אממממ התלבטות...

אממממ התלבטות...

אני חושבת אם לשים תמונה שלי פה או לא...אני מפחדת שיפרסמו אותה וכאלה...אתם יודעים-אינטרנט... אני מתלבטת!

אוקי חברים....זאת אני.....

וואי איזו התרגשות! טוב,בעיקרון זה לפני שנה בערך,שנה וחצי,אני בעיקרון עם משקפיים... תהנו....

מייקל21

New member
נועה!

עכשיו המכות מבוטלים! איך אני ארביץ ליפיפיה כמוך... :) (ואגב - את נראית יותר מ15)

איזה מותק!

דווקא שם היתי בת 14 אבל...נה...זה לא חשוב.. בעיקרון אי קיבוצניקית שמרנית ... גדלתי והתפתחתי קצת...אני לא כמו בתמונה עכשיו (צר לי מאוד אם אני מאכזבת...) יש כאלה שאומרים שאני יותר יפה ויש כלה שאומרים שפחות-בוא ניפגש!!! וואי איזו התרגשות!!!חחחחח

../images/Emo9.gifמה הקשר לקיבוצניקית?

אפילו שהבגדים לא משהו והשא הזה הוא מול הבית...מה הקשר?

לירן מם

New member
חח ואת עוד התביישת...תתגאי בעצמך!!

הלוואי עלי!!! ועוד קיבוצניקית בנוסף להכל.... חחחח

אה כן זה ידוע!

אבל תלוי איזה קיבוץ... חחחח כאלה שמפגיזים אותם או לא? סתם זה לא קשור-פשוט בדיוק היה בום! בטח עוד קאסאם על שדרות...נראה לי כבר מפסיקים לדווח על זה!נמאס...

ZVI Z

New member
נועה בקצב הזה

אנלא יהיה המתנחל היחיד שבפורום.. ואת מצחיקה אותי(לא באשמתך) כי אני יתן דוגמא מאצלנו,פעם היו מדווחים שזרקו אבנים על מכונית.היום גם כשיורים בדרך כלל לא מדווחים,זה הכל לפי האינטרסים עכשיו יש אינטרס של ליצור שקט מדומה(שאינו באמת קיים) וגם כי יריות היום בלי נפגעים זה כבר באמת לא 'שווה'.

זה נראה לך מצחיק?!

יאללה איפה השלום כבר (וואו!אני מפתיעה את עצמי...איזה גל אופטימיות!~) מתנחלת?אני לא! עדיין לא הבנתי את הקטע של המתנחלים...! חח מצחיקה אותך לא באשמתי?אה..כי אני פשוט לא בנאדם מצחיק? טוב...צבי...פסדר...תזכור...סתם! לא נראה לי שיש להם אינטרסים...זה פשוט שיגרה..מה ...כל מבזק חדשות הם יגידו-יריות ואבנים בלה בלה בלה ....זה משעמם.. לא זה לא צודק אבל לך תתווכח איתם (הרי אתה מת על זה!) ונסיים עם שיר אופטימי שכזה... עוד יבוא שלום עלינו,עוד יבוא שלום עלינו, עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם... אני מבטיחה לך שמי שכתב את השיר היה מסומם עם אקסטזי ונכנס לאופוריה!

ZVI Z

New member
כן זה מצחיק

חזרתי לא מזמן מאזכרה וסבתא שלי בכתה שם ועמדתי להתפוצץ מצחוק כי תחשבי על זה שניה-אם זה לא היה עצוב או אם נגיד זה היה קורה בפיליפינים היית צוחקת על כל המצב הזה לא יבוא עלינו שום שלום,צר לי לאכזב אותך ואת סתם קיבוצניקית שלא מבינה מהחיים שלה(לא להתעצבן נשמתי)אז לא תביני את ה-'קטע ' של המתנחלים

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתה כזה מעצבן לפעמים! שים לב מה אתה אומר כבר! אני רצינית!

ZVI Z

New member
אם את אומרת

לא יודע לא יודע אז אני מטומטם בסדר? מקבל עלי את האחריות לכל דבר רע שקרה ברדיוס של 300 ק"מ ממני.

ZVI Z

New member
נווועה

תמונה הרבה יותר טובה מזאת ששלחת לי.. anyway keep up with the hard work

למעלה