עוברים לשתי דירות נפרדות, ואז גם חוזרים להורים כי נגמר הכסף. אז באמת למה להתחיל עם זה בכלל? (וזה עוד היה התסריט האופטימי).

zimes

New member
כשאת יוצאת עם מישהו

חישבי טוב: האם את מוכנה שהוא יטפל בילדייך בכל שבת שניה? (אני מתנצלת אם כבר ציטטתי את זה פה, אבל זה התבקש, לא?)

maayan15

New member
אני לא הבנתי דבר אחד...

לפני התוכניות היפרדות...הוא יודע בכלל שאת מחבבת אותו?...הוא מחבב אותך? תראי...להיפרד זה קשה...אבל כמעט בכל מערכת קיימת פרידה (זה עד שאתה מגיד לנישואים אם היה לך את המזל לא להיכנס לסטטיסטיקת הגירושים..)... תחשבי על הזמן שתהיו ביחד, על ההווה, על הטוב...לא על הרע....זה להיסתכל כמה צעדים יותר מדי קדימה....תהני מהזמן שיהיה לכם ביחד....ולא מה"אחריי"

The Charmd One

New member
ההורים עוד יחיו אחרי כל זה?../images/Emo3.gif

וכן, האופטימיות פה גדולה עד כאב...

idanyd

New member
אוף אנשים

למה להיות תמיד ציניים? לדעתי, היא שאלה פה שאלה על יתרונות מול חסרונות. האם היא מוכנה להקריב את הידידות שלה עם אותו נער/בחור/גבר, בשביל סיכוי שיהיה ביניהם משהו, בהנחה שאם היא כבר תנסה, המצב ביניהם כבר לא יהיה אותו דבר. הדגש פה הוא לא על הפחד מפרידה עתידית, אלא על השינוי במערכת היחסים ביניהם. גילי - אם את באמת מחפשת "סול מייט", תדעי שאתם לא חייבים בהכרח להיות "ביחד". לפעמים יותר קל להפתח ולשתף דווקא ידידי נפש, בהם את לא מאוהבת.

ולי דווקא נדמה

שענת מתחילה להסתכל עליו כעל קצת יותר מידיד טוב, דבר שבהחלט יכול להיגרם מהעובדה שהוא מוצא חן בעיניה ונחמד לה איתו. החלטה שלך, יקירתי. אי אפשר לדעת מה יהיה בסוף: או שתגמרו בכסאח מטורף ואז נצטרך לשמוע על זה בלי סוף, או שתגמרו יפה, ותוכלו להשאר בקשר חביב ולא מזיק, או שלא תיפרדו לעולם, ואז אני מציעה שתעברי לפורום אחר כי יש פה מספיק דביקים ומאוהבים גם בלי שאת תתחילי לפזר פה אייקונים מתקתקים.

למעלה