אממאא!!! ג`וק!!!

moran.l

New member
אממאא!!! ג`וק!!!

כן, כן , עוד בוקר... מוקדם בבוקר, ואני מתכוונת ממש מוקדם בבוקר, קמתי לי מהמיטה עם הפוך וצעדתי לעבר האמבטיה,לצחצח שיניים. (כמובן , עם עיניים חצי עצומות...). פתחתי את דלת האמבטיה ואת האור ופתאום ראיתי במהירות הבזק מין חרק קטן חום ומגעיל כזה, רץ מכיוון האמבטיה לכיוון השירותים. ``אאאאאאאאהההההה!!!!:`` דפקתי את הצרחה של החיים שלי, ועשיתי מה שכמובן כל בחורה ממוצעת תעשה, סגרתי את הדלת בטריקה ופניתי למטבח להכין לי קפה. קודם כל קפה, שאצליח לחשוב בבהירות...ראב-ראבאק, אמא`לה, יש לי ג`וק באמבטיה... (ברגעים כאלה באמת הייתי מעדיפה שגבר ישיר אצלי באמבטיה... ;-) ). בעוד אני מכינה קפה, אני חושבת לעצמי: מורן, יא חתיכת מטומטת, את אמנם קטנה, אבל לא כזו קטנה... כאילו זה רק ג`וק... קחי נעל ותהרגי אותו`` מלאת כוח פנימי וגבורה (ימי החשמונאים,לא?) פניתי לעבר האמבטיה עם נעל שלי, תרסיס k300 ופטיש שניצלים....(מה שבטוח, בטוח...) איך שפתחתי את האמבטיה - וראיתי את אהובי משכבר הימים...אזלו כל כוחותיי כלא היו...עוד פעם דפקית צריחה...הייתם צריכים להיות שם... ושוב קפה, ושוב שכנועים עצמיים...``פאקינג, מורן, זה ג`וק קטן...`` בסוף באתי אליו עם נעל עקב 12 סנטימ, ודפקתי לקטן כאלה מכות...חבל על הזמן... מסכן. אז לכל פוחדות הג`וקים באשר תהיו, מבינה לליבכם... אוהבת, מורן

PoshKale

New member
זה היה משעשע :)

לי קרה שהיה לי ג`וק על המגבת. אני מתנגב, לפתע מעיף מבט שמאלה ורואה תמניאק עם החושנים שלו על הכתף שלי ..בעעע....דיסגסטינג :]

קרני

New member
הודעת היום המשעשעת לחלוטין :)

הטראומה עברה גם עליי רק עם עכביש שחור וענקי!!! הייתי בדיוק באמצע שיחה עם חבר ופתאום עור התוף של החבר בקע לו... הוא ברוב אבירותו ניסה לתת לי הוראות כיצד לתפעל את המערכת, תשמעי, גבר לא גבר... לקחתי את העניינים ליידים רק שלי לא ממש התחשק לנקות את כל האיברים שלו מכל חלקי הבית... אז הסברתי לו יפה מאוד שזה לא מקומו אך ללא הועיל... מכיוון שהדיבורים לא הועילו, עברתי לטקטיקה מתוחכמת - המטאטא המאיים ביותר בעולם!!! וכך, ליוותי אותו החוצה, תוך הסברים נחרצים, שהוא לא רצוי לא בתוך אורח ולא כשותף שלישי לדירה. חייבת לציין, שמאז הוא ניסה מזלו רק פעם אחת, אבל אז באמת הבין... דרך אגב, בשיחה עם אותו חבר, לאחר הניצחון המוחץ ועטור התארים על העכביש רחב המימדים, אני שומעת אותו פתאום צורח שיש לו בחדר... נמלה!!!!! גם כן גברים... חחחחחח ;-)

* חסוי *

New member
אממאא!!!ג`וק!!!

סיפור עמוק חזק ונוגע ללב אני מבין שסיפור זה מבוסס על מיקרה אמיתי! כדי לקבל תמיכה פיזית ונפשית(נשמע כאילו את צריכה את זה באופן עצבני) תודיעי לי ואני יעשה כמיטב יכולתי! :cool:

tairon

New member
גירסתו של הג`וק....

