אמממ אוקיי...

האחמית

New member
אמממ אוקיי...../images/Emo122.gif

שאלון המורים הגדול (או שלא...)!
שם המחנך\ת?
האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים?
מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם?
האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו?
האם נתקלתם באפליות מצד מורה?
האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה?
האם מורה אי פעם העליב\ה אותך?
מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות?
האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו?
*מנסה לחשוב על עוד שאלות*
עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע?
עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע?
טוב דיי..זהו נראה לי....יום טוב לכולם!! ובהצלחה לי בלשון..חח:) מתה על כולכם שירן+_*

MikeY fReAk

New member
עונה^^../images/Emo79.gif

שם המחנך\ת? הודי
האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים? תנך, אקטואליה.. מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? מחכה שתהיה/יהיה.. האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו? היסטוריה האם נתקלתם באפליות מצד מורה? 6 שנים זה מספיק? האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה? חח העתקתי בבוחן אחד ממישהי שהיה לא טופס שונה
ופעם אחת המורה תפסה אותי מעתיקה בהכתבה ואמרו לי שכל הפרצוף שלי היה אדום..אבל אמרתי שאני לא מעתיקה וקיבלתי 100^^ האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? 6 שנים זה מספיק? מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? מורות..אני מניחה שכן האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? אחד:) *מנסה לחשוב על עוד שאלות* עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? אין לי כוח לקום ולבדוק
עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? כנ"ל..חח טוב דיי..זהו נראה לי....יום טוב לכולם!! ובהצלחה לי בלשון..חח:) בהצלחה מותק ויום טוב גם לך נשמתי

shiroosh999

New member
אני!! אני!!!! ../images/Emo174.gif

שם המחנך\ת? אירנה- רוסייה דובה... אישה קטנה עם תחת גדול...
האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים? אנגלית.. בעעעעעעע....
מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? רוחמה! מחנכת שלי לכיתה ה' ו' ג', מורה מדהימה!!!!!!!!! האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו? ביולוגיה ופיסיקה, פיסיקה בגלל שלא לומדים! אז כיף לבוא לכיתה!, וביולוגיה בגלל שהמורה הוא פורנגרפי, וכל השיעור מספר לנו על בדיחות פולטיטות קיצוניות.... ותוך כדי מלמד אותנו.... ככה שביולוגיה זה שווה! האם נתקלתם באפליות מצד מורה? אירנה!!!!!!!!!! (לא צריך להרחיב, היא מספיק שמנה..) האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה? פעמיים, השנה במבחן בפיסיקה, אריה הסתכל על זה חייך, המשיך ללכת..., וקיבלתי 97! ושנה שעברה בשיעור ספרות, מבחן בספרות.. הורידו לי חמש נקודות, קיבלתי 95! האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? אירנה!!!! בתחילת השנה היא קראה לי סתומה! יחד עם כל כיתה שאנחנו צריכים להתכונן על מבדק על מעויין ואני מצטטת: "אתם פשוט סתומים אם לזה אתם לומדים!", ועוד פעם, המורה לפיסיקה של שנה שעברה קרא לי ראש אפונית גינה מצוייה! מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? מורים! האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? רוחמה! ותמי, המורה לגאוגרפיה מכיתה ז'...
ולאהרון! היה כיף בשיעורים שלו, לעזאזל הבגרויות! עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? סבטלנה, מתמטיקה! דייייי הנה הסיבה לזה שאני אוהבת מתמטיקה, אני מכורה... עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? מורשת ישראל, מוריאל הצרפתייה! לשירן הלך טוב בלשון! כולם לשמוח!!!!!!!!!!!!!11

Cold As Death

New member
ME ../images/Emo103.gif

שם המחנך\ת?ברכה כהנא (היא לסבית...)
האם הוא\היא מורה למקצוע מסויים?כל מקצועותה התנך
מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם?רויטל, כיתה א'-ב'.
האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו?כן, תנך, בכיתה ה'-ו', עם המורה טניה, היא כ"כ חמודה!!! ~דמעה~
האם נתקלתם באפליות מצד מורה?כן, אירנה הזונה למתמטיקה, זאתי, נו...לוזוכרת איך קראו לה, היועצת, היא זאת שגרמה לרכזת להעיף אותי מהבצפר...היא לימדה אותי גאוגרפיה.
האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה?אני לא מעתיקה ~פניי מלאך~
האם מורה אי פעם העליב\ה אותך?כן, אירנה,זאת מהשאלה למעלה...
מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות?מורות.
האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו?כןןןן, רויטל, דליה, טניה. *מנסה לחשוב על עוד שאלות*
עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע?עם ברכה, מקצועות קודש...=\
עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע?גרפיקה, אינלי מושג איך קוראים לה.
טוב דיי..זהו נראה לי....יום טוב לכולם!! ובהצלחה לי בלשון..חח:) -בהצלחה לך בלשון
קבלו אתה יצור המושלם הזה

