אמממ... אז ככה:
דבר ראשון-אני מצטער שאני לא מנצל"ש פשוט לא מצאתי לאן... בזמן האחרון אני שומע די הרבה פינק פלויד, ואני גם קורא פה בפורום לפעמים... פטירתו של סיד ז"ל השפיעה עליי מאוד, וכאב לי שלא שמעתי שירים שלו לפני מותו. אז כמובן שמיהרתי לחנות לקניתי לי את "בארט" (שהוא אלבום מעולה לדעתי). בקיצור אחרי פטירתו כתבתי שיר, ואחרי שקראתי אותו בפעם השניה הבנתי שהוא מדבר על סיד (כמובן שהכנסתי טיפה שינויים וכאלה..) אז... השיר לשיפוטכם!
"תמונות עוברות מולו מהר, והוא רואה את עצמו דוהר למין מקום רחוק וזוהר. שם נמצאים אנשים רבים ואליו הם באים כמו הירח אל הכוכבים. אולי זה היה רק חלום אבל זה יישאר תמיד בדמיון תמיד יראו את אותו יהלום שנוצץ לאור הירח מחוץ לחלון. הוא חולף פה עכשיו, ביחד עם כולם עובר לצד האפל של העולם. לא! משם כבר אי אפשר לחזור אז שמישהו ינסה לעצור! מהר, תחזור... הוא ימשיך לנצנץ למרות הכל אותו יהלום ענק, גדול. וגם כשהוא בצד האפל של הירח נזכור אותו כיהלום זורח. הלוואי שהיה כאן, היום רואה את האור של היהלום." כל הזכויות שמורות לי!! תגובות!!
דבר ראשון-אני מצטער שאני לא מנצל"ש פשוט לא מצאתי לאן... בזמן האחרון אני שומע די הרבה פינק פלויד, ואני גם קורא פה בפורום לפעמים... פטירתו של סיד ז"ל השפיעה עליי מאוד, וכאב לי שלא שמעתי שירים שלו לפני מותו. אז כמובן שמיהרתי לחנות לקניתי לי את "בארט" (שהוא אלבום מעולה לדעתי). בקיצור אחרי פטירתו כתבתי שיר, ואחרי שקראתי אותו בפעם השניה הבנתי שהוא מדבר על סיד (כמובן שהכנסתי טיפה שינויים וכאלה..) אז... השיר לשיפוטכם!