אמממ... בוקר טוב?....

אמממ... בוקר טוב?....

מה אני אגיד לכם.... אני עוזבת... ענתי עוזבת... מה יהיה? אני פה להיות ולמחר וענתי גם גן? וואלה שיהיו לנו יומיים רוויי שמחה... ובוקר טוב לנוכחים... :0)

בוקר טוב ועצוב לנו../images/Emo7.gif

מה נומר ומה נגיד, נראה לי שבקצב הזה אני גם לא נשארת פה, אלה אם כן יבקשו ממני חזק חזק...
נו חפיף... מה חדש? מה יעבור עלינו ביום זה? טלטול, יש חדש תחת ה-
?

כן הא....

הלו תרגעי... את נשארת לפחות עד הגיוס... ענתי הבטיחה שהיא תחזור ואני גם מאמינה שהא תמצא איזה מחשבון לומר ממנו שלום פה ושם... ולגבי? אין חדש תחת השמש חוץ מהעובדה שאני אחרי 220 שעות שינה... היפ היפ הורייייייייייייי

אני מקנאה בך!!!!../images/Emo132.gif

איזה כיף לך שישנת! אני אחרי לילה עם בקושי שינה, ובילוי של אתמול, שהיה ממה מעפן...

בילוי מעפן.... האם נחשב הוא לבילוי?

שאלה זו עברה כרגע במוחי... שהרי אם יוצאים לבלות והבילוי הוא מעפן אז זה כבר לא בילוי זה.......... ............ מעפן. לא? שיט אני חושבת שאני אלך לסדר עניינים בראש לכמה דקות... זה שוב מתחיל...

אחותי היקרה

כעיקרון בעוד יומיים האינטרנט הולך.........משמע-אין יותר ענתי בפורום חיפה. אבל ברור שאני מבטיחה להגיח מדי פעם ממחשב של חברה או כל דבר אחר שאני אמצא בדרכי. אני מאוד אתגעגע אתם לא מבינים את זה. התרגלתי לאחרונה לשבת מול המחשב 11 שעות ולא זאת בלבד,אני מכורה לאינטרנט הזה כבר שנה וחצי (כל יום רצוף) זה קשה בלי "המנה היומית".
אז תאמינו לי שלי יותר קשה מאשר לכם. כל אחד פונה לדרכו אבל בכל זאת אני אשמור על קשר עם כולם שזה הדבר הכי חשוב לי פה בעצם. זה לא לאבד אותכם

בוקר טוב אחיותיי,חייכו../images/Emo13.gif

כן אני ערה בשעות כאלה מי היה מאמין??????????????
שיהיה לכולנו בוקר נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני אהיה פה היום ומחר

נו בבקשה...

הילדה שלנו משלימה שעות פורום... זה בשביל לקבל פיצויים אחר כך אני יודעת!!! מה שלומך ילדה?????????????????? יאלללה בלגאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo8.gif

וואלה הכל מצוין.......טוב כמעט מצוין,לא יודעת למה אבל בקושי ישנתי שעתיים. מוזר..................... אני עייפה זה כן אבל לא מצליחה להרדם....זאת ההתרגשות? לעעעעעעעעעעעעע אני חושבת שנשארתי ערה בשביל לבלות פה בוקר אחד עם אחיותיי היקרות
ויאלללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההה בבבבבבבבבבבללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגגגןןןןןןןןןןןן

וואלה.....

אם דיברת אלי ושאלת אותי מה אני עשיתי אתמול אז בואי נראה..... אתמול סגרתי את העניינים על אילת.....(יותר נכון חברה שלי סגרה הכל ואני זאת שנשארתי במתח
) חברה טובה שלי עברה טסט אתמול
(ואני חייבת לציין שיש מזל לילדה) אז בערב הלכנו סיבובים בחיפה.....וטיילנו קצת בכאמל.... מחוסר תקציב של אנשים לא הלכנו לשבת איפשהו....אבל כסף הוצאנו על כל מיני זרחנים קטנים שמכרו בכאמל
מפגרים אבל אופטימים

וואלה???

גם אני הייתי אתמול בכאמל, באיזה שעה היית? ומזל"ט לחברה שעברה טסט... איזה מספר?

וואלה...שקם את עצמך!!../images/Emo8.gif

הייתי בכאמל בסביבות השעה 12 בלילה......משהו כזה. חברה שלי עברה טסט שני.
מה חוץ?

מי חשב על זה?

שדוקא מכל האנשים שבעולם שאת תהיי בכאמל בשעה הזאת וביום הזה???
זה אומר שאנחנו סובלות מחס בטלפונים......you know what i mean?

מה????????????

את מעזה להגיד את זה??????????????????? אני חוליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליך בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הבאת גם לי זרחן אחד?

רגע, אם את אומרת שאת נוסעת זה אומר שאני לא אראה אותך? (גלינג, נפל האסימון) הופה... משו פה לא מסתדר לי... טוב לא ´כפת לי אני אציק לך באילת!!!! (וזה איום!!!)

נו ברור!! תבחרי צבע ירוק או אדום?:)

תציקי לי חופשי כמה שאת רוצה!!!!!!!!!!!! את לא מאיימת עלי בכלל....

למעלה