../images/Emo54.gif אני. ../images/Emo9.gif

מיכל זיסו.
מתמטיקה ואילוף [ז"א, חינוך\חברה\איכשתרצו.]
שולי חימו. היא לא הייתה המחנכת שלי, אבל בהתחשב העובדה שהיא לימדה יותר מקצועות מהמחנכת עצמה.. אה, ו.. כיתה ח'.
הוו, כה. המון כאלה. לשון, ספרות, הבעה, היסטוריה וריטוריקה- שולי. צרפתית- ורוניק. אנגלית- ריקי.
הממ. כה, בכיתה ז'-ח'. זה מסובך ואין לי כוח לדבר על זה. מה שכן, ילדה מהכיתה, ההורים שלה והמחנכת.
חחח. כן. ^^ העיפה אותי מהכיתה.
לא שזכור לי.
מורות. oO
יש הרבה כאלה. שולי, שולי ושולי.
-נותנת לך זכות מחשבה-
לא יצא לי לספור.. אבל.. אני חושבת שזה אנגלית ומתמטיקה..
של"ח, כימיה ואזרחות. יומטוב. ^^

האחמית

New member
עונה לעצמי

שם המחנך\ת? סטלה..בלע האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים?חינוך מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? אמממממ ייאיי יוכי בכיתה ה-ו האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו? פיסיקה!! האם נתקלתם באפליות מצד מורה? אממ כן...אותה אירנה של שיר...בלע האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה? אממ כן..במתמטיקה, העתיקו ממני *יותר נכון כתבתי למישהו מבחן שלם* והיא נתנה לי לעשות חוזר... ולו היא פסלה תמבחן האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? אירנה... בלע מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? מורות נראה לי האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? אממ אהרון!!! *מנסה לחשוב על עוד שאלות* עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? מתמטיקה-יוליה עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? אממממ לא יודעת ..חח

Moranus

New member
תשובות...

שם המחנך\ת? ***** האם הוא\היא מורה למקצוע מסויים? כן מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? המחנך שלי שנה שעברה האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? כן שנה שעברה בגלל המחנך אהבתי את המקצוע שלמדתי אצלו אם כן מהו? כלכלה האם נתקלתם באפליות מצד מורה? כן....ועוד איזה אפליות הזונה אוהבת בנים....וראו את הציוני מגן של הבנים לעומת של הבנות. האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? לא מה הוא\היא עשה עם זה? לא תפסו האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? כן...אמרו לי שאני שפוטה של מישהו ועוד כל מיני העלבות...אבל המורה חטפה ממני על הראש מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? נראה לי מורות האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? לא עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? המורה למתמטיקה עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? עם המחנכת

אנוכי..^^

אביטל..
כה..מ"מ..
בכיתה ג'..נראה לי..
לא..
כה
המורה שלנו לאנגלית..גאד..
אהמ..נראה יל פעם בלשון..
כה.
וואלה..אהמ..לחטיבה יותר מורות ולתיכון יותר מורים..
חח..לא
בעע..אינלימשצ..
אוהבת אותך..

Anarchist666

New member
תשובות

שם המחנך\ת? איילה,לקח כמה דקות להיזכר האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים? אין לי מושג..... מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? כיתה ג,שחכתי איך קוראים לה האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו? ניין האם נתקלתם באפליות מצד מורה? כן,לא נתנה לי לעלות לדוברי אנגלית האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה? לא זוכר האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? כן,בת זונה דומה לתוקי מת מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? מורות האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? לא עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? זאב מורה למיתוג עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? מורה לשלח בהצלחה לך בלשון

