אממממממ..

אממממממ..

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה פשוט התחלתי פיק על רומח הדרקון עם דמות חדשה אולי יהיו יותר בנתיים יש רק את הפרק הראשון רוב הדמויות יהיו מהספר שקראתי דרקוני להבת קיץ האמת היא שהתחלתי אותו כי שיעמם לי בשיעור חשבון ואז חשבתי לעצמי למה לא לפרסם אותו כאן?? אז הנה הוא הפרק הראשון!!מי שרוצה לעזור מוזמן...

SaberTooth

New member
יחסית לחצי עמוד שכתבת...

זה דיי טוב. לאן את מתכוונת לזרום עם זה

תודה..

האמת היא שכבר חשבתי על המשך ואני מקווה שלאף-אחד לא יהיה אכפת עם חלק מזה יסתור את מה שכתוב בספר?? אני מתכננת לעשות כמה קטעים רומנטיים... הנערה הזאת ששמה הוא לונאריה..{לצערי לא רשמתי אבל בפרק הבא הוא כבר יהיה רשום..} לונאריה תהיה מכשפה לבנה ואני לא מתכוונת להמשיך לספר כי אז הכל כבר יתגלה..

La Gamba

New member
הייתי מת קלרוא את זה...

אבל אין לי וורד על המחשב. (יש לי אותו לידי,צרוב, אבל בגלל שאח שלי הוא המנג´ר בXP, והוא בחיפה בטכניון עד להודעה חדשה, אןי לי WORD)

Magma The Dark

New member
אוקיי

דבר ראשון - אהבתי. סיפור יפה, תמשיכי אותו. דבר שני השם הוא קראמון ולא קלאמון! ובמקום שדים - אלפים.

תודה!!!

ואני אתקן את זה..{זה מה שקורה כשאני חושבת על משהו אחר אני כותבת אותו...} ואני אמשיך אותו רק שעכשיו אני די תקועה...

Time & Death

New member
רק הערה קטנה ../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif

בפיק יפה והכל... פשוט השפה משגעת אותי. מזכיר יותר מדי את התרגומים הישנים. אם את יכולה לרדת מהקטע הזה זה יהפוך את הסיפור לקצת יותר טוב. כי תסבירי לי, מי בימינו פונה לאמא שלו ב"אמי"? קצת מעצבן אבל בכלליות הפיק חמוד.

אמממממ..

בסדר אני ארד מהעניין פשוט אני אוהבת לכתוב בשפה ישנה!! ho wall לנסות בשפה "חדשנית" יותר לא יזיק... ת´אמת העניין עם אמי פשוט לא מצאתי משהו אחר לרשום כלומר אם כתבתי אמא שלי או אמא לא יודעת ניסיתי לגרום לזה להיות בשפה גבוהה{רק שזה לא בדיוק הצליח..}

למעלה