אמממ.. אז ככה..

deja vu 23

New member
אמממ.. אז ככה..

קודם כל.. אני צריך להחליף את הניק, הוא לא מעודכן. אוטוטו אני כבר 25. חצי רגל בקבר. אז מה דעתכם לגבי ה"קליק" המפורסם והידוע לשמצה.. שמאותת לכם אם מצאתם את הבנאדם "הנכון".. קליק זה לא רק כשאתם פוגשים בני זוג, גם חברים, ידידים וכו'. נגיד אני יכול להכיר אנשים, וממש להרגיש את הכימיה באוויר. את ה"ראפור". הכרתי איזה מישהו, במציאות לשם שינוי, דיברנו על אה ועל דה, הבחור קיבל את הרושם שאני לא מעוניין. אחרי כמה שבועות יצא לנו לדבר שוב (כן כן, שוב במציאות), והוא ניסה שוב . אממ.. לא רציתי לפגוע בו, מודה באשמה. לא הרגשתי קליק מצידי. הבחור חמוד, נראה נחמד, רגיש, ואותת חזק שהוא מעוניין במשהו רציני, שמצאתי חן בעיניו וכו' וכו'. הלוואי שיכולתי להרגיש אותו דבר, אבל אין.. לא הרגשתי שאני נמשך אליו. לא חיצונית וכנראה לא פנימית. אבל יש כאלה שאומרים שמשיכה יכולה להגיע במהלך הקשר, לאו דווקא בהתחלה. יכולה להתפתח. צריך לתת צ'אנס. צריך ללכת למי שמעוניין, לא לרדוף אחרי מי שלא מעוניין. לצערי אני מאלה שרודפים אחרי מי שלא מעוניין, מה שמשאיר אותי לבד. אבל מי שכן מעוניין.. אני פשוט לא מעוניין בו. מין חוק מרפי כזה. \ קיצר אחרי הבלבולי שכל, מה דעתכם? שווה לתת צ'אנס למישהו שמראה עניין, גם אם הוא לא הטיפוס האידיאלי? (נשמע נורא, הטיפוס האידיאלי)

פעם שלישית ../images/Emo135.gif

טוב - לפחות בפעם הבאה אתה חייב לתת לו צ'אנס - זאת תהיה פעם שלישית. יכול להיות שהשאלה היא עמוקה יותר מאשר הבחור הספיציפי הזה. השאלה טמונה בך - האם אתה מעוניין במשיכה והתאהבות בקליק או שאתה הולך על הנוסחה השנייה של להכיר אדם לעומק ואז לבחון את ההרגשה שלך. אתה תוכל לענות עם עצמך על השאלה הזאת. בהצלחה.

t o m a k

New member
מסכים עם מי שמעליי..

אבל אני, לא אתחיל קשר עם מישהו שאני לא נמשך אליו מבחינה חיצונית, אני יודע שזה נשמע רדוד אבל אני גם אסביר למה: בנאדם שאני לא נמשך אליו מבחינה חיצונית אבל נמשך אליו מאוד מבחינה פנימית=חבר טוב. יש לי הרבה חברים טובים שהם אנשים מקסימים אבל אני פשוט לא נמשך אליהם באופן פיזי, ואין מה לעשות. אני חושב שקשר רומנטי צריך להיבנות על משיכה פיזית ונפשית, כמו שאני לא אנהל קשר עם דוגמן שכל משפט שלו מתחיל ב"אני". אבל זו דעתי האישית, אני לא מאמין שקשר רומנטי צריך להתפתח על הדעה "המשיכה תבוא בהמשך" כי אז אם המשיכה לא תבוא הבנאדם יפגע הרבה יותר!

קודמי התנסחו בצורה מעולה

לא נכנסים לקשר עם תקווה שאולי החשק והמשיכה יגיעו, כי לפני הכל זה לא הוגן כלפי הצד השני. אם הבחור לא עושה לך את זה מכל בחינה שהיא אז לא. כוח זה רק למיטה.

