אממממממ......מה קורה?

ל י מ ו ן

New member
אממממממ......מה קורה?

קפצתי כדי לשאל שאלה קטנה.. מישו יודע משו על פסטיבל משגב? חברות שלי אמרו לי שזה איזה שהוא מקום בצפון..בשבועות...ושוטי הנבואה מופיעים שם.. מישו שמע על זה ובא לו לכתוב מה בדיוק או להביא לי אתר אני מאוד מאוד ישמח

שיוווווווווו!!!!!!! איזה גנבת!!!!!!

אפילו לא הסתכלתי על ההודעה!! ישר ראיתי פסטיבל משגב ורציתי להרוג אותך!!! >:( בדיוק אני באה לרשום על זה! שהשוטים מופיעים שם עם עידן רייכל היוצר והאמן הכי מדהים בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))))))) וכן זה יוצא ביום ריבעי בשבועות אני בדיוק בטלפונים היסטריים מנסה לברר מה קורה... וכפרע על הלימון...כולם רוצים לדעת מה זה...אז באמת מי שיודע משהו דברו!

טוב אז ככה חדשות מרעננות בפי!!!!

זאת שוב אני!!! כתבתי כאן על זה שאני לא יודעת כלום על הפסטיבל לפני חמש דקות אבל עכשיו אחרי נפלאות האינטרנט והטלפון כולי חכמה פי שתיים ממה שהייתי... אז ככה יקירי השוטים... פסטיבל משגב הוא פסטיבל שנמשך במשך 4 ימים (יענטו בומבמלה שכזה) בשבועות בתאריכים 26-28 במאי אז כמו כל פסטיבל -יש דגש על הרוחניות, המוזיקה והטבע...והנפלאות שהם יוצרים ביחד... האהבה באויר... יש כמה מופעים והופעות שבראשם גלי עטרי, אהוד בנאי , נקמת הטרקטור, ריטה, עברי לידר, יהודית רביץ ו............... השוטים מארחים את הפרוייקט של רייכל המדהים !!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו תבינו! שבשבילי זהו התגשמות חלום!!!!!!! הפעם האחרונה שראיתי את שני הרכבי האמנים והיוצרים שאני הכי אוהבת בארץ מופיעים על אותה במה זה היה בניצנים אוגוסט שכמעט מאז עברה שנה! זה פשוט מטורף! כמה שאני חייבת להגיע לפסטיבל הזה! אבל יש פאקינג בגרות בתנך!!!!!!!! =( טוב אז חלאס עם ההתלהבות...יש עוד המשך! משגב זה בצפון למי שעוד לא ידע או הבין... אין לי מושג כמה זה עולה ואם אפשר רק ליום אחד או שחייבים לכל הארבעה... ואין לי מושג אם ישנים שם או ישנים מחוץ לפסטביל... בואו נגיד שצריך לברר! מי שהולך לשם שיגיד...אני מקווה שאני אהיה שם ביום ריבעי ... אומרים שההופעה מתחילה ב-12 בלילה... לבינתיים שמרו על עצמכם!

בבקשה כפרעעע...

כרגע ישבתי עם חברותיי לחיים בבית קפה חשות "סקס והעיר.." סיפרתי להם שלא נוסעים לשנטיפי אלא אם הן רוצות (יותר נכון אנחנו חייבות) לנסוע למשגב...! ח-י-י-ב-ו-ת-! הן התחילו להציע רעיונות של צימרים בצפון וכאלו.... =/ נשמע ככה,..=/ לא משו... נראה כבר מה נעשה! דברו איתי אם מישובא לשם! אגב מישהו ראה היום את השוטים בערוץ 1??????

למעלה