אממממ, אז ככה

החיבור

New member
אממממ, אז ככה

יבש פה, אז אני אנסה להחיות את העניינים: פרינס ושילה אי - היה רומן או לא? היו אירוסים או לא? דעות, כמו גם מידע פנימי, יתקבלו בברכה.

לדעתי לא היה

הייתי בשתי הופעות שהיא תופפה אצלו ועל הבמה לא נראה שיש קרבה או משהו.. חוצמזה היא הזדקנה פחד..(בתמונה)

החיבור

New member
טוב, אבל...

"על הבמה" זה לא מה שמשקף יחסים אינטימיים. הבחור גאון בלשגל כל דבר ואדם שנמצאים איתו על הבמה (אבל זה מדויק יותר בלשון עבר). אם "על הבמה" היה משקף, אז בוודאי שאפשר היה לחשוד שהוא היה גם במערכת יחסים גם עם קאט (מה שכביכול לא היה ולא נברא - גם לטענת שני הצדדים וגם כי הוא עוד היה עם סוזאנה בתקופה של 87', או שלא - איך אפשר לדעת?!). בכל אופן, בכתבה המצ"ב, שילה מצוטטת כאומרת שהם אכן היו מאורסים. אמנם אי אפשר לדעת בוודאות, כי אחרי הכל - התקשורת ידועה בחוסר הנאמנות לדברי המקור, אבל בכל זאת... אה, ולדעתי - היא נראית מעולה לגילה. אגב, אפשר לשאול באילו הופעות שלו היית? הסקרנות, הקנאה
... אההה!

הייתי

בשתי הופעות של לאבסקסי ב- 88. בהופעה השניה הייתי בשורה הראשונה, היה אחלה. לפני ההופעה מכרו לנו בוטלגים של האלבום השחור. אח איזה ימים..

החיבור

New member
cause Lovesexy is the one

נו, אין פלא שאת/ה אוהב/ת חתולים! Cat המלכה!!!! דרך אגב, הידעתם? לפני כעשור, רכשתי בהולנד את Lovesexy מס' 1 ב - VHS, ויש עליו את שני חלקי המופע, ללא הפסקה, ברצף! שמעתי שיש המון פאק-אפים כאלו (לחיוב ולשלילה) בכל העותקים. יש מישהו שרוצה להוסיף משהו?

HeavenlyB

New member
גם העותק שלי כזה

אמנם יש חושך בין שני החלקים אבל עדיין שומעים את הקהל. לגבי שילה, אני מאמין שלא, כי הוא לא היה ממשיך להשאר איתה בקשר ולנגן איתה.

למעלה