אמממ... הא? לא הבנתי... - בלונדינית
י יעלילה2 New member 25/11/07 #2 אמממ... אה, זו את המנעלת? יעלילה חושדת שמשהו קרה לא י ל ה. אולי היה לה סוף שבוע טוב מדי
פ פינליש New member 25/11/07 #4 אמממ... הא? לא הבנתי... יא זונה אחת!!!! יורדת על בלונדיניות אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח חיק טפו!
ב ביציות עין New member 25/11/07 #6 אחשיו הבנתי מה שלא הבנתי בבוקר. אני חושבת אה טאיתי. לא חשוב, מישהו מהם כבר יזביר לי
ל לאסי מנגו New member 25/11/07 #7 אני אמנם כבר לא בלונדינית אבל מרחפת על ענני שעועית . הבנתי את הפואנטה של היוונים, המרק שלהם הוא נקמה מתוקה בשאר העולם, לא פלא שהרשת מלאה המתכונים האלה. בייציות - הצילו !
אני אמנם כבר לא בלונדינית אבל מרחפת על ענני שעועית . הבנתי את הפואנטה של היוונים, המרק שלהם הוא נקמה מתוקה בשאר העולם, לא פלא שהרשת מלאה המתכונים האלה. בייציות - הצילו !
ב ביציות עין New member 25/11/07 #8 ../images/Emo12.gifכבר שמעתי על פלוצים שהיה להם צבע, אבל כאלה ששינו לך את הבלונד ????
ל לאסי מנגו New member 25/11/07 #9 יקירתי , אני את הבלונד שלי הסרתי כבר בשנות ה-20 המוקדמות , כשבקיבוץ , עוד הסתובבו פועלות תכולות עיניים. תמיד הקדמתי את האופנה , והיא בתמורה , נראתה עלי נפלא. קופצת למה שנשאר בתחתית הסיר ?
יקירתי , אני את הבלונד שלי הסרתי כבר בשנות ה-20 המוקדמות , כשבקיבוץ , עוד הסתובבו פועלות תכולות עיניים. תמיד הקדמתי את האופנה , והיא בתמורה , נראתה עלי נפלא. קופצת למה שנשאר בתחתית הסיר ?
ב ביציות עין New member 26/11/07 #16 היה מכון ? תעלה לרמפה לבדיקת שסי שיימוס < תנסה לומר את זה ממש מהר>