אמממ... אחלה יוזמה.

AVIV172

New member
אמממ... אחלה יוזמה.

אמממממ... בן 17, הייתי ממש מכור לשבט... זאת בערך התוכנית היחידה שבאמת באמת ישבתי וראיתי כל יום בהתמדה:) ועכשיו שיש פורום- מה טוב:) ראיתי כבר את כל העונות אבל ממש שמחתי לשמוע שעכשיו מחזירים את זה אז אני רואה פה ושם:) כן, אני חדש. נעים מאד.

jack 1

New member
הפורום הזה קיים כבר ימבה זמן../images/Emo3.gif

אה כן ברוך הבא וכאלה. אני שלומי.אני זקן.אני לא רואה השבט כבר איזה מיליון שנה,אבל אני עדיין פה. תהנה.

אהלן ברוך הבא....

אני יוני בן 18... ובהחלט זה סדרה ממכרת משו... הרבה דברים לא הגיוניים בה... ולפעמים קצת מרגיזה... אבל היא כ"כ ממכרת שקשה לא לראות אותה.... ואני גם צופה בה כבר בפעם המיליון....חחחח ולא נימאס לי אף פעם.... יש משו בסדרה הזאצ שאי אפשר להסביר....

AVIV172

New member
:)

כן כן, תארתי לעצמי שהוא קיים הרבה זמן:) אבל בכל זאת, אני זוכר שממש בהתחלה, לפני כמה שנים שהתחלתי לראות, חשבתי שאני היחיד בעולם:) אני מניח שככה כולנו... אהבתי ממש ממש את הרעיון שזה לא המוני כמו "המורדים" וכל החרא שמסביב.

ברוך הבא ../images/Emo137.gif

אני יוני, בן 18 מערד ושאלה, למה תמיד משווים את השבט למורדים

AVIV172

New member
זה היה ניגוד כזה...

הצבתי את השבט בניגוד ללמורדים... השבט הרבה יותר יפה אבל אין לו הרבה צופים... והמורדים זה בערך ההפך. המוני מדיי.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif אמרת בדיוק מה שגיתית צריכה לשמוע../images/Emo6.gif. [אבל אין ספק שזה נכון../images/Emo9.gif]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif נעים מאוד גם לנו../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

למעלה