אמיר

faith2

New member
אמיר../images/Emo7.gif ../images/Emo160.gif

אמיר עוזב אותנו מחר בשעה 17:00 בטיסה לארגנטינה
הבחורצ'יק עוזב לשבועיים+.... אז אמירו'ש חמודצ'יק שלי שתהיה לך טיסה מהירה ונעימה!....תעשה חיים, ונקווה שבקרוב אצלי גם יהיה מסע שורשים לשם, לא רק לך מגיע!!
חחח סתם סתם! עשה חיים נהדרים, ותזכור- לא לעשות שטויות
מתה מתה מתה מתה עלייייך

black kitten14

New member
סיטה נעימה../images/Emo160.gif

נתגעגע....
מה זה, כולם נוסעים לאנשהו פתאום

zvozda4ka

New member
טיסה נעימה!!!

לא מכירה אותך כ"כ אבל תהנה!!!!!!!!!! איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!

yossi018

New member
"תלכו בשלום ותחזרו בשלום"

אמיר שיהיה לך טיול מהנה, ותחזור עם חוויות ואני מקווה שתספר לנו אותם כאן בפורום.... ליעל, שטסה לקצת יותר זמן (כמה? שנתיים, לא?) שיהיה המון המון המון בהצלחה אל תעשי פאדיחות למעו"ז בית-שמש.... ההיפך תעשי רושם וכבוד ותכריחי יהודים ארגנטיניים לעלות ארצה, אני אישתי מוכן לאמץ אחד-שתיים עד שיתרגלו לארץ (זה באישור הורים
). אנחנו נתגעגע (נראה לך????) אליך, תמסרי ד"ש למשלחת שהיתה פה וכן, אני יגיד שמות: הד"ש הכי חם הוא כמובן לנטי (ותמסרי גם כמה נשיקות), לאורי, שאנינה, הורסיו, אלסנדרה, דיאנה, קארן, מרסיו, קלריסה, ליליאן, ג'ודית', חימנה, גבריאל, ושוב פעם לנטייייי.... בקיצור, אל תשכחי לכתוב, להתקשר ומדי פעם איזה הודעה בפורום לא תזיק.... בברכת תל-חי אני ושאר המעו"ז נ.ב. סיכום עליך כמפקדת מעו"ז - בקרוב באתר (גם באנגלית, ואולי בספרדית כדי שתוכלי לקרוא גם בארכנטינה)

A m i r 17

New member
טנקס לכולכם ../images/Emo24.gif

אכן היום ב-5 אני טס לקצת יותר משבועיים. יהיה לי שם מחשב אז ככה שאני לא יהיה ממש חסר, אני אכנס מידי פעם... אז בכללי שיהיה לכולם צום קל ביום כיפור וחג שמח בסוכות והכי חשוב תשמרו על עצמכם ועל הפורום! נ"ב(חלק זה מיועד לרותם) רושמת מכתב פרידה בפורום בשביל לחפות על אתמול אהה.... לא יעזור לך, נעלבתי...
סתם!!! אני יודע שזה לא היה בשליטתך ואת יודעת שאני מת עלייך, אני אתגעגע אלייך!!!!! love you ביייייייייייייייייייייייי לכווווווווווווווולם

למעלה