אממממ ביי לכם[?]

אממממ ביי לכם[?] ../images/Emo142.gif

כמו שבטח שמתם לב אני כמעט לא כותבת כבר בפורום
יש לי יותר מדי לחץ בלימודים ויותר מדי בגרויות ושטויות על הראש, שאני כמעט לא מקדישה לפורום :| אז הגיעה השעה שלי לעזוב אתכם, בתקווה שיגיע מישהו ויחליף אותי בצורה הכי טובה שיש! חג שמח, מי יתן וסאמרלנד תחזור מהר והמון אהבה, יפעת

yotaml

New member
לא!...יפעת דונט גו...

ממשל חבל שאת עוזבת את הפורום כי הבאת ממש דברים טובים ותרמת המון כדי לנהל את הפורום בצורה הכי טובה... אז לא נשאר לי עוד חוץ מלהגיד בהצלחה בלימודים ו...חג שמח!.

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לסירופ מייפל מקולקל על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בבגרויות ובהמשך הדרך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

0Twisted Angel0

New member
לא יצא לי כול כך להכיר אותך אבל....

די התרשמתי לטובה מאופן הניהול, אבל אני מבינה את הסיבה לפרישה שלך. בכול אופן בהצלחה רבה רבה בלימודים! חג שמח! מקווה שבכול זאת תבואי לבקר

אווווויי../images/Emo10.gif

היה נעים להכיר אותךך.. ניהלת את הפורום יפהה וטובב.. ואל תדאגי.. הפורום ימשיך ואם את רוצה.. אנחנו כולנו תמיד פה!! בהצלחה בלימודים.. וחג שמח!!

רזי רז

New member
../images/Emo4.gifחבל...

נהננו שהיית פה... המון המון הצלחה בכל מה שתעשי!! נשיקות מפורום סאמרלנד!! סליחה שאני כותבת בשם כולם אבל נראה לי שככה כולם מרגישים..!!! וגם אם לא אז שתדעי שאני חושבת ככה...

נופר 247

New member
באסה...../images/Emo10.gif

חבל שאת עוזבת .. לא ממש הספקתי להכיר אותך אבל לפי מצב הפורום רואים שעשית עבודה נהדרת...מקווה שאחרי בגרויות (או לפחות בחופש) תחזרי...

למעלה