אממממ

אממממ

בסוף לא הוצאתי היום ת"ז
ולא החלפנו מסכות אב"כ תגידו ם בגיל 16 תופסים אותי בלי ת"ז עושים לי משהו

מוקפץ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אף אחד לא יתפוס אותך
אף אחד לא בודק את זה

אושר מ

New member
לא נכון.

בעיקרון בגיל 16 לא יעשו כלום. אתה חייב ללכת עם תעודה מזהה עליך רק מגיל 18. ובאשר ללא בודקים, א]פילוב אוטובוס מותר לבקש ממך ת.ז. ואם אין לך לא יתנו לך לעלות עלה אוטובוס.

actress

New member
תדע שאם אתה עובר ברמזור אדום ברגל

ותופס אותך שוטר ניצלת, אבל נראה לי שהוא יבקש את הפרטים של ההורים במידה והיתה לך תעודת זהות היית אוכל אותה ומשלם קנס.

keren007

New member
תגידו לי

מה קורה אם מישו מצתלם ותעודת זהות ומוציא תעודת זהות עם התמונה הזאת, וממש יום למחרת הוא עושה ניתוח פלסטי באף ובאוזניים, צובע את השער, מתלתל אותו, עושה שאיבת שומן, שם עדשות מגע צבעוניות וניתוח הרמת עצמות לחיים והרמת חזה, מה קורה? הרי לא יאמינו לו שזה הוא בתעודת זהות

swirrrly

New member
תשובה רצינית למרות שהתגובות

הציניות הן אינסופיות במקרה הזה, אין לי כוח לחשוב: יעשה עוד תמונה!! או, אני מניחה שכל הניתוחים הפלסטיים האלה פחות או יותר מתוכננים מראש, אז בטח במילא ידע לא לעשות תעודת זהות יום לפני.. ...
למה נראה לי שאני היחידה שממש תענה על שאלה רטורית? ...

JonnyBoy

New member
החוק בנושא הזה הוא ברור וחד משמעי

ובוא ניקח את הגודמא שאתה חוצה באור אדום: אדון שוטר תופס אותך, מוציא אותך מהאוטו (וממש לא מעניין אותו שאתה הולך רגל. לצורך העניין הוא ישתמש במכונית חולפת אותה יעצור סטייל שווראצנגר בפליקלק לאמצע הכביש עם אקדח שלוף וכרס מיבדלדת), נותן לך לשיר שירים של מכבי וללמוד בעל-פה תפריטים של פלאפל, זה אתה עושה עד שעוברת רכבת (ואם לא עוברת כדאי שתעצור אחת כמו שלמדת מאדון שוטר, וכדאי שתמהר לפני עונת הגשמים כי ידוע שרכבות משתעלות בחורף)
כמובן שכל זה לא תקף במקרה שנדרסת. במקרה כזה יש להחליף את המילה "שוטר" ב-"חובש" או "קברן" (לפי הצורך ולפי השער היציג של 3.321 שוטרים לחובש) ונסיים בציטוט מפי שדרן בתחנת הרדיו הסטודינטאלית "קול הקמפוס": "מצטער על האיחור, ככה זה שנתקעים בלי דלק" (I rest My case... (and now I can´t find it

BaMbA babe

New member
אני בצ´אט..!

ושלום לכולם! קוראים לי אריאל ואני ילדה מושלמת..(טוב נו... כמעט מושלמת) אז יאללה ביי

BaMbA babe

New member
אני בצ´אט!..

ושלום לכולם! קוראים לי אריאל ואני ילדה מושלמת..(טוב נו... כמעט מושלמת) אז יאללה ביי

למעלה