אמממ היה לי משעמם אז פשוט תירגמתי!

sp rock

New member
אמממ היה לי משעמם אז פשוט תירגמתי!

מ=מראיין צ-צ'אק מ: הדיסק הראשון שלכם No Pads, No Helmets.. Just Balls יצא לראשונה בשנת 2002 מתי אנחנו נשמע על השני? צ:יש לנו כמה שירים חדשים והדיסק מתחיל להתגבש אבל לפני שנתחיל להקליט את הדיסק אנחנו צריכים לעשות עוד סיבוב הופעות שכולל בתוכו את סינגפור. אנחנו ממש מתרגשים. הדיסק הראשון שלנו כבר הופץ לפני כמה זמן ואנחנו כבר רוצים להוציא את השני עם שירים חדשים ולהתחיל לנגן אותם בהופעות חיות . זה היה קשה לכתוב שירים חדשים בסיבוב הופעות כי יש ראיונות או שפוגשים מעריצים או שסתם יצאים לבלות אבל מוצאים זמן. לכולנו יש מחשב נייד אז ככה שכולנו יכולים לעשות הקלטה ראשונה {כמו טיוטה} בדרכים. מ:איך החברות נכנסות בתוך בלוח זמנים של הסיבוב הופעות? צ:החברות באות לפעמים לכמה הופעות אבל הן לחלוטין לא איתנו כל הזמן בסיבוב הופעות. כשאנחנו בסיבוב הופעות זה רק בעיניין הלהקה ושום דבר אחר! לי אין חברה אז ככה שאין לי בעייה עם זה אבל לכמה מהאחרים זה יכול להיות קשה כשהם מגיעים הבייתה הם מאוד שמחים לראות אחד את השני וגם עושים בטח הרבה סקס!!!! מ:אתם הייתם בסיבוב הופעות עם אבלרין לאבין שבנה שעברה מה אתה יכול להגיד על מבקרי מוזיקה שחושבים שהיא משהו חולף? צ: זה קשה לחזות מה יקרה! מי יודע איך ישמע הדיסק הבא שלה? המבקרים האלה לא אמורים לבקר אנשים על שהם שומעים מה הם הולכים לעשות. וזה נוגע לכל סוגי האמנים! יש אנשים שיואהבו את המוזיקה ויש כאלה שלא וזה מה שהופך אמן לגדול זה משהו שכל להקה צריכה לעבור. מ:השיר לכם crash and burn בדיוידי מרמז על כך שהאתם הולכים ונהיים נשמעים כבדים יותר מה אתה חושב על להקות פופ - פאנק שהולכים על פחות כבד בהופעה הראשונה? צ:זה לא משנה הם זה חזק רועש או פאנק מה שמשנה הוא זה שהשיר יהיה טוב כשאתה הולך לכתוב מה שהכי חשוב לך הוא לכתוב שירים טובים והכי טובים שיכולים להיות על דברים שאתה מרגיש בתוך עצמך. איך שזה יוצא זה יוצא אתה לא צריך להגיד "אווו הפעם הזאת אנחנו הולכים לכתוב דיסק של פאנק רוק או לעשות שירים שקטים יותר לרדיו" זה לא הולך ככה! ככה יצא הדיסק הראשון וככה יצא גם השני! מ: מארק מבלינק 182 וגואל מגוד שארלוט הופיעו בשני שירים בדיסק בראשון שלכם איך הצלחתם שלכנע אותם? צ:פשוט ביקשנו ! *צוחקים* . היינו חברים שלהם כמה זמן ומתי שהגיע הזמן עשות את הדיסק הראשון שלנו ביקשנו מהם! פשוט אמרנו לעצמנו הדבר הכי גרוע זה שהם יגידו לא אבל מארק ממש התלהב והוא אהב את השיר שניגנו לו אותו זה כבוד ענקי כי בלינק 182 היא אחת הלהקות האהובות אלינו . זה שהוא שר הדיסק בראשון שלנו זה ענקי בשבילנו ץ כל פעם שאנחנו שומעים את