אמממ.. אנשים....

kedeman

New member
קיבלת מהתנועה כבר תשובה?

את כבר יודעת שהתקבלת???? (אני לא יודע למה אני מרגיש לחוץ כבר לדעת איזה י"ב'ים התקבלו כבר...) ואור (אני מניח שככה קוראים לך) את באמת לא יודעת עוד מה מצפה לך... יש תהפוכות בחיים..

kedeman

New member
חן! אל תסתמי!!!!

אני שמח לראות שאת מאושרת :) אני שמעתי גם על אנשים שהגיעו לראיון שלישי... (יותר נכון שמעתי על אחד כזה והוא לא התקבל..) את תקבלי מכתב ויהיו כתובות בו כל משימות הקיץ שיש (מנהלות בקורסים, מחנות ומסעות קיץ ואני חושב שזהו) ומהן תצטרכי לבחור אחת (אם אני לא טועה) שאת יכולה ורוצה להיות בה אומרים שכל הגרעינרים לעתיד חייבים לעשות משימות קיץ אבל כבר שמעתי על כאלה שלא היו להם... (אבל למה??? אני הייתי נרשם לכל המחנות!!!)

קוראים לי נעמה, רצוי נוני ../images/Emo13.gif

וכן... יש תהפוכות.. ידוע!
בסוף אני עוד אהיה אסטרונאוטית וכולם יראו שהם סתם צחקו עליי...
(יה רייט
)

אמממ.. אנשים....../images/Emo9.gif

וואווו מזמן לא נכנסתי לפורום הזה... האמת היא שפעם כתבתי פה כמה הודעות... לא יותר מדיי, אבל אפ'חד לא הגיב אז פרשתי
בכל מקרה, היה אחלה טיול
(פסח גיל תיכון) למרות האפונה הנהדרת והראפטינג הארוך... היה אחלה!
זייהו... לילה טוב לכם!
אה.. אגב... אני אשמח להצטרף קצת לפורום

hadasbaril

New member
אני ממשיכה להחזיר לכם אצבעות

תוך שאני מזניחה את חניכי ולא מטיילת איתם במחנה אלא נוסעת לטיול פסח של נחשון. הטיול שלהם נדחה ואני לא יכולה לוותר על נחשון....

בכיף...../images/Emo13.gif

אז ככה... אני נעמה/נוני מצורן... ואממ.. אני ט'רומפית, שנה הבאה מד"צית, סוף יב' אמן גרעין עודד וזהו...
מה עוד אפשר לספר?!

kedeman

New member
אז, מה שלומך??

:) סתם אני אדחוף טיפה את דעתי האישית ואומר לך שאל תסגרי על גרעין עודד ת]תחי את הראש, תסתכלי על עוד שנות שירות, תחפשי. יש לך עד אמצע י"ב להחליט לאיזה שנת שירות את הולכת (אם בכלל) את באמת לא צריכה לסגור את הראש מעכשיו על גרעין עודד... חוצמזה: בורכה השבה אלינו אנחנו משתדלים לקבל יפה אנשים פה (רובנו לא נושכים אנשים זרים.. אז אם ננשך אותך זה יהיה רק אחרי שנכיר אותך יותר טוב) ואת מוזמנת לכתוב פה הודעות ולהגיב לאחרים כאוות נפשך

ברור לכם שאני לא מתכוונת לחסום

אפשרויות אחרות
ברור שמה שאני רוצה כרגע זה גרעין עודד, אבל יש לי עוד כל כךךךך הרבה זמן עד אז... ואני כל כךךךך לא יודעת מה עומד בפניי עדיין, ככה שכרגע זאת סתם שאיפה
בכל מקרה, תודה על היחס החם
וואו לא ציפיתי...חח...
ואגב, מי שינשך אותי מסתבך-אני אלוווופה בנשיכות
ראו הוזהרתם

למעלה