אמממ היי כולם...

Dirrrty

New member
אמממ היי כולם...

היי אני חדשה פה... קוראים לי שירן... קצת נדפק לי המחשב עם האקספלורר ולא יכולתי לפתוח אותו אבל זיפזפתי בפורומים ונכנסתי לפה וזה ממש אחלה שיש כזה פורום... אז אני גרה בסקוטלנד (נשמע מוזר אה?? חחח) ומתחיל לרדת פה שלג... עכשיו השעה אצלי 1:26 בלילה... הבדל של שעתיים מישראל כי זה בריטניה... אמממ... אני אשמח להכיר את כולכם... פגשתם חברים יהודים? פגשתם ישראלים? מקווה שאני אתאקלם בפורום מהר... כי אתם נראים אחלה... ד.א נכון שזה סבבה שבימי ראשון אין ביצפר? ויש לנו חופשת כריסטמס של שבועיים ואפשר לחגוג את ה- New year´s eve??? אני חושבת שזה פצצות... אז בה ביי...

Doctor Evil

New member
היי!!!!

ברוכים הבאים לפורום! אני אורן, בן 16 מדרום קליפורניה, ארה"ב. תמיד רציתי לטייל בסקוטלנד... כמה זמן את גרה שם?

sivani

New member
ברוכה הבאה!!

אני סיון ואני בת עוד מעט 16, מוונקובר בקנדה
סקוטלנד זה מקום שווה לחלוטין!

התבלבלתי...

אני ישנה כרגע אצל חברה שלי (ישראלית שפגשתי פה) ושכחנו לשנות את הכינוי שלה... אני פה כבר מ25.4 שזה המון זמן... תגידו אתם שומרים על קשר עם החברים? אני משתדלת באייסיקיו וכאלה... סקוטלנד זה מקום שווה ביותר... חוץ מהמבטא המוזר... אז זאת אני- שירן (שירנושקה זה הניקניים...) בה ביי...

FriendlyFriend

New member
Dirrrty?! ../images/Emo12.gif

מה נשמע???
לא ידעתי שאת גרה בסקוטלנד! איזה גדול...! בכל מיקרה....................שוף אני מצטערת- מה השם שלך?! (סליחה סליחה סליחה יש לי בעיה עם לזכור שמות) וסקוטלנד זה בהחלט מקום שווה.....

דירטי פה לידי...

קוראים לה דניאלה... אבל היא אוהבת את השם שלי ובגלל זה היא אומרת לכולם שקוראים לה שיר...(קיצור של שירן...) חחחח עזבו... היא לא מבינה שדניאלה זה יפה... אנחנו הכרנו פה בקהילה יהודית שהלכנו למפגש בחנוכה... ואם תכירו אותה... תדעו שהיא לא ממש מעריצה של ג´ניפר לופז... חחחחחח..... וסתם משעמם לנו... מתכוננים לחזור לביצפר יום שני...

orly 15

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

היי אני אורלי! ספרי קצת על המקום שבו את גרה. דיי! איזה כיף לכם ללמוד רק 5 ימים בשבוע! גמני רוצה!

אוקיי אז ככה..זה באמת מעניין?../images/Emo12.gif

אמממ... אני גרה בסקוטיה המאמי שלי ובשמה המקורי- סקוטלנד... התרבות פה ממש חמודה... חחחח.... סקוטי טיפוסי "במרכאות" חחחחח... כמו שמתארים אותם... זה ג´ינג´י עם זקן שותה בירה עם החליפה הסקוטית (החצאית והכל...) והחליל הזה... חחחחחח.... זה מזה קטעים... אין לי סורק זה הבאסה... כי יש לי תמונה שלי עם איזה בנאדם כזה... שראיתי בטיול לצפון פה... חחחחח... אבל אם אתם רוצים סתם תמונה אני יכולה לשים (בלעעע לא כדאי לכם) זהו... פה בגלזגו יש מלחמה על הכדורגל... ריינג´רס וסלטיק... חחחחחח.... ריינג´ס זה הפרוטסטנטים... וסלטיק זה הקתולים... וזו המלחמה האמיתית.... חחחחחח מה זה שרוטים חבל"ז.... בקיצור... סקוטלנד נורא חמודה ויפה מהממת איזה נופים יש פה... וגם המליצו על סקוטלנד בעיתון "לאישה"... שכדאי לבוא זו החופשה המושלמת ובלה בלה בלה... אחותי הביאה לי את הגיליון מאמריקה... הרי מוכרים שם מלא דברים מישראל... אז זהו בינתיים... צ´יקי צ´או צ´או באו... ובקיצור... צ´או במבינו...