yosef 30

New member
אווויי צפע נשמה יקרה שלי ../images/Emo140.gif

מאיפה הבאת את הנושא הזה תגיד לי
זה בדיוק מה שאני עובר בשבועיים האחרונים עם ההכרות החדשה שלי. אני מכיר את הכימיה הזאת שיש באוויר אני קורא לזה אנרגיה
. אבל זה אותו דבר, אז בהכרות שלי היה את הכימיה הזאת כבר מהטלפון, כשדיברנו הייתה שיחה מצויינת. נפגשנו ואני לא זוכר שיישר היה לי קליק, ישבנו ביחד היה ערב מצויין, אחלה שיחות, אווירה מצויינת, היה סקס מעולה
היה משהו חזק ומיוחד. נפגשנו למחרת ושוב אותם אנרגיות מטורפות יש משהו מחשמל באוויר. חשבתי שהמשיכה תבוא אחרי שאני אמשיך להכיר אותו, אני לא יודע אם זו משיכה פיזית בעיקר, היה לי מאוד נעים ונחמד ומטריף להיות איתו ביחד, אבל אני מרגיש שמשהו אחר לא מתעורר בי, אני לא מרגיש שאני רוצה יותר ממה שיש, שאני לא חושב עליו הרבה, שנפגשים אז יושבים, צוחקים, מדברים, עושים סקס, אבל לא מעבר, אני מרגיש שאני כבר לא מתרגש. אני חושב ששבועים הם מספיק זמן עבורי לנסות להבין אם יש לאן. כך שאני לא יודע לומר לך, אם צריכה להיות את ההדלקות הזאת יישר ומשם לומדים להמשיך הלאה. או להתרשם מהבנאדם ואז תבוא המשיכה, הקליק הזה. אני חושב שממפגש למפגש אתה עומד מול בנאדם אחר, ואין תיאוריה אחת שמתאימה לכולם, אולי בגלל זה קשה לנו להכיר
האם כולנו מחפשים דרך/ תיאוריה בדרך להכרות
אני חושב שמה שאתה מרגיש, זה הדבר הכי נכון לאותו רגע. אם אתה רוצה לנסות, תנסה, תבדוק, תלמד, תתנסה. ואם אחרי פרק זמן מסויים שאתה מחליט שמכאן כבר אין לאן להמשיך. שב עם הבחור ותדבר איתו. ואם תבוא המשיכה וזה יזרום - אז זה זה
. דיברת עם הבחור והיה לי מאוד קשה, שוב פעם להיות במקום הזה, לאכזב מישהו, אולי גם לפגוע שלא מתכוון, אך עדיין תהיה שם פגיעה. אני כלכך שונא להיות במקום הזה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הטיפוס האידיאלי אתה מדבר עליו, בעיניי זה מורכב מאוד. אני גם יצאתי עם אנשים שלא היו ה- דבר שאני רוצה. אבל זה בהחלט יכול לעבוד. טיפוס אידיאלי נמצא בעולם האינדיבדואלי של אחד מאיתנו. כך שכמספר בני האדם כך מספר הטיפוסים האידיאליים. שיהיה לך שבוע מבורך מותק. חיבוק גדול
יוסף.

yosef 30

New member
לאאאאאאאאאאא, איזה בושות../images/Emo70.gif

נו...שניכם עושים לי את זה...מה אני יעשה
.

sekito

New member
לעולם לא נדע עד שלא נרגיש..

את המחסור בבן אדם.יכול מאד להיות שכרגע זה לא ממש זה בישבילך..אבל..ברגע שהוא לא יהיה איתך תקופה מסויימת יש סבירות שתרגיש שהוא חסר לך ומשם תוכל גם להבין האם באמת כדי לתת לזה ץ`אנס.וכמובן אותו דבר להפך..

בופיק

New member
אני חלוקה בדעתי...

ולמה
כי לפעמיים אין קליק ראשוני, אבל אם הזמן דברים נראים אחרת ולומדים להכיר ולאהוב ואז אולי כדי לתת צ'אנס, לראות, לחוות ולהרגיש ומצד שני... המשפט האחרון שלך קצת קשה לי... לתת צ'אנס למשהו שמראה עיניין ואתה לא.. מה אוהבים מישהו כי הוא אוהב אותנו
נותנים למישהו צ'אנס כי הוא רוצה אותנו
אני חושבת שזה לא פייר כלפיו, ואולי זה אפילו להיות שם איתו כי זה נוח, כי זה כיף שאוהבים אותנו ונותנים לנו תשומת
, אבל מה יהיה כשהו ידרוש ממך לתת לו בחזרה את אהבה הזאת ואתה לא תרגיש שאתה מסוגל כי זה לא זה, כי הבחור לא עושה לך את זה.... שווה לך לחשוב על זה... ואולי בכל זאת לנסות לתת את הצ'אנס שלא תצטער אחר כך שלא איפשרת לעצמך לנסות חיבוק ממני בופיק

למעלה