אממממ אנשים

s h u r i k

New member
אממממ אנשים

אולי כל מה שכתבתי לא ישמע קשור אחד לשני, ישמע למישהו טיפשי, ילדותי או סתם מיותר אבל אני פשוט מרגיש שאני רוצה שכולם יקראו את זה!! זאת הייתה בעצם תגובה שלי לאנוט בקשר להודעה שלה שהיא הייתה בדיכאון ולא יכלה ללמוד ורציתי גם ליכתוב שהיה לי מיקרה שדיכאון הרס לי את הלימודים אבל זה יצא משהו לא מובן אבל אני בכל זאת רוצה שתיקראו את זה.... רוצה פשוט לשתף אותכם!! ואנוט, אני אומר מראש, תודה לך על הכל!!! רק ביזכותיך הצלחתי להגיע לכל המסקנות ולפיתוח דף חדש.... אני כל כך אוהב אותך!!! אז קבלו(זה נישמע קצת לא קשור): =)) את האמת הייתי פשוט ילד גאון.... צפו לי עתיד דיי מזהיר בכל התחומים, ביסודי הייתי התלמיד האהוב על רוב המורים והם תמיד לקחו אותי לכל מיני תחרויות ובכתה ו' ניבחרתי להרצות מול 100 איש ממשרד החינוך על עבודת חקר שעשיתי... בחטיבת הביינים קצת הידרדרתי כי ניכנסתי לכל הקטע של הסמים וכשישבתי בכיתה במקום להקשיב עשיתי לעצמי רשימות של כמה אנשים צריך ליקרוא כדי ללכת ולסדר עניין במקום ההוא ומה צריך לעשות כדי לימנוע מזה זה וזה ליקנות עוד מנה... קיצר הייתי כולי בעניין של לעזור לחברים (חברים זה הדבר הכי חשוב בישבילי, אני אתן את החיים שלי בישבילי מישהו שמבחינתי הוא חבר אמיתי)!! וכמובן הלימודים היה עניין שולי אצלי... וגם כשניסתי קצת לחזור ללמוד פשוט התחלתי לא להבין דברים הכי פשוטים, איבדתי את היכולת להיתרכז הייתי פשוט מרחף בשיעורים, הייתי בכיתה אבל בעצם הייתי בעיסקה הבאה או בקטטה הבאה!!.... קיצר נישרטתי קשות מהעישון הפסיבי של כל הנאפס הזה!!! ב12 באוגוסט 2003 החבר הכי טוב שלי מת ממנת יתר... זה פשוט הרס אותי מכל הבחינות... אפילו שהיה לי את החצי חודש הזה עד תחילת הלימודים לא הצלחתי לצאת מיזה והחודשיים הראשונים של השנה לא ביקרתי בבית ספר הייתי בדיכאון טוטאלי... לא רציתי לחיות ולא הרגשתי שיש לי בישביל מה לחיות... אחרי חודשיים קצת חזרתי לעצמי והפסקתי להבריז מהבית ספר אבל בעצם זה לא עזר לי בגרוש... סתם ביזבזתי זמן גם ככה הייתי כולי קבור בעולם שלי, עולם שהכל חרא ואין תיקווה לחיים האלה קיצר הדיכאון הזה!! רק חודשיים לפני הבגרות בהיסטורי ואחרי שהיכרתי מישהי שקצת החזירה לי טעם לחיים קלטתי שאני פשוט לא עובר את השנה הזאת... אז לקחתי את עצמי ביידים וחזרתי ללמוד אבל בכל זאת הרגשתי כבר שאני לא אותו דבר, שאני לא יכול להיתרכז ליותר מ10 דקות וגם התחילו לי סיוטים ובגללם לא ישנתי בלילות ונירדמתי תמיד בכיתה, אבל איכשהו הצלחתי בכל זאת ללמוד והוצאתי בבגרות בהיסטורי 89.... היתי מרוצה מעצמי חחחח!! קיצר עכשיו אני פתחתי דף חדש לגמרי אני הפסקתי לחיות בעבר אלה רק להיזכר בו- הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לישכוח שום חלק ממנו... זה הביא אותי למה שאני היום... השנתיים האלו לימדו אותי כל כך הרבה שאפילו ניסיון חיים של 10 שנים בישבלי לא מישתווה לזה, והשנתיים האלו כל כך חיזקו אותי שאני חיי עכשיו בהרגשה שאני יכול לעבור הכל ואם עברתי את זה אז כל השאר קטן עליי.... קיצר למרות שאני כבר לא יכול לחזור לגאון שהייתי ואני לא יממש את את כל מה שצפו לי בתחום הלימודי כי אני פשוט שרוט.. ניראה לי אני דיסלקט חחח אבל זה לא ימנה ממני לעבור את השנתיים הבאות בצורה הכי טובה שאני יכול ולהגיד בסוף שעשיתי את כל מה שיכלתי (כניראה שזה יהיה פחות, אני עצלן תחת חחח) כדי להגיע לתוצאה הזאת וגם אם זה לא יהיה 90 או 100!!!! אני לומד בישבילי ולא בישביל אלו שהציגו לי את הציפיות שלהם ממני.... ומכיוון שאני יודע מה אני רוצה לעשות בעתיד ואני פשוט מרגיש שאני בצבא יכול לממש את כל המטרות שאני בגללם בעצם קיים אחוות האחים ואת ההרגשה שאני פשוט יכול לתת את החיים שלי בישביל מישהו בלי לחשוב אפילו לרגע שאולי בעצם עדיף שלא (בנתיים רק אנוט עונה לקרטריון הזה)..... קיצר אני לא יודע מה ניסיתי להגיד בכל החפירה הזאת אבל פשוט שפכתי את כל מה שהיה לי על הלב וזה חלק מאוד חשוב בישבילי לשינוי שלי... ואני מרגיש עם עצמי עכשיו כל כך טוב שאני אפילו מרגיש בלב שלם פעם ראשונה מזה שנתיים שהחיים יפים (רק שאני צריך חברה.. חחחח
)!! קיצר לא יודע מה ניסגר איתי ומתי אני יפסיק כבר עם הקיצר הזה?!?! =//

