אמממממ.....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אמממממ.....

אם בא לכם אתם מוזמנים.... על מנת שנכיר אחד ת'שני יותר טוב.... חלק ראשון- פרטים: שם: מירי יום-הולדת: 22 אפריל. מקום נוכחי:ר"ג. ישראל צבע שיער:שאטני (כמעט טבעי
) סימן בגלגל המזלות:שור בתוך הבית או מחוץ הבית:בפנים! חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: נעליים גבוהות עם עקבים. הרגיל... השיער שלך: דווקא היום לא עשיתי את התסרוקת הרגילה שלי. היום אני עם קוקו-בלופ (עדיין קוראים לזה ככה?) העיניים שלך:כחולות גדולות החולשה שלך:אני מאמינה באנשים (או יותר נכון- תמימה) הפחד שלך: לא להתחתן. הפיצה המושלמת: עם תירס ופטריות. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): אין לי. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: כשאני אחזור מהעבודה אני אלך לישון
זה אפעם לא קורה
הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): עיניים וחיוך הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: עיניים הזמן שאתה הולך לישון: זה תלוי- כשאני קמה ב5 אני הולכת לישון ב22:00. אבל בימים אחרים אני הולכת לישון ב1. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין צעירה... הזיכרון הכי טוב שלך: כשהאחיין שלי נולד ואני הייתי בחדר לידה. כשאח שלי הודיע שיש להם בת
חלק רביעי- אתה מעשן:ניסתי זה אף-פעם לא המשיך יותר מזה מקלל: משתדלת שלא. שר טוב:לפעמיים. מתקלח כל יום: בוודאי רוצה ללכת לצבא: עברתי את זה כבר.... אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: גם את זה עברתי. והאמת- שאני מאוד מתגעגעת רוצה להתחתן: בוודאי. מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בדרך-כלל כן! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): חום גבוהה נקרא? אני רצינית! חושב שאתה מושך: לפעמיים חושב שאתה פריק בריאותי: כן מסתדר עם ההורים: כשאני לא גרה איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לשמיכה - כן. מנגן בכלי: פסנתר חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא התמזמזת: לא יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: לא. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: גוונים נקרא? גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: לא נתפסת עושה משהו רע: אני לא זוכרת קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): לא הבנתי ת'שאלה
חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: בקרוב.... כמה ילדים אתה רוצה: לפחות 3 ואני רוצה לאמץ. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לבן- מתן. לבנות- שי,ליאור ודורון. תאר את חתונת חלומותיך: אפילו ברבנות העיקר שיהיה לתמיד. באיזה גיל אתה רוצה למות: אממממ..... 80! מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: קופירייטר / תסריטאית. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: כל מקום בעולם טוב בשבילי. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): ארה"ב חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: חולצה כחולה עם חצאית כחולה. מצב הרוח שלך אכשיו: אממממ.... משועממת... הטעם הנוכחי שיש לך בפה: יש לי מסטיק בננה. אז- תפוז
השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:דווקא מסודר
העיצבון הנוכחי שלך: לקוחות מ ע צ ב נ י ם הריח הנוכחי שאתה מריח:אני בתוך משרד. תדמיינו. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לעבוד
התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: THE CORRS, SHANIA TWAIN הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): "חברים" הדאגה הנוכחית שלך: שכר-דירה הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: ג'ורג'
ואו, זה ארוך.............

i love gina

New member
מירי, נראה כאילו אנחנו היחידים פה..

אז אני גם יענה שיהיה קצת מעניין... (בעצם אנחנו לא לבד, יש עוד כמה צדיקים... איפה אתם אבל!? תכתבו קצת!!!) טוב, עכשיו הסתכלתי שוב על כל האורך שכתבת, וקלטתי איזה ארוך זה, והבנתי שיש לי מחר מבחן בפיזיקה... אז לא נראה לי שאני יכתוב כ"כ הרבה... יאללה ביי

roicarey

New member
חחח

אני מכיר את ההרגשה שקמים בבוקר ואומרים: יו כשאני חוזר, אני הולך לישון!!! ובסוף לא...

גמני.....

