אמי. אמי.

gotbetter

New member
אמי. אמי.

תמיד רציתי לזיין אותה. היא גרה דלת לידי בבניין של צעירים. לשנינו היו מרפסות שפנו לאותו צד. היא היתה קולנית. כשהיא היתה מזדיינת עם מישהו שהיא צדה באיזה בר, הייתי שומע, מה זה שומע. גניחות כאלו, לא כל יום מתגלגלות לך לאוזן. היתה נוהגת ללבוש חולצות מאוד רחבות וכשהיא היתה מתכופפת במרפסת שלה, הייתי רואה לה אטת כל הבזזים. יפים. היא ידעה נראה לי. אפילו התגרתה מזה. והנה, סוף סוף היא עומדת מולי. עירומה. בהוראתי, היא עומדת על קצות האצבעות. ידיים אוחזות זו בזו מאחורי הגב. החזה שלה זקוף ומלא. "לעצום עיניים" צייתה. סטרתי לה לחזה. ושוב. ושוב. הוא האדים. המתנתי קצת, ושוב. "על הברכיים, עיניים פתוחות" כרעה. "לפסק ולהחזיק בכפות הרגלים." אני אוהב את התנוחה הזו. חזית הגוף מקומרת מעט לאחור. החזה מתוח. הידיים "עסוקות". נתונה לחסדיי. "אני עומד לזיין לך את הפה עם האצבעות שלי, לפתוח פה." צייתה. דחפתי עמוק יותר ויותר, כל פעם מרגיש את הריפלקס. רואה את הדמעות. "להוציא לשון" תפסתי לה בשערות ומשכתי את הראש לאחור. הרמתי רגל להיתמך בקיר והנחתי את החריץ שלי על הפרצוף שלה. החלקתי לה על הפנים. חשתי את הרטיבות בפי הטבעת שלי. "מי זונה שלי?" "אמי. אמי." מלמלה עם הלשון בחוץ. "לזקור אותה" זקרה. נתתי לה לחדור אליי. לאט. משכתי ודחפתי משכתי ודחפתי. היא היתה כל כך יפה, העיניים הכחולות פעורות אליי מלמטה, הביצים שלי קמות ומתיישבות על האף הדומיננטי שלה. אף גדול. מהסוג שאי ההתאמה שלו לפרצוף מבליטה את היופי של שאר החלקים. משכתי את האגן שלי לאחור. "לבלוע את הכל" דחפתי את הזין שלי לעומק הגרון שלה. מהדק את העורף שלה לכיוון הבטן שלי. "שלוש" המתנתי קצת, "שתיים ... אחד" ושחררתי אותה. היא נשמה והתנשפה. קצת גאג. שוב מסתכל אליי למעלה. "הכלבה שלי רוצה עוד?" "כן" עדיין מקומרת ואוחזת בכפות רגליה. סטרתי לה בפנים. היא היישירה מבט מתריס לעיניים שלי. סטרתי לה שוב. שוב היישירה. ירקתי עליה. היא ליקקה את הרוק שנזל לכיוון פיה - ושוב היישירה מבט מגרה. העברתי אותה למיטה (באותה תנוחה - אני קורה לה גשר על הבטן). תפסתי בשתי ידיי את השערות שלה והתחלתי לזיין לה את הפה. מהר. כל פעם מעט עמוק יותר. היא המשיכה לאחוז בקרסוליה, ידיה שלוחות לאחור. משתנקת. חדלתי לרגע. והמשכתי. מהר. כשהרגשתי שאני מתקרב - עצרתי. "מגיע לכלבה שלי שאני אזיין אותה?"

למעלה