שלוווש

New member
אוקיי עכשיו אני../images/Emo70.gif

שם המחנך\ת? אירנה וינקור (יאכסה..
) האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים? כן... ENGLISH מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם? וואיי... עד כמה שקשה לי להודות בזה... זאת אירנה.... חח תחשבו עד כמה גרועות היו המחנכות הקודמות שלי... האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו? אמ... תקשורת.. לא רק בגלל שהמורה נחמדה.. גם השיעור מעניין.. האם נתקלתם באפליות מצד מורה? מממ... כן... האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה? לא.. חח אני נזהרתתת האם מורה אי פעם העליב\ה אותך? כן.. סבטלנה הכלבה... אבל זה בסדר היא יורדת על כולם... מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות? אותי מלמדות יותר מורות.. נראה לי שגם בכל הבית ספר יש יותר מורות.. נראה לי... האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו? ממ... כן.. למחנכת שלי בכיתה ו' *מנסה לחשוב על עוד שאלות* עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע? נראה לי... סבטלנה.. או אירנה... עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע? עם מוריאל.. פויי זהו! היה כיף חח! טוב דיי..זהו נראה לי....יום טוב לכולם!! ובהצלחה לי בלשון..חח:)

שלוםםםםםםםם

אז חזרתי מהפגרה הקצרה :) ולכבוד זה אני אענה על השאלון שם המחנך\ת?שמחה
האם הוא\היא מורה למצקצוע מסויים?כן,לספרות. מי המחנך\ת הכי טוב\ה שהיתה\היה לכם?מחנכת של כתה ג-ד. האם יש מקצוע שהפך למקצוע אהוב אצלכם בגלל מורה? אם כן מהו?לא..... האם נתקלתם באפליות מצד מורה? אפליות לא,אבל יחס שונה זה כן.למשל אתה מדבר בשיעור,עלייך היא תצרח אבל יש תלמיד אחד שהיא מבקשת יפה.תמיד היא עושה את זה! בלאט האם מורה תפס\ה אותך מעתיק פעם? מה הוא\היא עשה עם זה?מעתיק?לא,אבל פעם במבחן במתמטיקה מילמלתי לעצמי חישובים והיא חשבה שאני מדבר במבחן היא הורידה נק' או משהו האם מורה אי פעם העליב\ה אותך?חחחחח מורה הוא הבן אדם האחרון שאני אעלב ממנו מה יש יותר בבית ספר שלכם- מורים או מורות?חח יש רק מורה אחד.(בלי להחשיב את המורה לשלח-הוא בכלל אל נחשב.) האם יש מורה שאתם מתגעגעים אליו?קצת למורה בכתה ג'ד'..מתגעגע מבחינת שהיא תלמד אתי לא יותר מזה. *מנסה לחשוב על עוד שאלות* עם איזה מורה אתם לומדים הכי הרבה שעות בשבוע?לצערי מת' עם איזה מורה אתם לומדים הכי פחות שעות בשבוע?אמנות והבעה.(שעתיים) טוב דיי..זהו נראה לי....יום טוב לכולם!! ובהצלחה לי בלשון..חח:) בהצלחה!!!!!!!!!

Loppy

New member
תשובות...תשובות...../images/Emo110.gif

אורלי.
כן, ערבית.
אותה אחת - אורלי.
לא ממש... ברור שברגע שהמורה טוב אז השיעורים יהיו יותר טובים אבל לא יגרמו לאהוב את המקצוע אם הוא לא מתחבר אלי...!
הייתה לי פעם מורה די פמניסטית (לא שזה רע, אבל לא צריך להפגין את זה בשיעורים..!) אבל לא באופן משמעותי... וגם היה איזה אחד חצי פדופיל אבל זה סתם היה משעשע... לא הגיע לאפליות...
בטח היו כמה פעמים, אבל הפעם האחרונה שאני זוכר זה במבחן בערבית וסתם העבירו אותי מקום, לא פסלו לי או משהו כזה...
לא, לא משהו אישי... בטח שהיו פעמים שהם אמרו דברים שהם לא היו צריכים לומר אבל אף פעם לא ממש פגעו בי...
מורות... בהחלט מורות...
ברור שיש מורים שלימדו אותי ושהייתי רוצה שילמדו אותי יותר מאלה שמלמדים אותי כרגע אבל לא הייתי ממש קורא לזה מתגעגע...
*מנסה לחשוב על עוד תשובות*
קלריסה לאנגלית וטל למתמטיקה - 5 שעות בשבוע.
אורנה - היסטוריה. שעתיים בשבוע.. (שנראות כמו נצח..
)
יום טוב גם לך ובהצלחה בלשון

למעלה