חלק ראשון- פרטים: שם: אופליה יום-הולדת: 29 נובמבר מקום נוכחי:ת"א. ישראל צבע שיער:ג'נג'י סימן בגלגל המזלות:קשת בתוך הבית או מחוץ הבית:שניהם חלק שני-תאר הנעלים שלבשת היום: מגפיים בצבע בורדו השיער שלך: תלתלים. העיניים שלך:חום בהיר. החולשה שלך:רוקנרול הפחד שלך: אין לי.. הפיצה המושלמת: טונה עגבניה ופפרוני. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה במסנג'ר(Messenger): יש לי אבל אני לא בבית. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לחזור לישון!!!! הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): שיער ועיניים. הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: הכל!!!! הזמן שאתה הולך לישון: אני כל היום ישנה בהפסקות ומתשהו מאוחר בלילה ישנה כמה שעות רצוף. ההגשמה הכי נהדרת שלך: אני עדיין חיה. הזיכרון הכי טוב שלך: נסיעה ספונטנית לבית הפנקייק!!! חלק רביעי- אתה מעשן:כן. מקלל: כן. שר טוב:לפעמיים. מתקלח כל יום: כן רוצה ללכת לצבא: רציתי ,הגייסתי, השתחררתי(אחרי שבוע). אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: געגועים!!!! רוצה להתחתן: אולי...... מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: כן!!! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לא! חושב שאתה מושך: תמיד!!! חושב שאתה פריק בריאותי: לפעמים. מסתדר עם ההורים: כשאני לא גרה איתם - כן. אוהב סערות: אם אני מתחת לגג - כן. מנגן בכלי: תלוי איזה........ חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת:כן. עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא מגלה.... התמזמזת: כן יצאת לפגישה: כן הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא היית מאוהב: כן. הלכת לשחות עירום: לא צבעת את שיערך: לא. גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: כן השתכרת: כן נתפסת עושה משהו רע: כן קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: כן אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): כן חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: ברחוק..... כמה ילדים אתה רוצה: כמה שפחות.. ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:אין לי שמן של מוסך.. תאר את חתונת חלומותיך: אני לא חולמת להתחתן!!. באיזה גיל אתה רוצה למות: זה לא תולי בי. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: בן אדם. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: כל מקום בעולם טוב בשבילי. באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): הודו חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג'ינס כחול חולצה אדומה עם צווארון וסודר שחור. מצב הרוח שלך אכשיו: כרגיל עייפה! הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אגוזי קשיו. השעיר שלך כמו שהוא נראה עכשיו:מירי אומרת בסדר. העיצבון הנוכחי שלך: כככווולללםם הריח הנוכחי שאתה מריח:של מירי. הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לעבוד התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): THE CORRS אבל זה כי מירי לא נותנת לי להחליף! הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: אלמנה שחורה הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): גבעת חלפון אינה עונה הדאגה הנוכחית שלך: העבודה הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: חסוי!!!!

גם אני!

