אמיתי!

אמיתי!

אני רואה אותה מתקרבת. חיוך גדול פרוש לה על הפנים, וכשהיא מגיעה, היא עוטפת אותי בידיים הלבנות והמושלמות שלה, ככה באמצע הרחוב. תמיד היא נראית כאילו הרגע יצאה מסרט, גם אם היא לבושה בג'ינס וחולצת טי. היפה שלי ואני מתחילים להתקדם לעבר הבית שלי. כבר שעת ערב מוקדמת ואחרי השלום שמופנה לעבר ההורים שלי, אנחנו נכנסים לחדר. "אי אפשר לעשות כלום, הם מקשיבים", אני אומר, והיא, כאילו לא שמעה דבר, נצמדת אליי בחוזקה, מצמידה את השפתיים המתוקות שלה לשלי, ומנשקת אותי נשיקה ארוכה. היא התגעגעה, למרות שעבר רק יום מאז התראינו. בלי לחשוב יותר מידי, היא שולחת יד ומכניסה אותה לתוך המכנסיים שלי, שם היא פוגשת בזין שלי, שכבר הספיק לגדול למימדים שקשה לפספס. "מותק" אני מתחיל, למרות הפרצוף הזה שאי אפשר לעמוד בפניו, "אי אפשר עכשיו, אני אפצה אותך אח"כ..." אנחנו יוצאים מהחדר שלי, ומעבירים את הערב, בציפייה לרגע שכולם ילכו לישון. "ההורים שלי דפקו אותנו" אני אומר, כשאני נכנס לחדר שלי, שבו היא ישנה, "הדלת שלהם פתוחה הם ישמעו הכול". "טוב" היא אומרת, פרצוף מסכן, שצופן בתוכו ערמומיות." רק שב לידי קצת ותרדים אותי. אני מתיישב, מלטף את שערה הרך, ומתמסטל. רק מזה, רק מלנגוע בה אני מתחרמן, הזין שלי עומד ובולט מהמכנסיים. היא שולחת יד. העיניים שלה פוגשות את שלי, וכאילו אומרות, תן לי קצת להתעלל בך. היא מתחילה לשפשף את הזין של מבעד למכנסיים, אני מאבד שליטה, תעשי בי מה שאת רוצה!! והיא עושה מה שהיא רוצה. הסכנה מחייה אותה, הידיעה שבכל רגע, מישהו עלול לקום, עושה לה טוב. היא מורידה בהפגנתיות את המכנסיים שלי. אני מרגיש את הלהט שלה דרך הידיים שלה שמורידות את הבוקסר שלי ומתחילות ללטף באהבה את הזין הזקור שלי. בהתחלה היא משפשפת לאט, ואז יותר מהר, אני נאנח, "מאמי..." היא מבינה, בבת אחת אני מרגיש איך הזין שלי נבלע עמוק בתוך הגרון שלה. הלשון שלה מלטפת את האיבר שלי בליקוקים והשפתיים שלה נצמדות לזין שלי במציצה. היא רוצה עוד, היא רוצה הכול, אני מתחיל לרעוד, בגוף עוברים לי זרמים קרים חמים לסירוגין, ואני מרגיש איך אני מתפוצץ בתוך הפה שלה. היא מדהימה. היא בולעת הכול ולא משאירה שאריות, תוך כדי ליקוקים וסחיטות של הטיפות האחרונות של הזרע שלי. זהו. הלך עליה. היא מחזירה את הזין שלי לתחתונים ומתחילה לחזור לתנוחת שינה. אני עוד לא גמרתי איתך ילדה. אני נשכב עליה ומגלה שהיא הסירה את החזייה. אני שולח יד, ותופס את הפטמה של השד הימני שלה. אני מתחיל לנשק אותה בהתחלה בשפתיים ואח"כ בצוואר, מתקדם לאט לאט במורד גופה. עכשיו אני האחראי, עכשיו אני זה שמקשיב. אני מוריד לה את החולצה. מתחיל לנשק את השדיים שלה מסביב עד הפטמה אבל לא נוגע. אני רואה בעיניים שלה את התחינה האילמת, "תפוס אותן, לקק אותן, נשוך אותן!!!" אני מסתובב לאט מסביב לפטמה בפעם הרביעית והפעם כשאני מגיע מעלה, אל הפטמה הזקורה והמדהימה שלה אני נושך אותה ישר, אני עובר לפטמה השנייה, ונושך אותה, אנחה נפלטת מפיה. אני מלקק נושך ומוצץ את הפטמות היפות שלה וממשיך לרדת. אני עובר את הפופיק ואת הבטן המושלמת שלה, ואני מרגיש את הציפייה שלה. אני מוריד לה את המכנסיים רק כדי לגלות כוס רטוב וגדוש בנוזלים. אני מלק את הירכיים החלקות שלה,ומתקדם בתנועות חדות שמקפיצות אותה, לעבר הכוס. אני שולח יד. היד שלי מתחילה לעבור בתעלה שלה, נרטבת מהמיץ שלה ומעסה את הדגדגן שמעביר בה זרמים של עונג. אני מוריד את הראש בין רגליה המדהימות, ומתחיל ללקק את הכוס המושלם שלה. הנשימות שלה הולכות ונעשות תכופות וקולניות מרגע לרגע, אני חוש שמישהו יתעורר אבל לא אכפת לי. אני רואה שהיא מתאמצת לא לצעוק. היא נוטפת לי בין הידיים, ואני ממשיך ללקק את הכוס שלה. היא רועדת, ויברציות עוברות לה בכל הגוף בזרמים ובאנחות. אני מחליט לשים קץ לסבל שלה. אני מוריד את המכנסיים עם היד השנייה, ועולה אל השדיים שלה כשהיד שלי ממשיכה לשפשף במרץ את הדגדגן שלה. אני חודר אליה, ללא קונדום וללא אמצעי בטיחות, אבל אנחנו כבר באקסטזה. אני מתחיל להיכנס ולצאת, כשהאנחות שלה הולכות וגוברות. אני מרגיש את כל הגוף שלי שצמא אליה, מתרכז בתוכה, אני משתיק את אנחותיה כשאני מצמיד את שפתי לפיה. היא מתחילה לנשום את האוויר שיש לי בפה, ואני מחזיק חזק את הפטמות שלה ואת השדיים גדולים והמושלמים שלה. אנחנו גומרים יחד ואני נוחת עליה, לא ממהר לצאת. כשאני קם, היא מסתכלת עליי במבט החרמני שלה כאילו אומרת "לאן אתה הקם, רק התחלנו.."

למעלה