ora s

New member
אמממממ

לא ממש יודעת איך להגיב לזה.... בכל מקרה אני שמחה שפתחת דף חדש והחיים יפים לך תמשיך ככה... "דברים טובים" אתה יודע...
אהה ופעם הבאה נקודות בסוף משפט לא יזיקו

wildgirl1

New member
כול כך לא פאתטי!!!!

שורקה כול הכבוד שהחלטת לשתף אותנו!!! |חיבוק ו עוד
אחד

סחתיין על הכנות

צריך ביXים כדי להוציא את כל האיכסה הזה בפומבי.. לפי דעתי, אם באמת עברת שינוי ל"עצמך" הקודם, הפוטנציאל שלך עדין נמצא. רק תן לזה זמן לתפוס שוב.

s h u r i k

New member
אני בחיים לא יחזור לעצמי הקודם

פשוט אין מצב שזה יקרה!!.. וטוב שזה ככה, אני אוהב את עצמי עכשיו איך שאני. (נקודה בשיביל אורה)

the freaky girl

New member
שורקההההההההההההההההההה

חמוד פשוש בונבון...
אתה לא יודע איזה כיף לקרוא דברים כאלו בשבילי.. :] אני נורא שמחה שאתה מרגיש איך שאתה מרגיש עכשיו, כי זה מאד נפלא
חחח.. ני מרגישה היפית בזמן האחרון..

שורה.....! כל הכבוד לך!

ואל תפסיק עם הקיצר הזה...
מממ... אני מקווה לא להידרדר... ובקשר ל"למות בשביל חבר אמיתי או חברה" בזה אני איתך עד הסוף!!!! ביינתים אני אהיה מוכנה לעשות את זה רק בשביל אבא שלי וחברה שלי- נסטיה... אנחנו עוברות/עוברים חוויות כלכך קשות ביחד... אני מוכנה להקריב תחיים שלי רק למענה/ למענו(אבא שלי או חברה שלי- אושניהם יחד!) וכל מה שכתבת זה ממש נוגע ללב!
הצבא... זה בערך העתיד שלי...
טפו טפו טפו
ואני גם מקווה שתסביר לי מזה נאפס.. כי אין לי שום מושג בכל החררה הזאת...של הסמים.... ורק שתדע-89 בבגרות זה ציון מעולה!!!!!!!! לא ניראה לי שאני יצליח לעבור את 70 חחח...

Elanora

New member
הייש..../images/Emo78.gif

רואים שכל התהליך שעברת בהחלט חישל אותך.. ישר כוח!!

wasted years

New member
אני עם פה פעור../images/Emo2.gif

חשבתי בהתחלה שזה סיפור שבדית מהראש, אך מהר הבנתי שזה בעצם אתה. אני גאה בך, כמו כולם.

v o d k a

New member
WOW...

קראתי את כל מה שאמרת באיזה חמש שניות מרוב שזה היה כל כך מרתק... חחחח כל הכבוד על התהליך- אני בעד תהליכים ותובנות עצמיות- יש אנשים שלא היו חווים ועוברים את זה גם אחרי כל החיים שלהם... ואני חושבת שלמרות שלא כל החוויות היו חיוביות- יש לך מזל, כי רק ככה אתה יכול באמת להיות מאושר ולהבין שהחיים יפים! ורק ככה למדת המון והגעת עד הלום...

למעלה