בוקר .... אח איזה בוקר אחרי מספר ימים של גשם הרשתי לעצמי לרדת מהמיטה אני חי בבית נורא נחמד אנחנו פה מאמינים בחיה ותן לחיות ככה לתומי סברתי התמתחתי קלות והיידה נצא לסיבוב שכונתי להראות את עצמי אני מגדיר את עצמי כחתיך עם שפם לבוש בג`קט החום אותו קניתי במיטב כספי הדלת נפתחת מבקש אני לאחל למורן אחת בוקר טוב ..ו.... ו.... היא לפתע צורחתתתתתתתתתתתתת אני נורא רגיש נורא עדים נבהל מהצעקה ומתחיל לרוץ לכל כיוון אפשרי ממש לא מנומסת הנערה הזו לא רק שצרחה גם טרקה לי את הדלת בפרצוף הלב שלי דפק נורא מהר אני שוקל לקחת את הסללכום שלי להתקשר לנט``לי עשיתי שבוע שעבר מנוי אצלהם אני לא עומד בזה כל פעם שרואים אותי במיוחד נשים מתחילות לצרוח נו מילא עם הייתי סטאר מה שאני לא אבל כל פעם זה קורה והלב שלי חלש לא עומד בזה נעמדתי לתפוס נשימה ואז שוב הדלת נפתחה והיא ניצבת ביד אחת K400 כמה שאני שונא את התרסיס הזה וביד שניה נעל היא הכניסה לי מכות שאני הייתי כמו אבא בשבילה על הבוקר כמה מרץ היה לה למות... זה מה שקרה בסוף מתתי היא הרגה אותי ככה בדם קר ועכשיו אני בגן עגן לג`וקים לומר את האמת סבבה יש פה כמה ג`וקיות חתיכות תודה לך עשית לי את שירות חיי

סיפורי מקקים-לה קוקאראצ`ה

טוב אז אני במשך השנים למדתי שהקטן החום הזה לא מפחיד אותי כלל וכלל מה שמפחיד באמת זה עקרבים צהובים ושחורים שכאלה כבר תפסתי או יותר נכון מחצתי במקל של מטאטא שלא יהיה קרוב אליי לגוף חס וחליסה .. אבל מה שאני רוצה לומר פה..... זה שתארו לכם שהג`וק הזה מת מתתתת מצחוק לנוכח התגובה שלכם או שפשוט מת מפחד ממכם...... אני גרה בקומת קרקע ויש לי גינה וכל דיכפין נכנס למרות שיש רשת הכלבים שלי דואגים לפתוח אותה - וכל פעם שאני סוגרת הם פותחים - כן כן.. עם הכף רגל הקטנה שלהם למדו הממזרים לפתוח.. אני מוכנה עם חומר הרבה יותר טוב מכל התרסיסים למיניהם נעל או מקל.. טרח וגמרנו בלי צעקות אם אני ישנה ולפתע צונח עליי משהו כזה מדגדג מהתקרה.... ממממ .. זה כבר סיפור אחר--- יש צעקה ועוד איזההההה!!!!!!

moran.l

New member
יו....

אני על הרצפה מצחוק.... מדמיינת אותך צורחת ונאבקת עם הפוך שתי שניות לאחר ש מ ש ה ו מגעיל כזה נפל מלמעלה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moran.l

New member
סיפורו של החברה של הג`וק...

ידעתי, שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא איתי. הוא לא היה הוא, שמח, צוחק, אוהב, משתף...אפילו במיטה שמתי לב לשינוי. כל הזמן התסכל ל ש ם. לא יודעת מה יש לא ש ם... באור, מה רע לא פה איתי? בחושך, באפלה, אני והוא? ואז הבנתי...הוא נדלק שם על מישהי.....איזו אחת. לא מ ש ל נ ו... אחת כזו, אנושית... הוא נדלק על בת אדם. לא ידעתי מה לעשות, אמרתי לו שאין לו סיכוי, שבני האנוש מקבלים חלחלה רק מלראותנו, במיוחד הבנות. אבל הוא התעקש... אמר - היא תראה את הפנימיות שבי. ואז יצא. לאחל לה בוקר טוב...לאחל לבת האנוש בה התאהב בוקר אור... ועכשיו, עכשיו אני יושבת שבעה.

למעלה