הדיסק אנחנו ממש בשוק " אוי אלוהים שלי האלילים שלי בדיסק שלי" מ:יש לכם תמונה לדיסק הראשון מאוד שובבה עם הרבה בנות!!! זה מה שיהיה בדיסק השני צ: זה מאוד טלוי בשירים . אנחנו רוצים שהתמונה תשקף את המסר של השירים ושל הדיסק . אנחנו מאוד יצירתיים ואנחנו מעלים רעיונות לכל הקליפים, אלבומים ותמונות אז אנחנו נמצא משהו טוב... אנחנו אוליי נמצא משהו מצחיק שוב פעם כי זה עובד! אנחנו ננסה להשאיר את זה על אותו עיקרון .... אוליי. מ:לקחתם את השם של הלהקה על שם של סרט של בילי בוב טורונטו וביל פקסטון והסרט הוא על עושר איך בנתיים הולך לכם עם הכסף? צ:*צוחקים* אני לא ממליץ להקים להקה עם אתה רוצה להיות עשיר כ"כ מהר . אנחנו מאוד בעלי מזל כי אנחנו עושים מה שאנחנו אוהבים לעשות ושאנחנו לא צריכים ללכת לעבוד במשהו שאנחנו לא אוהביםאבל אם את שואלת אם יש לנו הרבה דברים יקרים אז לא! אנחנו לא פאף דאדי! אני עדיין גר על ההורים ואין לי מכונית... מ:אתה הזכרת שאין טען לכתוב מוזיקה לאף אחד לא יכול להתחבר אליה למוזיקה של מי אתה לא מתחבר? צ:זה קשה לי מאוד להתחבר למוזיקה שהיא כל הזמן על בלינג בלינד ועל כמה כסף יש לך! או גם למוזיקה שמדברת על זה שלמישהו יש יותר כסף ותכשיטים מהשני ועל זה שהם כל היום נוסעים במכוניות שלהם עם כל הבחורות השוות! בשבילי זה לא מה שהחיים מסמלים אני אוהב היפ הופ בתור בידור אבל זה לא העולם שלי אני לא מתחבר לזה השירים לא אומרים לי כלו. אני יותר מעוניין במוזיקה שהיא אמיתית יותר אורגינלית וכנה אני יותר בקטע של אומנים שכותבים מה שהם מרגישים ומה שמפריע להם. מ:מאז שאתם התפרסמת אתם חושבים על לעשות דיסק בצרפתית? כי זאת השפה הראשונה שלכם צ:כשאנחנו מופיעים במונטיראל אנחנו תמיד מדברים בצרפתית אנחנו גם מדברים צרפתית כשאנחנו ביחד כי זאת השפה הרשמית שלנו וגם אנחנו יורדים על אנשים בצרפתית כי הם לא מבינים אותנו אבל אנחנו שרים רק באנגלית כי זה יותר טבעי לנו כי אנחנו שומעים מוזיקה מאנגלית וחץ מזה צרפתית זה יותר לדיבור ולא לשירה... מ:נראה שהאמריקנים אוהבים אמנים צרפתיים אתם חושביים שזה שבאתם מקנדה נותן לכם יתרון? צ:יש הרבה להקות הקנדה כמו ניקלבק וסם 41 ואבריל לאבין אבל זה לא משנה מאיפה אתה הם יכולים להיות טוב גם אם הם הארה"ב וקנדה וסינגפור וסין ןיפן זה לא הפואנטה! אנחנו מאוד גאים להיות מקנדה ואנחנו לא הולכים להחביא או להדחיק את העובדה הזאת ואם זה הולך להשפיע על אנשים אז לא אכפת לנו אני לא שם ז** אנחנו גאים להיות מאיפה ומי שאנחנו זייהו מקווה שנהנתם!!!!

קרניjack

New member
פששש ליאת../images/Emo70.gif איזה ראיון../images/Emo70.gif

"עושים בטח הרבה סקס!!!!"
צ'אק החמוד בלי מכונית:
עכשיו יש לו שתיים! וכמובן 3 נק'!

למעלה