נייס ביותר :)))

וכן אנחנו רוצים תמונה!! ובטח שזה מעניין..אני אוהבת לקרוא חוויות שלכם מחו"ל...אני חייה בחו"ל בראשי הגדול (הרופאה אמרה שיש לי ראש גדול..) הכוונה שאני מפנטזת על זה שנים. עד שאני לא יפגע מפיגוע,ההורים שלי לא יבינו כמ הנאי רוצ הלעבור וכמה לא בטוח פה!!! בקשה,2 פיגועים....לא מספיק?! צריכים לשמיד פה הכל כדי להבין שהחיים פה לא בטוחים?! גם כן ערבים מזדיינים

FriendlyFriend

New member
סקוטלנד! ../images/Emo99.gif

צילמו חלק מהסצינות בשדות בסקוטלנד בהארי פוטר 1,2! חוץ מזה, בכלללל לא אהבתי את סקוטלנד שהייתי שם
כזאת ארץ קקי.... my opinion!

חחחחחחחחחחח......

תלוי איפה ביקרת בסקוטלנד? את זוכרת? אם כן אז אני אגיד לך אם באמת קקי שם... אם היית בגלזגו אז סביר להניח שהיית נהנית רק ממסע שופינג... חחחחחח.... אם היית באברפויל, אובן, אדנברה, לוכ-נס (עם נסי המפלצת חחח שמעתם עליה?? איזו מאמי...) ובעוד מקומות בצפון בטוח היית נהנית... הטירה באדנברה ממש פצצה... זהו. אם את זוכרת את השמות אז תגידי לי ואני אגיד לך אם יפה שם או באמת קקי... למרות שאני חושבת שכל סקוטלנד מהממת... איזה יום אחד שני שכנים שלי (מזה מכוערים אבל חפיף...חחח...) לקחו אותי ואת אח שלי ל"טיול" בשכונה... 4 שעות!!! 4 שעות פור גאד סייק!!! לקח לנו להגיע לאיזה גבעה מסריחה בגובה של הר!! ראיתי את כל העיר וזה היה ממש מהמם!!! (למרות שגם מהחלון של הסלון רואים הכל אבל חפיף...) וזהו...

sEMPIREs

New member
סקוטלנד מהמהמהממממת

במיוחד אגם הלוך נס וכל הקיטשי פיטשי של המפלצת שחיה שם.... אהתי את יורק ואת המבשלות (??) של הוויסקי ואיך מייצרים אותם.... נחמד אבל ארה"ב שווה הרבה יותר..... דרך אגב יורד כאן מללללא שלג בחוץ ויש לנו 9- מעלות....קרררר

ברור שאמריקה יותר שווה... דה...

יו זה לא פייר!!! גם פה זה מינוס 9 מעלות ורוח לא נורמלית!! אבל לא יורד שלג!! אמרו שאולי מחר יירד ואני מה זה מבואסת!!!! א-ו-ל-י מחר... אווווף... כי אין עננים אז זה רק כפור כזה... אבל הכל לבן כמו שלג... רק שזה קרח...

eb182

New member
אני לא זוכרת כלום ממתי שהייתי שם

(בגיל שנה) אבל ממה שראיתי בתמונות של סקוטלנד זה מקום מקסים

Emc2

New member
"גם כן ערבים מזדיינים"

נכון... כל הערבים מזדיינים, אפילו זה שמתקן לך את הדליפה בגג בחורף, וזה שחותך לך את השווארמה, וזה שעובד במוסך ליד הבית שלך, וזאתי שמנקה את הבית של השכנה שלך, הם גם כן ערבים מזדיינים, טרוריסטים בפוטנציה שצריך לזרוק לים. ואם את רוצה להפגע בפיגוע, להתאשפז לכמה חודשים טובים ואז להשאר אם צלקות נפשיות לכל החיים שלא יגלידו רק כדי לשכנע את ההורים שלך לעבור לחו"ל.... על זה כבר ממש אין לי מה להגיד

צחקתי בקשר לפיגוע דבר ראשון

ואני לא מתכוונת בכלליות לכל הערבים!! אני מתכוונת למי שבאמת מוכן להתאבד רק בגלל שיקבלו אותו!!! אבל אני לא יתחיל להסביר מה התכוונתי...

למעלה