אמממ אממממ.....

lolly1

New member
אמממ אממממ.....

משעמם לי באתי מוקדם אני לבד במחשב והוא שלי לרוב היום אז אם מישהו פה השמיעו קול..!! ובנימה יותר רצינית: למה הפורום מת.? אתמול ב00:00 עזבתי את הפורום ומאז 2 הודעות חדשות. 2!! אתן קולטות?? הפורום מתפורר!!!! אז אם מישהי חיה.. לכתוב כך: אני חיה
קאפיש?

ayaliar

Well-known member
אני חיה

או איה, איך שאתן מעדיפות... האמת הרבה זמן לא הייתי פה אבל לא שמתן לב אז נגיד שהייתי פה כל הזמן
שמתי לב שבערך מאז המפגש שלכן קצת השתתק הפורום ואני מקווה שזה בגלל בית ספר ולא בגלל המפגש. כמה דברים: 1) אני הכי גדולה פה (בהמשך לאיזה שרשור מלפני כמה ימים) 2) מישהו צריך להעיף את ג´סטין מהסדרה הזאת כי הוא הורס לי את כל הפרקים 3) בקשר לקטע הזה שכל מי שהם פוגשים הוא הומו: גם לי זה קצת הציק כי OK, אם הם פוגשים מישהו בבבילון או במקום כזה אז מן הסתם ברור שהוא הומו אבל בחיית ראבק, הנגן מהבית ספר?? מה הסיכויים?? ועוד לפני שהם הלכו נדמה לי שלינדזי אמרה שהוא גם נראה טוב כאילו שזה ברור שאם הוא שווה אז כדאי לג´סטין לבוא כי הוא בטוחחחחחחחח הומו. ישבתי וראיתי פרק עם חברה שלי וכל מה שהלך לקרות אמרנו 2 דקות לפני שקרה. אתן חייבות להודות שהתסריט קצת התדרדר. אני עדיין לא מוותרת על אף פרק. זהו שלום

maayan15

New member
אני חיה!

ג´סטין בהחלט הורס פרקים, בת כמה את?, צודקת בקשר לקטע עם ההומואים, והתסריטאים קצת (באמת רק קצת) התרדרו....

ayaliar

Well-known member
כי אני מרגישה

כמו דודה פה. כולן עוד הולכות לבית ספר ורק אני צריכה לחשוב איך משלמים 27,000 שקל לשנת לימודים אחת

ayaliar

Well-known member
מדעי ההתנהגות וקרימינולוגיה

מתחילה ביום שני

למעלה