אממממ...אוף-טופיק!

driftwoodstav

New member
אממממ...אוף-טופיק!

מה אתם חושבים על זה שלימור לבנת, שכזכור לכולכם- לא עשתה בגרות, רוצה להוריד את השיטת המיקודים? סתיו

lonely TearDrop

New member
ארר.. אני בעד הפגנות או משהו..

חייבים לעשות משהו! רק שביבי לא ינסה לעצור אותנו!! עלאק מדינה דמוקרטית.. אנחנו לא רחוקים מדיקטטורה!!! אני חושבת שזה פשוט כישלון על מגש של כסף (??)

היא מפגרת בצורה אסטרונומית.

שאמא שלי היתה בתיכון, לא היה להם מיקוד, אבל היה להם פול שעות וככה הם הספיקו את החומר לבחינה בכיתה. *קיצוץ בשעות הלימודים שהיה ב-93 נראה לי* אני עכשיו בתיכון, בקושי הספקנו את החומר של המיקוד בכיתה. שנה הבאה רוצים לקצץ עוד שעה מהמערכת. אז איך נספיק את כל החומר? תגידו לי! אם עכשיו אנחנו לא מספיקים, אז איך נספיק אותו? זה לא שמבטלים את המיקוד ומוסיפים שעות, שבזה יש הגיון כלשהו.... למישהו יש מושג למה היא בכלל עושה את זה?

driftwoodstav

New member
סיבה מאוד פשוטה...

היא פשוט מאוד מטומטמת! תעודת בגרות אין לה. סתיו

משפט דו משמעי

חחח התכוונתי שהתכנית אינפנטילית.. אבל אפשר לומר את זה גם על לימור

תבטיחו לי ש

(פותח פס'-סתם סתם!!) אני מארגנת משהו עם כל השיט הזה של לימור ליבנת ואני מבטיחה שאני יעשה דברים הגיוניים ואני יחשוב על משהו טוב, אבל כל מי שאמר שהוא נגד זה, בבקשה תשתפו איתי פעולה במערך שאני לא יהיה לבד ואצטרך להתגונן מול הכלבה הזאת!

hitchkok

New member
אמרתי את זה בפורום נוע"ל,

ןאני אגיד את זה שוב. חבורת צבועים!!! הרי אם היא הייתה מחליטה להפעיל מיקוד על 60% במקום על 40% כולם היו צועקים על "החלטות פופוליסטיות שהורסות את החינוך". יבוטל המיקוד לאלתר. אגב, זה לא באמת ישנה מבחינת החומר הנלמד, כי המיקוד מפורסם לאחר שנלמד רוב החומר.

לא בדיוק

בבחינה בודקים את האיכות של התשובה שלך ולא את כמות החומר שהצלחת לזכור, ולכן זה לא ממש עקרוני אם תדע מי זה ריב"ז ומה-שמו ואם לא תדע מי אלו.

hitchkok

New member
האמת היא שזה ממש לא נכון.

אני מניח שאת מדברת על היסטוריה, אז בהיסטוריה מאוד חשוב לציין הרבה תאריכים ושמות, כי מורידים על זה נקודות. זוב, זאת שיטה שאני לא מסכים איתה, אבל מה לעשות.

למעלה