אמממממממממממ

sapir aloud555

New member
אמממממממממממ

טוב אמרתי שאני צריכה לגשת לראיון נכון? נראה לי שאני אגיע בפסח לראיון... ז"א - אני הולכת לקבוע איתם פגישה בפסח....... טוב תאחלו לי בהצלחה או משהו...

inbal287

New member
בהצלחה...המון בהצלחה ו....

<חידוש> בהצלחושקה............. בואו נארגן מפגש פורום בפסח <חחחחחחחחח....> נבוא איזה 2 וחצי אנשים.................אוי זה יהיה קורע לגמרי.... חחחחחחחחחחחחח עזבו אני לגמרי במצב כפית............

sapir aloud555

New member
../images/Emo3.gifלא 2 וחצי זה בטוח...../images/Emo46.gif

היו פה איזה 50 איש! אם את לא מאימנה זה בסדר, אבל בהתחלה היו פה איזה 50, נראה לי שחלק שחכו מהפורום, ושחלק עזבו מסיבות כאלה ואחרות, אמנם אני לא הייתי פה שנוצר הפורום אבל אם תסתכלי על השישורים שהיו פה אז תשימי לב שהיו הרבה יותר, וגם בכלל בסקר היו בערך 40 אנשים שהצביעו, אז? זה אומר שאין אנשים? טוב ביקר אני רוצה להדגיש שיש אנשים, זה בסדר, ו.. אין לי כוח למפגשים ממילא אי צריכה לעשות ראיון [אם בכלל] וללמוד בפסח בביה"ס ימי חשבון מרוכזים... אז אין לי זמן וכוח לפגישות, בקיצר תודה לך..
[עם ה
]... ...
.............................................................

sapir aloud555

New member
ואיי כמה שגיאות יש לי...

היו פה איזה 50 איש! אם את לא מאמינה זה בסדר, אבל בהתחלה היו פה איזה 50, נראה לי שחלק שחכו מהפורום, ושחלק עזבו מסיבות כאלה ואחרות, אמנם אני לא הייתי פה שנוצר הפורום אבל אם תסתכלי על השישורים שהיו פה אז תשימי לב שהיו הרבה יותר, וגם בכלל בסקר היו בערך 40 אנשים שהצביעו, אז? זה אומר שאין אנשים? טוב בקיצר אני רוצה להדגיש שיש אנשים, זה בסדר, ו.. אין לי כוח למפגשים ממילא אי צריכה לעשות ראיון [אם בכלל] וללמוד בפסח בביה"ס ימי חשבון מרוכזים... אז אין לי זמן וכוח לפגישות, בקיצר תודה לך..
[על ה
]... ...
|רוח בלי שגיאות כתיב...|

ramoni

New member
סבבה אני אשמח שלבוא לפגישה

כי מתוך השנים וחצי איש, אני כמובן החצי. בקשר לחזון של 50 איש, זה יקרה רק אחרי שהשלום ישב על כנו במזרח התיכון

sapir aloud555

New member
דיי עם המשפטים הללו!

תפסיק להתחכם דיי.............! ואני אומרת אמת היו פה 50. אל תנסה לצחוק על מה שאני אומרת. היו אפילו יותר, המון מפורום ווסטלייף אם יורשה לי לאמר. נראה לי שיחזרו מתי שאני אצליח להיות המנהלת או משהו.. או שאני אשלח לכוווווווווווולם מסרים שיחזרו. ואז לא תצחק. צוחק מי שצוחק אחרון.

ramoni

New member
טוב סליחה...

מצטער אני מאמין שיש חברה מעבר לים שמכירים אותך(אוף עוד משפט מכוחם, נראה לי זו מחלה, אולי אני אבדק אצל רופא או משהו), אבל אני לא מאמין ש 50 איש יכתבו פה באופן קבוע, בפורום מיוז יש בקושי 6 שכותבים שם למעלה מחצי שנה, והוא פורום סטנדרטי יחסית

sapir aloud555

New member
לא אמרתי אופן קבוע

שהפורום התחיל היו הרבה שכתבו קבוע, הייתי אומרת 50 בערך [דיי "לחתוך" אותי.] אז אני אומרת שהפורום היה דיי משגשג עד שהמנהלת הישנה עזבה. וזהו, חכה עוד יבואו ויחזרו לפה.

EdenLovesMartin

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

ותעדכני אותנו מה קורה עם זה, סבבה?

sapir aloud555

New member
כן אני אעדכן..

כבר תיכננתי על פסח כפי שאמרתי.. אז בנתיים אין חדש..

למעלה