אממממ..

dylan

New member
אממממ..../images/Emo53.gif../images/Emo13.gif

היי, התייעצתי אתכם לא מזמן בקשר למצלמה דיגיטלית בפורום.. בכולופן המצלמה הגיעה היום (אולימפוס c-740) והכל בסדר חוץ מזה שהתפריט שלה ביפנית.. למישו יש מושג איך אני מחליף לאנגלית? גם דיסק ההתקנה (information disk זה נחשב התקנה? הוא הכרחי או רק למידע ותוכנה להצגת תמונות?) ביפנית.. עכשיו גם ראיתי שעל האריזה כתוב for use in japan only.. מישו מכיר? נתקל? יכול לעזור? בתודה מראש

bzini

New member
בעיה

דבר ראשון לגבי דיסק ההתקנה אין לך מה לדאוג, אתה לא ממש צריך אותו. כל מחשב עם Windows 2000 ואני חושב שאפילו 98 יזהה את המצלמה בלי בעיה ללא כל התקנה (בשביל זה המציאו את ה USB). הדבר היחיד ששווה להשיג מהדיסק הזה הוא המדריך השלם של המצלמה בפורמט PDF שכנראה נמצא רק ביפנית על הדיסק שיש לך. החדשות הטובות הן שיש את כל המדריכים באתר של Olympus באנגלית, פשוט גש לאתר ותחפש שם. לגבי החלפת שפת הממשק של המצלמה זה עלול להיות יותר מסובך או אולי אף בלתי אפשרי. תנסה את כל התפריטים עד שתראה אנגלית. לחילופין, אני מצרף מסמך עם הסבר מועתק מהמדריך של ה C750. יש סיכוי שאין כלל ממשק אנגלי למצלמה, כמו בהרבה מוצרים שמגיעים מיפן. בהצלחה.

dylan

New member
אהה..../images/Emo4.gif ../images/Emo51.gifרבה

אמממ.. טוב, אני אתקשר אליהם ואם אין אפשרות לתפריט באנגלית נראה לי שאני אחזיר את המצלמה.. אין לי מה לעשות עם מצלמה שאני לא יכול לתפעל כמו שצריך..

DOOM123

New member
MDK זה מסביר את הבעיות

לצערי אני מפנה אותך לקישור הבא :

להחליף או להחזיר.יש כאן הטעיה

מכוונת או טעות של מישהו:הרי לא מצפים שהציוד האלקטרוני הנמכר בארץ יהיה עם תפריט יפני בלבד.יש כאן אי מסירת נתונים מספיקים הגורמים לאי שימוש במוצר.אם יכלו להדגיש שהיא 'חדשה'ולא 'משוחזרת' יכלו לציין שהתפריט הוא בשפה היפנית-לדוברי יפנית בלבד. נשמח אם תעדכן אותנו כאן בהמשך ההתפתחות.

dylan

New member
מעדכן ../images/Emo13.gif

התקשרתי לפני כמה דקות לMDK ואיש מאוד נחמד הדריך אותי שם איך להגיע לבחירת השפה במצלמה ועכשיו הכל באנגלית (יש גם גרמנית ועוד שפה או שתיים
).. אז הכל בסדר בעצם.. חוץ מחשבון הבנק ההולך ומצטמצם שלי
המון
לכל מי שייעץ והתעניין.

למעלה