אממממ..

oglick

New member
אממממ..

היי אנשים!! להיום אני בשם הנוכחי אבל אני בעצם ביסלי!!! רק להיום אני אצל חברים

ב י ס ל י

New member
אני לא יודעת מה יש אצלכם

אבל (אני הבת היחידה בכיתה שאוהבת דרגון בול Z בכיתה העלובה שלי) כשאני אומרת לילדים בכיתה שלי שאני לא אוהבת המורדים, חבורה של בנות עם כפכפי אצבע וחולצות וורודות של פוקס מתנפלות אלי עם תיקי יד של המורדים. וואו זה מבאס!!! כמו שאמרתי למעלה יש לי רק עוד שני בנים בכיתה שצופים בערוץ הילדים ולא באינטרנט. ואחד מוכן להתערב איתי עם 1000 שקל שלוג'יטה קוראים "מקיטה"...

KeNNy7

New member
איזה מפגר

לבג'יטה קוראים מקיטהLOL אצלי כולם בכיתה כמעט רואים דרגוןבול זי אבל בערוץ הילדים אבל הם כבר יודעים שקוראים לו ווג'יטה(נחשי מי הסביר להם...)

ב י ס ל י

New member
אני לבד בעסק...

הילד הזה אומר שביפנית ובעיברית קוראים לו "מקיטה" ואנגלית זאת טעות (כי הראתי לו תמונה של וג'י עם השם שלו באנגלית) אבל לילד הזה יש את המשחק ביפנית והוא יכול לשמוע (אופס.... שכחתי הוא לא ידע עם המשחק באנגלית או ביפנית עד שאני אמרתי לו) בכל מקרה. הוא מתעקש... יש לי את כל ההוחכות אבל.. אגב אני לא מאמינה שהשם שלו הוא בג'יטה! אני חושבת שהשם שלו וג'יטה וזהו!

KeNNy7

New member
השם

שלו בג'יטה ביפנית אבל הם מתכוונים ווג'יטה

Son Gohan

New member
ENOUGH!!!

שיקראו לו בג'יטה, ווג'יטה, מקיטה, ריבת חלב, אדידס, קוקו הליצן או איך שהם רוצים!!!!!! מה אכפת לכם?!?! כבר עברנו על הדיון הזה יותר מדי!!!!!!!!!! ~~~CLOSED~~~

למעלה