אממאא!!! ג`וק!!!
כן, כן , עוד בוקר... מוקדם בבוקר, ואני מתכוונת ממש מוקדם בבוקר, קמתי לי מהמיטה עם הפוך וצעדתי לעבר האמבטיה,לצחצח שיניים. (כמובן , עם עיניים חצי עצומות...). פתחתי את דלת האמבטיה ואת האור ופתאום ראיתי במהירות הבזק מין חרק קטן חום ומגעיל כזה, רץ מכיוון האמבטיה לכיוון השירותים. ``אאאאאאאאהההההה!!!!:`` דפקתי את הצרחה של החיים שלי, ועשיתי מה שכמובן כל בחורה ממוצעת תעשה, סגרתי את הדלת בטריקה ופניתי למטבח להכין לי קפה. קודם כל קפה, שאצליח לחשוב בבהירות...ראב-ראבאק, אמא`לה, יש לי ג`וק באמבטיה... (ברגעים כאלה באמת הייתי מעדיפה שגבר ישיר אצלי באמבטיה...
). בעוד אני מכינה קפה, אני חושבת לעצמי: מורן, יא חתיכת מטומטת, את אמנם קטנה, אבל לא כזו קטנה... כאילו זה רק ג`וק... קחי נעל ותהרגי אותו`` מלאת כוח פנימי וגבורה (ימי החשמונאים,לא?) פניתי לעבר האמבטיה עם נעל שלי, תרסיס k300 ופטיש שניצלים....(מה שבטוח, בטוח...) איך שפתחתי את האמבטיה - וראיתי את אהובי משכבר הימים...אזלו כל כוחותיי כלא היו...עוד פעם דפקית צריחה...הייתם צריכים להיות שם... ושוב קפה, ושוב שכנועים עצמיים...``פאקינג, מורן, זה ג`וק קטן...`` בסוף באתי אליו עם נעל עקב 12 סנטימ, ודפקתי לקטן כאלה מכות...חבל על הזמן... מסכן. אז לכל פוחדות הג`וקים באשר תהיו, מבינה לליבכם... אוהבת, מורן
כן, כן , עוד בוקר... מוקדם בבוקר, ואני מתכוונת ממש מוקדם בבוקר, קמתי לי מהמיטה עם הפוך וצעדתי לעבר האמבטיה,לצחצח שיניים. (כמובן , עם עיניים חצי עצומות...). פתחתי את דלת האמבטיה ואת האור ופתאום ראיתי במהירות הבזק מין חרק קטן חום ומגעיל כזה, רץ מכיוון האמבטיה לכיוון השירותים. ``אאאאאאאאהההההה!!!!:`` דפקתי את הצרחה של החיים שלי, ועשיתי מה שכמובן כל בחורה ממוצעת תעשה, סגרתי את הדלת בטריקה ופניתי למטבח להכין לי קפה. קודם כל קפה, שאצליח לחשוב בבהירות...ראב-ראבאק, אמא`לה, יש לי ג`וק באמבטיה... (ברגעים כאלה באמת הייתי מעדיפה שגבר ישיר אצלי באמבטיה...