the wedding date
G GaLuSh 11 New member 26/4/05 #34 נצל"ש חשובבב!!! המסך שלי הלך לעולמו אז אולי אני לא יהיה כמה ימים זה יהיה קשהה טוב נו זה לא פרידה אהמ...ו..אם יש לי שגיאות או משו זה ביגלל שאני ממהרת ו..זהו
נצל"ש חשובבב!!! המסך שלי הלך לעולמו אז אולי אני לא יהיה כמה ימים זה יהיה קשהה טוב נו זה לא פרידה אהמ...ו..אם יש לי שגיאות או משו זה ביגלל שאני ממהרת ו..זהו
M Mrs Brightside New member 26/4/05 #37 ../images/Emo109.gifבביי../images/Emo10.gif ותמסרי לו החלמה מהירה
M MarishA M New member 27/4/05 #40 דעעעעעיי אולי נוותר על זה.. מורה ללשון אני לא אהיה ותלמידה גם לא(?)
M Mrs Brightside New member 27/4/05 #41 ../images/Emo109.gif*די חח סתם נמ, תראי שעוד שנתיים את תהיי כמוני
M MarishA M New member 27/4/05 #42 ת'אמת שאני מתקנת אנשים.. אבל על שגיאות כתיב כאילו לא של דיבור את יודעת נו משו שצריך לרשום עם ע' ולא עם א' לדוגמא.. ויש כאלה..!
ת'אמת שאני מתקנת אנשים.. אבל על שגיאות כתיב כאילו לא של דיבור את יודעת נו משו שצריך לרשום עם ע' ולא עם א' לדוגמא.. ויש כאלה..!
M Mrs Brightside New member 27/4/05 #43 ../images/Emo109.gifחחח../images/Emo6.gif, שלחתי לאמא שלי פעם SMS, ורשמתי לה תודע רבע וכאלה.. והיא כזה" הילה יש לך מלא שגיאות "
../images/Emo109.gifחחח../images/Emo6.gif, שלחתי לאמא שלי פעם SMS, ורשמתי לה תודע רבע וכאלה.. והיא כזה" הילה יש לך מלא שגיאות "
K KerenWelling New member 27/4/05 #47 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמא שלי אומרת דברים כאלה אבל בצחוק^^ די חח אמא שלי שולטת!
S SHANY4E New member 27/4/05 #45 ../images/Emo28.gifחולדה!!!../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני כל כך מבינה אותך.... החלמה מהירה... נתגעגע!!!!!!!!
../images/Emo28.gifחולדה!!!../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני כל כך מבינה אותך.... החלמה מהירה... נתגעגע!!!!!!!!
K KerenWelling New member 27/4/05 #48 ../images/Emo24.gif!! נתגעגע:\ אבל יש !! (די נו זה הצד הפולני שקופץ מדי פעם . רגע אין לי בכלל צד פולני^^)
../images/Emo24.gif!! נתגעגע:\ אבל יש !! (די נו זה הצד הפולני שקופץ מדי פעם . רגע אין לי בכלל צד פולני^^)