אממממ

אממממ

שאלונת קטנטונת על מה הורם הזה? חחח כי תאמת שלא הבנתי מה זה אומר הקטע של האין ואאוט?

איזה בגדים/חנויות/מקומות

הם מקומות איניים כלומר טוחנים בהם ואלה שפחות.... נגיד בגדים... אין-חצאית סקוטית מיני אאוט-חצאיות ארוכות

עוד דוגמא

אין - הכפפות האילו ששמים על היד.. אאוט - סופגי זיעה
לפעמים זה מעצבן להיכנס לפורום כלשהו ולראות שחברי הפורום קובעים מה אין ומה אאוט.. אבל בתכלס זה לא דפוק ולא שטחי כמו שזה נראה.. אנחנו פשוט מעדכנים אנשים אחרים ומתעדכנים בעצמנו. אני חושב שיש אין ואאוט בהרבה נושאים בחיים שלנו בשביל לגוון אותם.. אם דברים לא היו משתנים\מתחדשים החיים שלנו היו מאוד משעממים.

אז ככה...

אני בטוחה שאת יודעת מה זה אופנה, עכשיו אופנה זה דבר שחולף, והיא מתחדשת מפעם לפעם, הפורום נועד בכדי לעדכן אחד את השני בדבים שהם אופנתיים עכשיו (אין) ודברים שזמנם חלף (אאוט), עכשיו אונה זה לא רק בבגדים אלה גם בצבעים, תסרוקות, מוזיקה, וכו'...כמובן שאנחנו לא מתנהגים רק לפי מה שאין אאוט, לפחות אני...לי חשוב לדעת מה אין ומה אאוט אבל אני ממש לא מתנהגת רק ככה...אם יש בגדים שכבר די עבר זמנם ואני אוהבת אותך, אז אני לא שמה על אף אחד ואני אלבש אותם, ולדוגמא לפני הקמבאק של בריטנו'ש כולם אמרו שהיא כבר אאוט ואני אף פעם לא הפסקתי להעריץ אותה!!!!!!!!!!!!!! ואני מקווה שאני גם לא יפסיק...אני מקווה שהבנת את הפואנטה...

למעלה