אממממ... אין כותרת

wee man

New member
אממממ... אין כותרת

היום פעם ראשונה שניסיתי לישון צהריים (בהשראת לימו המתוקה) כדי לנסות ווילד.... האמת שלא ממש הלך לי אבל ישנתי איזה שלוש שעות (השלמתי כמה שעות שחסרות לי מלילות קודמים) אז זה גם היה בסדר.... אני ימשיך לנסות וכשאצליח אפילו התחלה של משהו אני יספר לכם חוץ מזה, מה קרה שבזמן האחרון הפורום מת? כבר כמה ימים שבקושי כותבים כאן הודעות... שלכם ינון

לימונדה

New member
:) איזה כיף לי אני מתוקה!!!!!!:)

אני שמחה שנתתי לך השראה... אני ישנתי היום צהריים הרבה זמן אבל מה שרציתי להגיד זה כמה דברים... אחד- אני משתדלת לכתוב פה כמה שאני יכולה פשוט בבקרים כבר אין לי זמן (תוכל לקרוא את זה בפינה היומית שלי...) ואני באמת משתדלת לשתף אתכם... שתיים- אני שמחה שישנת צהריים.... אולי עכשיו תגלה את התענוג שבלהשלים שעות שינה... שלוש- גיליתי מה היו הרעידות שחוויתי כי אתמול בלילה ניסיתי וילד לפפני שהלכתי לישון... וגיליתי שזה פשוט מצמוצי עיניים מאוד מאוד חזקים כאלו שבגלל שהייתי מטושטשת לא הבנתי מה זה... אבל אני עדיין לא סגורה על זה שמה שחוויתי בפעם הקודמת היו באמת רעידות... בכל אופן אתמול נרדמתי ממש לפני החצלול... :((( לא נורא!!!! בכל אופן יהיה טווף! אוהבת: לימו!

Dazed&Confused

New member
בקשר לרעידות

אולי חלכם לא יודעים, אז רציתי להגיד שיש שני רמות של רעידות. יש רעידות כאלה קטנות, כמו עיקצוצים או זרמים חלשים, שאני מאמין שכל אחד שינסה ווילד כמו צריך ירגיש תוך פרק זמן. זה דומה למה שמרגישים כשאיבר בגוף נירדם. יש סוג אחר, שבו זרמים ממש חזקים עוברים בכל הגוף, מרגישים את זה ממש חזק ויש תחושה לא שגרתית בראש, קשה לתאר. זהו, רק שיהיה ברור...

wee man

New member
לא ידעתי, אז

זה אומר שכמעט כל פעם עד עכשיו שהתנסתי בווילד היו לי מאין עיקצוצים קטנים אבל לא הייתי בטוח אם זה קשור לווילד או שזה סתם תודה שהבהרת לי את זה, זה נותן לי עוד קצת מוטיבציה להבין שאני מתקדם לאנשהו.... ינון

Cheetah

New member
לא היית מגביל את זה רק לשתי סוגים.

אם מתוך עיקרון של אי ודאות לגבי החוויות של אנשים אחרים ואם מתוך זה שרק אצלי אני יכול לחלק את זה ליותר משתי סוגים. הסוג האיכותי ביותר זה "זמזום קוטל-אוזניים-עוצר-נשימה" :) מזמן לא היה לי כאלה יש גם ויברציות בתוך חלום ד"א, ובעצם ויברציות הם אולי שונות בכל מקום שונה של "נקודת התפיסה", שלא לדבר על כך שאולי אפשר לדבר גם על רמת העוצמה של הויברציות

Dazed&Confused

New member
צודק, אבל...

בכלליות אני חושב שזאת חלוקה פשוטה ודיי כללית שיכולה להבהיר קצת את בקשר לקצוות השונות של הוירבציות. כמובן שיש עוד סוגים, ורמות, וגם בתוך החלום כמובן. אבל זה כבר שלב אחר... "זמזום-קוטל-אוזניים-עוצר-נשימה" :) אחח... גם לי מזמן לא היה כזה..

דנה^^

New member
הפורום לא מת! ../images/Emo122.gif

אז די לנסות לקבור אותו.. לדעתי פשוט רובנו עסוקים מאוד לאחרונה ולפחות לי יש בקושי זמן לבוא לכתוב ולהגיב אם בכלל יוצא לי להגיע למחשב.. זו תקופה מאוד לחוצה ואתם לא רוצים לדעת על חלומות שהיו לי (נזכרתי בהם במהלך היום) מרוב הלחץ.. עוד דבר מעניין שכל כך הייתי תקופה בבאסה שרק היום תוך שיחה מקרית הבנתי שהייתי כזו מפגרת.. אבל לא חשוב.. לענייננו- היו גם כמה פעמים (אני מודה) שחשבתי להגיב להודעות אבל אז לפני שהתחלתי לכתוב הבנתי שזה יכול להישמע עוקצני אז וויתרתי.. אני מבטיחה להשתדל לכתוב יותר וזהו.. בהצלחה לכולם! דנה.

למעלה