אוקיי לפני זה אני רוצה להגיד משו- הפורום הזה מהמם ואם תהיתם למה הוא לא משגשג זה בגלל שכנראה היתה בעיה בתפוז- לפחות לי! הפורום לא היה רשום ברשימת פורומים וגם לא בבחירת מועדפים וזה היה ככה הרבה זמן וזה ממש מעצבן!!! בכל מקרה בסופשבוע הייתי בלונדון והיה סבבה... אה והנה התשובות... ותקראו עד הסוף! חחח...
חלק ראשון- פרטים: שם: שירן יום-הולדת: 14 לנובמבר שנת 87- כן אני בת 15 וקצת... מקום נוכחי:גלזגו- סקוטלנד צבע שיער:אדמדם חום סימן בגלגל המזלות:עקרב בתוך הבית או מחוץ הבית:אממ.. תלוי במצב רוח חלק שני-תאר הנעלים שנעלת היום: נעליי ספורט של אדידס- האופנה פה! קטנות כאלה... חח השיער שלך: פזור כמו תמיד העיניים שלך:דבש עם פסים ירוקים החולשה שלך: הפלאפון- לא יכולה לעזוב אותו לשניה הפחד שלך: ליפול במדרגות בביצפר מול כולם. הפיצה המושלמת: בצל גבינה בולגרית וזיתים ירוקים. חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה באייסיקיו: קוקיייי. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "אני אכוון את השעון לעוד 5 דקות.." הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): חיוך- זה הכי חשוב! וגם עיניים... הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: מזתומרת? נגיד שעיניים... הזמן שאתה הולך לישון: 12 ולפעמים יותר מאוחר. ההגשמה הכי נהדרת שלך: הצלחתי במבחן ענננק וקשה בגיאוגרפיה קיבלתי את אחד הציונים הכי טובים בכיתה- וגם באנגלית! חחחח הזיכרון הכי טוב שלך: שהייתי בת 3 בערך ועשיתי אמבטיה עם אח שלי (הוא היה בן 4 וחצי...) ואז יצאתי לפניו והתלבשתי ואז נכנסתי לחדר אמבטיה והוא גנב לי את הברבי ואז באתי לקחת לו את הספינה אז התגלצ'תי לתוך האמבטיה עם כל הבגדים...
חחח חלק רביעי- אתה מעשן:ניסיתי וזה אף פעם לא המשיך יותר מזה מקלל: תמיד ובאנגלית זה הכי שווה! שר טוב:מוכרחה להודות שכן. מתקלח כל יום: דהההה רוצה ללכת לצבא: רוצה מאוד ואני גם אחזור לעשות צבא! אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: עוברת את זה על בשרי- וזה חוויה! רוצה להתחתן: מתישהו... רצוי בגיל 25. חחח בלי עין הרע
מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים: כן מאמין בעצמך: בוודאי! מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): חחח ממש לא... חושב שאתה מושך: בטח! חושב שאתה פריק בריאותי: חחחחח ווטאבר (לא הבנתי מה זה אומר...) מסתדר עם ההורים: לא תמיד! קחו אותם ממניייייי! חחחח סתם! אוהב סערות: אם אני מתחת לשמיכה - כן- זה כזה כיייף! מנגן בכלי: חחח ממש לא... זה לא התחום שלי... אבל אח שלי מנגן על גיטרה וגם אבא שלי... ואח שלי יודע גם על פסנתר והוא אף פעם לא למד- זה כישרון. אני יודעת רק לנגן בפסנתר את יונתן הקטן ועוד רבעי שירים... חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: לא עישנת:לא- אני לא מעשנת בלעעעעכס עשית סמים(מכל סוג שהוא): חחחח יה רייט- רק אני.... חחחח לא! התמזמזת: מה זה עיניינכם? יצאת לפגישה: לא בלאט... הלכת לקניון: כן נזרקת: לא דווקא חוזרתי ע"י אנשים... יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא אבל אני רוצה....
הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): לא מה לי ולבישול? חחח היית מאוהב: כן! ועדייןןןן!!! הלכת לשחות עירום: לא וזה גם לא יקרה... חחחח... צבעת את שיערך: כן... עשיתי פסים... גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: כן אבל רימיתי... וניצחתי! מישהו אחר התפשט לגמרייייייי... חחח... השתכרת: כן- בטיול השנתי בכיתה ט' ואחרי ששברתי לחברה שלי את היד- not anymore... נתפסת עושה משהו רע: חחחח כן... העפתי את הכדור באדמינטון על המורה ועשיתי את עצמי צועקת על חברה שלי שתיזהר והמורה אמרה לי שהיא ראתה שזאת הייתה אני... חחחחח והיא צחקה... קראו לך שקרן: כן- עשיתי פדיחות לחברה שלי והיא לא האמינה לי כשאמרתי לה שלא עשיתי כלום... הרביצו לך: כן רבתי מכות עם אח שלי... גנבת מחנות: כן בכיתה ב' אבל לא אני גנבתי אלא חברה שלי והיא נתנה לי את המסטיק האחרון שנשאר לה מזה... אני רק ליוויתי אותה לשם... חחחח... אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..): כן וזה לא נעים... זה מפדח אותו... חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן: בעתיד הרחוק עוד 10 שנים... כמה ילדים אתה רוצה: לפחות 3 שתי בנות ובן... ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם:לבן- דניאל לבנות: אמה, אמילי. תאר את חתונת חלומותיך: הכל מושלם ואי אפשר לתאר... באיזה גיל אתה רוצה למות: כשאלוהים יחליט שאני טובה מידי בשביל העולם הזה ויעביר אותי לגן עדן- חחחח סתם... קטעים איתי... כשאלוהים ירצה. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: וטרינטרית, מורה או משהו עם היי-טק. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: בניו- יורק את אחותי! ואני נוסעת בקיץ! באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): ברור שארה"ב אבל בינתיים גם סקוטלנד לא רעה... חחחחח... חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג'אמפר לבן עם כיתוב באדום -bad girl ומכנס טרנינג. מצב הרוח שלך אכשיו: אממממ.... משועממת... ובקטע של צחוקים.. הטעם הנוכחי שיש לך בפה: מסטיק אקסטרה טעים כזה לא חריף... השיער שלך כמו שהוא נראה עכשיו: פזור כזה... העיצבון הנוכחי שלך: אח שלי עם הגיטרה הריח הנוכחי שאתה מריח: הריח של המסטיק שלי- אני נושמת כרגע עם פה פתוח לא יודעת למה...
הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לענות לפלאפון אבל זה מישו קרציה אז כיביתי. התמונה הנוכחית במחשב שלך(ב desktop): רקע של נטליה אוריירו הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב: שאניה טווין נטליה אוריירו וויטני יוסטון מאריה קארי סלין דיון בריטני ספירס כריסטינה אגילרה וטוני ברקסטון. הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): בד"כ "חברים" אבל עכשיו אח שלי רואה קלטות ששלחו לנו מהארץ של אדיר מילר... חחחח... קורע הבנאדם! הדאגה הנוכחית שלך: ולנטייןנ'ס דיי מחר ואין לי בן זוג כי התפדחתי להזמין מישו... וסירבתי למישו...
הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך: אחד בשם אנדרו!

למעלה