אממממ......הצעה...

Miss Pigmelion

New member
אממממ......הצעה...

אוקה...אני מציעה שאוי אולי אולי נכתוב משהו משותף בפורום שקשור כמובן, איך לא לרומח הדרקון, כמו שעשיתם פעם עם האיך זה היה באמת, אז משהו דומה, למשהו יש רעיון? או משהו אחר כמובן, משהו נחמדי....

Time & Death

New member
זה לא ילך...

ניסו את זה פעם בה"פ הספר.. לפני דיי הרבה זמן. וקרה מצב שפשוט אנשים מסוימים התעלמו מחלקים אחרים שאנשים כתבו. למרות שהרעיון נחמד...

סנדרין

New member
לא-לא-לא. ../images/Emo142.gif

מדברים על פאנפיק, שמסופר בו, בין השאר, על הגולשים בפורום.

Time & Death

New member
אני לא מפגרת, אני יודעת מה זה

פורמפיק, כתבתי כמה כאלו בחיי. אני חשבתי שהיא התכוונה שמישהו יתחיל, יפסיק בשלב מסוים, יעלה את זה לפורום, ואז מישהו אחר יכתוב המשך וכן הלאה. בכל מקרה, אנשים פה לא מכירים אחד את השני טוב מספיק בשביל לכתוב אחד כזה. ואין טעם לכתוב פורומפיק אם אין לך תכונות מובהקות שאת יכולה להקצין.

nedisrael

New member
צודקת. לא מכירים פה מספיק מסיבה אחת

הפורומים פה הרבה פחות חופשיים מפורומים אחרים. קללות ממש לא מתקבללות על הדעת, אפילו אם לא מפנים את הקללה כנגד משתתף בפורום. אני מתכוון לכך שרוב האנשים די עצורים בפורום ולכן קשה קצת להכיר. אני נמצא בפורום אמריקאי עם מעט פיקוח ושם באמת מכירים אחד את השני. אז הפיק שנכתב היה מצוין. מה כבר יהיה אפשר לכתוב על מישהו פה?

Time & Death

New member
על מישהו בפורם הספציפי הזה אי

אפשר... בפורום ה"פ זה דווקא הולך דיי טוב. היה אחד בזמנו, שלא היו בו שמות אלה הוא הלך לפי תכונות מוקצנות או ניקים. וזה היה קורע למדיי.. עדיין יש לי אותו איפשהו שמור. אם היינו מכירים אחד את השני טוב זה היה נחמד, אבל אנחנו לא אז אין טעם.

SaberTooth

New member
את משווה את ה"פ לפורום שלנו../images/Emo35.gif

פורום ה"פ פשוט מגובש בטירוף, אנחנו... וול.. לא.

כן... אבל

זו הסיבה שאצלנו קל יחסית לקלוט חברים חדשים, בעוד שאצלם זה דורש די הרבה השקעה רק להבין מה קורה (אני מתכוון לרוח הכללית של הפורום, לא לשירשור זה או אחר).

Time & Death

New member
למה אתה מתכוון ב"רוח הכללית של

הפורום"? אז כן, יש כמה בדיחות שרצות שחדשים לא ממש יבינו (כמו "לקסם יש זין" או כל קשרי המשפחה הרבים שרצים שם) אבל הפורום בכלליות הוא פורום מאד חם, ולא צריך יותר מדיי השקעה כדי להבין מה קורה, תוך יומיים שלושה אתה כבר מכיר את כולם וכולם מכירים אותך. לפחות ככה אני רואה את זה. וחוץ מזה, זה פורום מאד מגובש כי האנשים שם בקשר גם מחוץ לפורום, באייסי למשל. לכמעט כל חברי הפורום יש לפחות 10 מספרי אלפון ופלאפון של חברי פורום אחרים. כולם יודעים מי גר איפה, באיזו כיתה כל אחד לומד מתי הימי הולדת של כל אחד וכו'. אם אנחנו היינו כל כך מגובשים היה כיף לכתוב פורום פיק... אז יאללה, תזיזו את התחת ותגרמו לגיבוש!

אפשר להתאים ארועים אקטואליים לקרין

כמו שהיה חברי הרומח בליל הסדר, עכשיו נעשה- עולם קרין בהשבתה מוחלטת. אבירי טאקיסיס יושבים לצד אבירי סולמניה בהפגנות ענק ודורשים הטבות כספיות, זכויות סוציאליות ויחס טוב יותר מצד הקהילה המקומית. מגדל ווירת מושבת, ורק האקדמיות לקסם (חינוך מיוחד) פתוחות בשיבושים קשים. נתתי רקע כללי, אתם מוזמנים להמשיך כפי רצונכם ולהגיד מה הדמויות עושות. מקווה שעזרתי.

וחוץ מזה

הנה גם מה שכתבתי על "איך תדעו שהדמויות ביקרו לכם בבית", וזכיתי לממש תגובות מעטות, אז עכשיו תתייחסו יותר.

למעלה