אמי ושאר ירקות

אודו

New member
אמי ושאר ירקות

הי מישהו שם לב לעובדה שאף סידרה של מסע בין כוכבים, ובעצם אף סדרת מד"ב ופנטזיה לא זוכים אף פעם באמי או בפרס רציני אחר? BEST OF BOTH WORLDS אמור לזכות ב"עריכת קול מעולה" או אינטרפרייז של אתמול לא יכול לקבל יותר מ"עריכת קול מעולה" ובוודאי תסכימו איתי שQ WHO יכול לקבל יותר מעריכת קול? ואם לא פרס אז לפחות מועמדות! לא הייתה לאף סדרת מד"ב אפילו מועמדות לשום פרס רציני כמו בימוי או תסריט! יש איזה משהו שאני מפספס? או שאולי זה בגלל שהזקנים שנותנים את הפרסים פשוט לא צפו באף פרק של מסע בין כוכבים? קצת חומר למחשבה

Bajoran Preist

New member
למעשה...

זהו מצב פרסי האמי של סטאר-טרק: הדור הבא הייתה מועמדת ל-55 פרסי אמי וזכתה ב-16. אחת מהמועמדויות הייתה ל- Outstanding Drama (סדרת המדע הבדיוני הראשונה בהיסטוריה שעשתה את זה) ח"9 הייתה מועמדת ל-31 פרסי אמי, וזכתה ב-4. (זהו???) וויאג´ר הייתה מועמדת ל-26 פרסי אמי, וזכתה ב-5. אבל בכל מקרה, האמי זה סתם פיכסה
הם לא בהרכח מודדים איכות אמיתית, במיוחד כשזה נוגע למדע בדיוני ופנטזיה. באפי למשל(נהייתי פה ממש שגריר באפי... מה עם ח"ע9 לעזאזל??) סובלת מאותה בעיה. היו לה הרבה פרקים שצועקים לאמי, והוועדה לא העניקה את הכבוד המתאים. דרך אגב, באמי האחרון אנטרפרייז הדיחה את באפי בקטגוריית האיפור, או משהו...

אודו

New member
בדיוק

לא ידעתי שהדור הבא הייתה מועמדת אבל עדיין כל הזכיות היו בקטגוריות משניות מטופשות כמו עריכת קול מעבר למצופה או עיצוב שער בלתי רגיל. זה לא שבגלל העובדה הזאת אני כבר לא אוהב מד"ב אבל זה מעצבן שהסדרות שאתה אוהב במיוחד לא רק שלא זוכות אלא בכלל לא מוכרות כסדרות רציניות.

Bajoran Preist

New member
צודק בהחלט

אבל חלילה לא לאהוב סדרות מסע בדיוני כי האמי לא מעריך אותם. אם כבר- אז לא לאהוב את האמי!!!

Bajoran Preist

New member
oh my god

כרגע ביצעתי את שגיאת הכתיב "מסע בדיוני". אירוני, לאור העובדה שאנשים נטולי השכלה טרקית בסביבתי נוטים להתבלבל ולומר לי:" על מה אתה מדבר? על המסע בין בדיוני הזה?"

reformy

New member
מממ... וויאג´ר לקחה יותר מ-ds9...

כנראה שבכל זאת וויאג´ר סדרה יותר טובה!!!.

hirshfe

New member
בחייכם שום סידרה

לא זכתה בשום פרס חשוב הן זכו בפרסים כמו אפקטיים או מוסיקה (וואיג´ר זכתה על מוסיקת הפתיחה שלה) חוץ מזה אמי זה לא קנה מידה לאיכות סידרה.

Mnementh

New member
אם אני לא טועה...

TNG כן זכתה בפרקים חשובים. קודם כל זה שהיא היתה מועמדת לסדרה הטובה ביותר... כמו שאמרו , זה מדהים. צריך לזכור ש-TNG היתה ב-PRIME TIME ו-9 DS ו-VOYAGER לא... מישהו יודע למשל שהפרק האחרון של TNG זכה ביותר רייטינג מהפרק האחרון של סיינפלד?! מדהים אבל זה נכון... ממש מגניב לא? עכשיו לדעתי TNG זכתה גם בפרק הכי טוב - הפרק עם פיקארד והחליל (בטח לקח גם את המוזיקה). THE INNER LIGHT אני חושב.

../images/Emo2.gif

רייטינג גבוה יותר מהפרק האחרון של סיינפלד?!!?!?!?! לא להאמין.....יש יותר מעריצי מב"כ הדור הבא ממעריצי סיינפלד??

Esmena

New member
לא בטוחה אם היה מועמד או היה מועמד

וזכה. באשר לסיינפלד- למען האמת,אני יודעת. סטארבייס שוחקים מידע זה באדיקות,כמו אללה ציווה עליהם . אני, אמי או רייטינג לא משנים לי יתר על המידה , ולמרות שזה פתאטי ואין להתווכח עם איכויותיו הבלתי מוטלות בספק של דה אינר לייט(למרות פלצנותו-וובאזניותו המסויימת והמורגשת. נו,איכויות), הם דווקא גורמים לי למדוד דופק ולראות מה לא בסדר, מה חטאנו שהאמריקאים הלא מתוחכמים האלה החליטו לברכנו.

Bajoran Preist

New member
בלי קשר לאיזו סדרה היא יותר טובה

ואתה כנראה יודע את דעתי, אני לא חושב שפרסי האמי הם שיקבעו פה. וחוץ מזה שכאמור מדובר כאמור בפרסים מתחום האפקטים, איפור, סאונד וכדומה. וחוץ מזה שעל פי זה הדור הבא סדרה הרבה יותר טובה מהשאר. זה אמנם נתון לויכוח, אבל אני בספק שעד כדי כך.

למעלה