אממממ...

i l0ve u

New member
אממממ...

טוב אני לא חברה בפורום או מעריצה שלהלהקה אבל סתם רציתי לספר לכם מה שקרה לי היום...אימא של חברה שלי מכירה אותן וזה וחברה שלי הזמינה אותי להופעה שלהן <ככה חשבנו..> ובסוף שהלכנו זה היה ליד עפולה בכפר עזריאל או משהו כזה...והם באו להיפגש עם איזה ילדים בפנימייה לא יודעת... אז ראינו אותן ודיברנו איתן והן ממש ממש מתוקות! ושאלנו את יסמין אם היא חברה של מושיק עפייה <ככה היה רשום ברייטינג..> והיא אמרה שלא חחח ונו הבלונדה נעמה הזאתי נראית פי אלףףף יותר יפה במציאות <אמרתי לה את זה חחחח היא כזה "אממ תודה.." אז אמרתי לה "לא לא זה מחמאה זה טוב " אז היא כזה "אה תודה" חח> פייי בתמונות היא מקווועררתתת ...ופזית וואי תמיד חשבתי שהיא גברית ומכוערת והיא מדהימה היא ממש יפה וחמודה והיא שמה כזה תוספות שיער משוו מאאאאזה מגניב היה לה כאאזה יפה בכלל לא זיהינו אותה בהתחלה היא ממש מהממת...וגם איתה דיברנו <דיברנו =אני וחברה שלי חח..> ולפני שהיא הלכה היא באה לתת לנו חיבוק ונשיקה בהתחלה לא הבנתי מה היא רוצה חחחח....... והן גם שרו קצת והן ממש ממש מתוקות וחמודות! באמת שהתאהבתי בהן....... וקיבלנו חתימות נו על הפוסטר הזה שלהן...היה שווה..

הי!!!../images/Emo60.gif

הי, קוראים לי חן ואנחנו נשמח שתישארי כאן בפורום! אממ...את יכולה לסרוק את הפוסטר? את יודעת שהבנות באות לכאן ומתכתבות עם כולם? שימי לב! כן, הן ממש נחמדות וזה לא חדש לנו! את מוזמנת להישאר ולהתכתב איתנו בצ'אט ובפורום!

GlitterKitten

New member
ב-ד-יו-ק מה שאני חשבתי

במציאות נעמה מהממת!!!! לא יודעת,בתמונות היא לא דומה לעצמהה כולן כאלה ו-א-ו במציאותתתתת פווו חזרתי הרגע מההופעה שלהן אני סחוטה מהריצות חחחח

Love benja

New member
ירדן

איך היה בהופעה? פגשת אותן"? ל- I LOVE U ברוכה הבאה, נשמח שתשארי בפורום!

ToryMaster

New member
כן כן

פגשנו אותן, אפילו הצלטמתי עם נעמה (חיפחיפ), לאתי יש חיוך מדהים וכל המעריצים פשוט מטורפים. כשהן ירדו מהבמה רק אני הייתי לידן, כי ירדן הייתה צריכה לעשות דרך קצת יותר ארוכה ממני, והייתי עם הכובע של ירדן, אז נעמה כזה מנפנפת לי, אני תוהה אם היא נופפה כי היא חשבה שאני ירדן או שהיא פשוט זיהתה אותי. מעריצים מטורפים יש לבנות, הפריעו לכל הלהקות מחול מסביב, והסנוביות האלה לא נשארו לזיקוקים. כל המעריצים הקיפו את נעמה, ואני וירןד כזה בחוץ מעבר להם, ואיזה אחת מכוערת בחולצה אדומה ניגשת אלי ושואלת אותי (על נעמה או פזית, לא זוכרת בדיוק) אם זו ההיא מחמסה ומה היא עושה כאן לבד. עם כרמי ויסמין לא יצא לי לדבר, הן ישבו באוטו בזמן שהשאר התבשלו בחוץ (כן כן, בכרמיאל חם גם בלילה, בעיקר כשמוקפים ברקדנים קטנים ומעצבנים) ופזית מתוקה, אני עוד אזכור את מה שהיא אמרה לי שם עד שהחלום שלי יתגשם (והמבים יבין)

ToryMaster

New member
בעיקרון זה נורא אישי

אבל אם תבקשי יפה במסרים ואפילו תגידי לי איך קוראים לך אני אגיד לך

למעלה